Skocz do zawartości

Nie mogę pobrać Spotify

Featured Replies

Opublikowano

Tak jak w temacie. Nie mogę pobrać Spotify na PS4 Pro. Wyświetla się komunikat,  że ta aplikacja jest juz zainstalowana na twojej konsoli, a przecież nie jest. Jak próbuję odtworzyć jakąś piosenkę z rozwijanej menu,  to każe mi zainstalować aplikację Spotify,  i tak wkoło. Mam zainstalowany dysk ssd w konsoli + zewnetrzny talerz. Dawno już nie używałem Spotify na ps4, ostatnio że 2 lata temu. Dziś chciałem sprawdzić ścieżkę dźwiękową Days Gone, i tak jak wyżej. Wie ktoś o co chodzi, i jak to naprawić?

Naprawić tak żebym nie musiał od nowa systemu stawiać,  bo to by napewno pomogło.

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
  W dniu 2.05.2019 o 21:27, KotFilemon napisał(a):

Tak jak w temacie. Nie mogę pobrać Spotify na PS4 Pro. Wyświetla się komunikat,  że ta aplikacja jest juz zainstalowana na twojej konsoli, a przecież nie jest. Jak próbuję odtworzyć jakąś piosenkę z rozwijanej menu,  to każe mi zainstalować aplikację Spotify,  i tak wkoło. Mam zainstalowany dysk ssd w konsoli + zewnetrzny talerz. Dawno już nie używałem Spotify na ps4, ostatnio że 2 lata temu. Dziś chciałem sprawdzić ścieżkę dźwiękową Days Gone, i tak jak wyżej. Wie ktoś o co chodzi, i jak to naprawić?

Naprawić tak żebym nie musiał od nowa systemu stawiać,  bo to by napewno pomogło.

POMOCY!!! Czy nikt nie chce mi pomóc???

Opublikowano

Zrób odbudowę bazy danych albo odłącz pleja ok prądu na chwilę i wtedy spróbuj.

Opublikowano

Zobacz w opcjach USŁUGI tam gdzie odnawia się automatycznie PS+, czy nie trzeba zaakceptować czegoś od SPOTIFY.

Wczoraj pierwszy raz włączyłem od dłuższego czasu i mnie pytał "next next accept"

Spotify-PS4-567273.jpg

Nie masz w tym menu gdzie są streaming i zdjęcia ikonki SPOTIFY ?  myśle, że gdzieś musisz mieć przejrzyj na spokojnie wszystko

Napisz czy coś pomogło

Edytowane przez Fanek