Opublikowano 6 lipca 20204 l Do wszystkich, którzy liczyli na jakiś powiew świeżości: To jest pan Jarzyna ze Szczecina. No, to dziękuję.
Opublikowano 6 lipca 20204 l Nowy wspaniały świat, gdzie kobieta w grze nie może być ładna, bo to seksizm.
Opublikowano 7 lipca 20204 l Mam takie gry, które odpalam z nudów, bo wiem, że mnie niczym nie zaskoczą i czegoś takiego właśnie potrzebuję. Odyssey bylo ku temu idealne: zrobić kilka nudnych questów i do szuflady. Plus wakacyjny klimat, który tam był. Ale Valhalla to będzie już przesada. Czuję, że kręcą bicz na siebie.
Opublikowano 7 lipca 20204 l No ja z Assassinami (a w sumie z Origins, bo męczę to już ponad 2 lata) tak ostatnio mam, że odpalam z doskoku w chwilach, gdy nie mam czasu/chęci na poważniejsze historie - kilka znaków zapytania, jakiś kopiuj/wklej quest i idę spać. Ostatnio znów odpaliłem, jak sobie odświeżałem film Prince of Persia i zatęskniłem za piaskiem Ku#wa, mogli by wrócić do tego PoPa, a temu AC dać odpocząć tak z 5 lat przynajmniej...
Opublikowano 7 lipca 20204 l Do PoPa raczej szybko nie wrócą, bo mają tak podpisaną umowę w twórcą gry, że muszą się z nim dzielić dochodem z każdej gry o księciu. W przypadku asasynów cała kasa idzie dla Ubi.
Opublikowano 7 lipca 20204 l Jak to miałoby wyglądać jak ich ostatnie Popy (włącznie z tamtym, co z dwa miesiące temu leak anulowanego wyszedł) to lepiej żeby nie wracali nigdy.
Opublikowano 7 lipca 20204 l Nostalgia i tęsknota za dawno zapomnianymi seriami jest silna. A potem wyjdzie taki Książe, w którym będziemy popyerdalali na koniu przez ogromny otwarty świat, a jedynym elementem platformowym będzie zdobywanie kolejnej wieży.
Opublikowano 8 lipca 20204 l W dniu 6.07.2020 o 10:01, Ukukuki napisał: Będą klepać ten schemat dopóki będzie się sprzedawał. Najgorsze jest to ,że wszystkie te ich gry czerpią od siebie nawzajem. (....) W dniu 6.07.2020 o 13:28, Bansai napisał: Mozna sie bylo spodziewac ze to bedzie stare "dobre" Origins/Odyssey tylko z bardziej swiecaca grafika (na next-genach). (....) W dniu 7.07.2020 o 00:22, LukeSpidey napisał: Do wszystkich, którzy liczyli na jakiś powiew świeżości: To jest pan Jarzyna ze Szczecina. No, to dziękuję. 23 godziny temu, Wredny napisał: Może chociaż brodę da się jej zapuścić
Opublikowano 8 lipca 20204 l bawi mnie jak ludzie chca powrotu princa jakby to sama marka miala uczynic z niego dobra gre xd to by byl kolejny reskin ubigierki, czyli w zasadzie to co na powyzszym filmiku
Opublikowano 8 lipca 20204 l Nawet mi nie szkoda jest osób, które to kupią. Ubisoft pięknie goli frajerów.
Opublikowano 8 lipca 20204 l 37 minut temu, Ludwes napisał: walka prawie jak ta z God of War Heheszki dobre ale trochę przykre że typy robię 10 lat grę z tpp i nie potrafią nic z tego więcej wycisnąć coby było w miarę przyjemnie. Jakby wyłączyć dźwięki to większe drewno niż we Weidzminie. Jak ktoś uważa że walka jest spoko to okey. Dla mnie to chyba najsłabszy element tych produkcji
Opublikowano 8 lipca 20204 l 3 minuty temu, Szymek napisał: Heheszki dobre ale trochę przykre że typy robię 10 lat grę z tpp i nie potrafią nic z tego więcej wycisnąć coby było w miarę przyjemnie. Ale po co to mają robić, skoro banda małpiszonów-graczy i tak da się ogolić?
Opublikowano 8 lipca 20204 l Nie wiem jak można trzeci raz serwować identyczną grę. Origins było spoczko ze świeżym podejściem do Egiptu i angażującym protagonistą ale Odyssey było już niestrawne z tymi bezpłciowymi manekinami do wyboru i płytkim podejściem do Grecji. Wszystko muszą skroić pod wybór płci i skutkuje to nieciekawymi postaciami.
Opublikowano 8 lipca 20204 l ja się opieram tylko na filmikach ale jak to możliwe że to wygląda gorzej od origins i odyssey
Opublikowano 8 lipca 20204 l 6 minut temu, Rozi napisał: Ale po co to mają robić, skoro banda małpiszonów-graczy i tak da się ogolić? Wiem niestety sam nawet miałem z tyłu głowy a nóż może dam im coś zarobić i ogra się na nowej konsoli skoro Wikingowie (Black Flag wjechajo na ps4 elegenco) no ale już mi całkowicie przeszlo xD gdyby tylko bitka dawała radę...fajna była by to gra.
Opublikowano 8 lipca 20204 l 57 minut temu, Bigby napisał: ehh, ogra się tak jak Odyssey dwa lata po premierze używkę