szczudel 146 Opublikowano 21 marca 2019 Opublikowano 21 marca 2019 12 godzin temu, Starh napisał: Dla przypomnienia najlepiej napisana i zagrana postać. No i pomyśleć, że do książkowego się nie umywa. Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 21 marca 2019 Opublikowano 21 marca 2019 Prawda jak i wiele innych postaci Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 13 kwietnia 2019 Opublikowano 13 kwietnia 2019 (edytowane) " In the Game of Thrones, You win or you die" "Time to end this" Nie moge sie doczekac PS: z jakiej sceny jest to cytat? Nie napisalem liter kto to mowil aby utrudnic Edytowane 13 kwietnia 2019 przez Welna Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 14 kwietnia 2019 Opublikowano 14 kwietnia 2019 Obejrzałem recapy poprzednich sezonów i moje ciało jest gotowe na ostateczne rozczarowanie downgoradem, postępującym gdzieś tak od połowy 5. sezonu, kiedy serial zaczął zmieniać się z adaptacji w coraz bardziej przypałowe fan fiction, napędzane cudownymi zbiegami okoliczności i teleportacjami postaci. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 @Tokar mozesz wrzucic linki do jakis sensownych recapow? Cytuj
Figaro 8 294 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Pierwszy odcinek za nami, poziom dialogów to jakiś muł dna. 1 Cytuj
BieŃ 924 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Bardziej w(pipi)ila mnie jego dlugosc...ile to bylo...45 min ? xD Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 (edytowane) Obejrzałem pierwszy odcinek przed pracą. Ze dwie sceny warte uwagi. Nie rozumiem ludzi, którzy budzili sie na 3 nad ranem, aby obejrzeć ten przegadany odcinek. Jedynie ponowne spotkanie królobojcy i Brana wzbudziło moje zainteresowanie. Oglądałem na hbo:go. O dziwo, w jakości HD. Spodziewałem sie oblężenia na serwerach. Edytowane 15 kwietnia 2019 przez Solderowy123 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Ej, a czego wy się spodziewaliście? Że się w pierwszym odcinku będą napierdalać z nieumarłymi? xddd Odcinek bardzo klimatyczny i spokojny ale z kilkoma fajnymi momentami. Czas mi bardzo szybko zleciał i jestem zadowolony z tego co zobaczyłem. Teraz tydzień czekania. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Autor Opublikowano 15 kwietnia 2019 No jak pan @suteq mówi. Bardzo spokojne i klimatyczne przypomnienie rozstawienia pionków na szachownicy, że tak powiem. Niektórym chyba hajp przyćmił pamięć o tym, że gdzieś tak z 70% epów GoT to w większości tzw. gadające głowy Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 (edytowane) No ale kilka scenek w nowym epie bardzo na plus. Końcówka najlepsza Edytowane 15 kwietnia 2019 przez sprite 1 Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Zauważylem też, że w ciagu jednej minuty czasu antenowego, Ogarowi udało się "urazić" dwie postaci :). Od początku sagi, jedna z moich ulubionych postaci. Cytuj
Szwed 646 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 A mi się podobało. Przy pierwszych scenach i openingu wręcz miałem ciary i banana na ryju. Ale to przez to, że w końcu będzie można pooglądać. Śmiesznie wygląda Daenerys, która w końcu nie ma kociej mordy i ciągle się uśmiecha, zamiast "BEND THE KNEE". Fajne spotkania, kilka całkiem spoko dialogów. Podobała mi się cięta riposta Tyriona do Varysa. Końcóweczka piękna. 1 Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 No nawet spoko, takie naciągane 7/10. Dialogi momentami to jest takie XD że szkoda gadać. -Królowej musi być zimno na północy -To ją ogrzej kuuuuuuuurwaaaa XDDD Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Jakbyś to inaczej rozpisał maciucha, opowiadaj. Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 -Królowej musi być zimno na północy. -Jeszcze jak. -Było pilnować smoka, to by cię miał kto ogrzać, a nie wpie.rdalać się jak ostatnia kretynka prosto pod dzidę Night Kinga. -Okrutnik. Cytuj
Figaro 8 294 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 I ta gadka o słoniach xd I czemu ona wysyła Bronna do zabicie Jamiego i karła? Akurat do dwóch gości z którymi się kumplował. Jaki w tym sens. Sztuczne tworzenie późniejszego dylematu jak ich znajdzie. Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Założę się, że Bronn najwyżej postrzeli tą kuszą jakiegoś Starka. Sam aktor ponoć pisał mniej więcej, że po pewnej akcji, widzowie znienawidzą jego postać. Po DeDekach wszystkiego można się spodziewać. Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Mocno skompresowany i dość śmieszny recap wszystkich sezonów, jakby jeszcze ktoś nie widział 8x01: Poletzam. Przypominam też o spoiler tagach nawet w przypadku drobnych rzeczy. Będę bezlitosny w tym roku. 1 Cytuj
Bartolinsky 1 801 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Końcówka bardzo spoko. Liczę, że Spoiler prawda wyjdzie na jaw już w następnym odcinku i dojdzie do mocnego spięcia pomiędzy rodami Winterfell i stroną Daenerys po czym wpadnie Walking Dead i zniszczy całe miasto Ktoś znaczący mógłby już teraz zginąć jak np. Sansa co by podnieść widzom ciśnienie. Taki GoT mi się marzy, bo faktycznie ostatnie sezony to fanserwis trochę. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 8 godzin temu, Kmiot napisał: spokojnie, maja tam to obcykane Przeciez sam powiedzial dlaczego tam siedzi Spoiler Sam: Co tu robisz? Bran: Czekam na starego przyjaciela (Królobójca) Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 (edytowane) już zapomniałem jaka to była fantastyczna scena z Brienne w łaźni "Jaime. My name is Jaime" Dla niektórych pewnie nie będzie to nic nowego, ale dopiero dziś poczytałem o teorii w której Bran jest Night Kingiem, podróżuje w czasie i próbuje wszystko naprawić, ale psując wszystko czego się dotknie. Skoro potrafił cofając się w czasie przejąć władzę nad Hodorem, to dlaczego miałby nie przejąć władzy/mówić w myślach do Aerysa (Mad Kinga). Coś poszło nie tak i z jakiegoś powodu on słyszał tylko 'burn them all' a miało chodzić o palenie Innych za murem. Jaranko mocno. Edytowane 15 kwietnia 2019 przez maciucha 4 Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Obejrzałem w kinie Sala pełna, ludzie kulturka, cisza cały czas, żadnego szeleszczenia, no tak to mogę cały sezon oglądać. Puścili też ostatni odcinek poprzedniego sezonu i tamten był długi i pełen akcji a ten krótki i trochę przegadany drętwymi dialogami (ogrzej mnie, Cersei z rybakiem Jon z Aryą), ale były też fajne momenty (Ogar vs Arya i Gendry, Cersei i Sam, niebieskie oczy). Fajnie, że dopinają wątki i Theon wrócił po siostrę, może jeszcze do czegoś ją wykorzystają. Końcówka ciareczki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi