Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Duch nie jest smokiem, więc nie zauważyłem jego braku

• Odpowiedzi 689
  • Wyświetleń 43 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pierwsza połowa odcinaka, jak na standardy do jakich przyzwyczaiły ostatnie 2 sezony, była zaskakująco w porządku. Krajobraz po przejęciu kontroli nad stertą gruzów przez Daenerys Korwin Mikke był cał

• Tak to powinno wyglądać:     Edit: nowa strona, więc wychodzi, że prawda.

• Tak jak pan c0r napisał.   

Opublikowano

Dawno nie było tak dobrych dialogów w tym serialu

Opublikowano

Eeeee kto to duch? :reggie: Nie no spoko jeszcze trochę i kolega dorówna Snoop Dogowi, który GOT ogląda bo to "dobry serial historyczny".

Edytowane przez Mani

Opublikowano
2 minuty temu, Frostbite napisał:

Zarzuci ktos linkiem gdzie moge obejrzec w dobrej jakosci z napisami PL?

https://hbogo.pl

Opublikowano

HBO GO kosztuje 20 zł miesięcznie, plus ma okres próbny więc bez przesady żeby szukać serialu nie wiadomo gdzie. :D

Edytowane przez Cedric

Opublikowano
3 godziny temu, Frostbite napisał:

Z tego co wiem na HBO GO sa filmy tylko z lektorami, dobrze kojarze?

Nie, źle kojarzysz. 

Opublikowano

Przeciez to potwierdzone info ze w 3 odcinku

Spoiler

ma byc ta super w chuy bitwa ktora krecili podobno ponad 60 dni

i jest to ostatnia szansa na uratowanie tego smutnego jak pisda sezonu. W ostatnich odcinkach skupia sie pewnie na oplakiwaniu tych ktorych trzeba bylo na szybko powybijac przez brak czasu bo dwa pierwsze odcinki zmarnowane na dialogi

Opublikowano

Mam nadzieję, że ten odcinek zamknie wątek zombiaków i serial w końcu zacznie mówić o tym, o czym świadczy jego nazwa - grze o tron. 

Opublikowano
3 minuty temu, Frostbite napisał:

Wiec odpuszczam bo nie bedzie polskich albo angielskich napisow a w jezyku lokalnym beda ksywy takie jak: konge slayer, hund i spøgelse wiec poczekam na link

No to czekaj na link. Ewentualnie możesz zmienić język napisów kurrrrrewaaaaaaaxxdddd

Opublikowano

zadzwoń na infolinię hbo i zapytaj jak mozesz obejrzec gre o tron

Opublikowano
14 godzin temu, Rudiok napisał:

Mam nadzieję, że ten odcinek zamknie wątek zombiaków i serial w końcu zacznie mówić o tym, o czym świadczy jego nazwa - grze o tron. 

Nazwa sagi to 'Pieśń Lodu i Ognia'. :lapka: 

Opublikowano
6 godzin temu, maciucha napisał:

Nazwa sagi to 'Pieśń Lodu i Ognia'. :lapka: 

Ale tu dyskutujemy o serialu, a nie o książce, której finału i tak pewno nie doczekamy, bo grubego Grzesia zje trema i niemoc twórcza. 

edit: fakt, Jurek :facepalm:

Edytowane przez Rudiok