Opublikowano 23 kwietnia 20195 l Eeeee kto to duch? Nie no spoko jeszcze trochę i kolega dorówna Snoop Dogowi, który GOT ogląda bo to "dobry serial historyczny". Edytowane 23 kwietnia 20195 l przez Mani
Opublikowano 23 kwietnia 20195 l 2 minuty temu, Frostbite napisał: Zarzuci ktos linkiem gdzie moge obejrzec w dobrej jakosci z napisami PL? https://hbogo.pl
Opublikowano 23 kwietnia 20195 l HBO GO kosztuje 20 zł miesięcznie, plus ma okres próbny więc bez przesady żeby szukać serialu nie wiadomo gdzie. Edytowane 23 kwietnia 20195 l przez Cedric
Opublikowano 23 kwietnia 20195 l Opowieść Tormunda była najśmieszniejszą rzeczą od dłuższego czasu jaką słyszałem.
Opublikowano 24 kwietnia 20195 l 3 godziny temu, Frostbite napisał: Z tego co wiem na HBO GO sa filmy tylko z lektorami, dobrze kojarze? Nie, źle kojarzysz.
Opublikowano 24 kwietnia 20195 l Przeciez to potwierdzone info ze w 3 odcinku Spoiler ma byc ta super w chuy bitwa ktora krecili podobno ponad 60 dni i jest to ostatnia szansa na uratowanie tego smutnego jak pisda sezonu. W ostatnich odcinkach skupia sie pewnie na oplakiwaniu tych ktorych trzeba bylo na szybko powybijac przez brak czasu bo dwa pierwsze odcinki zmarnowane na dialogi
Opublikowano 24 kwietnia 20195 l Mam nadzieję, że ten odcinek zamknie wątek zombiaków i serial w końcu zacznie mówić o tym, o czym świadczy jego nazwa - grze o tron.
Opublikowano 24 kwietnia 20195 l 3 minuty temu, Frostbite napisał: Wiec odpuszczam bo nie bedzie polskich albo angielskich napisow a w jezyku lokalnym beda ksywy takie jak: konge slayer, hund i spøgelse wiec poczekam na link No to czekaj na link. Ewentualnie możesz zmienić język napisów kurrrrrewaaaaaaaxxdddd
Opublikowano 24 kwietnia 20195 l 14 godzin temu, Rudiok napisał: Mam nadzieję, że ten odcinek zamknie wątek zombiaków i serial w końcu zacznie mówić o tym, o czym świadczy jego nazwa - grze o tron. Nazwa sagi to 'Pieśń Lodu i Ognia'.
Opublikowano 25 kwietnia 20195 l 6 godzin temu, maciucha napisał: Nazwa sagi to 'Pieśń Lodu i Ognia'. Ale tu dyskutujemy o serialu, a nie o książce, której finału i tak pewno nie doczekamy, bo grubego Grzesia zje trema i niemoc twórcza. edit: fakt, Jurek Edytowane 25 kwietnia 20195 l przez Rudiok