Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No MS ma ponoc w przyszłym tygodniu swój event , także pewnie wtedy. 

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 169,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A rybki wszystkie złowione? [emoji6]   W końcu ukończyłem Valhallę, wyplatynowanie gry zajęło mi ostatecznie 106h.   W tym momencie kompletnie nie chciałbym podejmować się recenzji tego tytułu, bo

• No trochę jest zabawne porównywanie gierek Rockstara czyli topów jeśli chodzi o otwarte światy i pisanie, że Ubi nie dorównuje temu. No shit sherlock, co dalej Polska reprezentacja w piłkę nożną jest

Opublikowano

Maj/Czerwiec/Lipiec - wszystkie te miesiące będą pełne wiadomości o nowej generacji/grach, więc będzie co oglądać/dyskutować.

@up
Ostatnio MS miał marketing związany z AC, więc podejrzewam, że nic się tu nie zmieniło.

EDIT: No dobra, "kursu" photoshopa się jednak nie spodziewałem :V

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

Na Twitch I YouTube stream z zapowiedzi.

Na razie nic nie wiadomo, ale na Wikingów na chwilę obecną to nie wygląda. Japonia?

Opublikowano

Muzyka sugeruje zdecydowanie wikingów (znaczy gdybym miał dobierać, klimat to zdecydowanie bliżej do tego niż Japonii - nie znając muzyki z wcześniejszych AC), poza tym już w Division 2 teasowali Valhallę i setting jest w zasadzie pewien

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

A może to będą jednak Wikingowie?

Muzyka nic nie sugeruje, bo puszczają kawałki ze wszystkich części.

Opublikowano

Tak, teraz słyszę, że lecą po prostu OST z całej serii (po Brotherood przerwę miałem aż do Odyssey, więc dopiero kawałek z tego rozpoznaję :v)

Opublikowano
  • Autor

no ładnie pan maluje

Opublikowano

Czy ta postać ma na sobie kilt? Może podbój Angli przez wikingów, a Asasyn będzie szkotem? ;p

Opublikowano

Wikingowie już dawno byli niemalże potwierdzeni. Jakby ktoś miał wątpliwości. 

Jednak spodziewam się, że skończy photoshopowac i tyle z revealu będzie. Samo ujawnienie w jakim okresie historycznym się dzieje.

Opublikowano

Nie za bardzo, bo pierwsze wzmianki o kilcie pochodzą z XVI wieku, a podboje Wikingów to VIII wiek i początek drugiego tysiąclecia.

Opublikowano

Radzę nie czytać czatu na YT, bo spoilery z TLOU 2 się pojawiają :dynia:

Opublikowano

Pierwsze co to wyłączyłem jakiekolwiek komentarze. :)

Dobra te tła teraz ewidentnie sugerują wikingów. :)

Opublikowano

Dla kogoś kto lubi dłubać w Photoshopie, nawet fajnie mi się to ogląda w tle. :reggie:

Opublikowano

Wbiłem 2h po rozpoczęciu z nadzieją, że już ogłosili tytuł i jakieś szczegóły, a ten dalej rysuje. xD

Opublikowano

Prawdopodobnie potrwa to do 19 30. I być może na tym się zakończy. W najlepszym przypadku króciutki teaser.

Opublikowano

Co to za nowo moda prezentowania swoich produktów po kawałku? Sony pogadało o SSD, a ci malują obrazek :facepalm:

Dawać krwawy gameplay przerywany scenami gwałtów i palonych wiosek. 

Opublikowano

On dalej rysuje :D

Ale muszę powiedzieć, wyglada to niesamowicie. Pięknie się Wikingowie malują. 

Opublikowano

Najlepsze jak na czacie niektórzy myślą, że on to na żywo robi. :yao:

Rzeczywiście robi wrażenie. 

S60cE03.png

ULxzLQJ.png

A jeszcze nie skończył. Przypomina Ezio z Revelations. ;)

edit: Teraz czas na epicką brodę. :D

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Ale będzie granie toporem niczym tomahawkiem w AC III :D

Dobra, trzeba dokończyć ostatni sezon Vikingów :)

Opublikowano

Odpadłem na 4 sezonie Wikingów. Poziom wyraźnie spadał. Warto wrócić?

Bardziej kusi mnie teraz The Last Kingdom.

Jeszcze podobno pół godziny potrwa.

B29B702EC13FC8BA977ED23D91ADB8A858F2807F

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Niech kutasa narysuje. Ile można czekać. Dawać mnie to już, Odyseje jeszcze ogrywam i czekają w odwecie 2 dodatki. 

Opublikowano

aj4fkca.png

mCUrlW8.png

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Haha xd tomorrow o 5 pm XD Boshe co to są k**wa za  frajerzy w tym Ubi Shicie xd

Edit: no zdekompensowałem się, przepraszam. Liczyłem na trailer. Dobrze, że chociaż muzyczka była ładna.

Edytowane przez Harbuz
dekompensacja