Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No ale w tych nowych assasynach to było denerwujący gdy np. mając 2 levele silniejszą postać często w w obozach co silniejsi przeciwnicy nie byli możliwi do cichego wyeliminowania. I za chwilę alarm i ganiatyka z 20 żołnierzami jak w Benny Hillu. 

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 168,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• A rybki wszystkie złowione? [emoji6]   W końcu ukończyłem Valhallę, wyplatynowanie gry zajęło mi ostatecznie 106h.   W tym momencie kompletnie nie chciałbym podejmować się recenzji tego tytułu, bo

• No trochę jest zabawne porównywanie gierek Rockstara czyli topów jeśli chodzi o otwarte światy i pisanie, że Ubi nie dorównuje temu. No shit sherlock, co dalej Polska reprezentacja w piłkę nożną jest

Opublikowano

Identycznie rozwiązane scenki jak w Odysei. Czyli brak konkretnych scenek, wszystko w sferze domysłów. Coś mi się wydaje że jak już zdecyduję się grać w nowego Assa to znów będę grał babą :)

Opublikowano
8 godzin temu, Observer napisał:

Komedia.

Dla większego realizmu po tej scenie eivor powinien chodzić okrakiem i mieć problemy z siedzeniem :)

Opublikowano
3 minuty temu, lpcl napisał:

Dla większego realizmu po tej scenie eivor powinien chodzić okrakiem i mieć problemy z siedzeniem :)

Wierzymy ci na słowo ;) 

Opublikowano
Godzinę temu, MBeniek napisał:

Wierzymy ci na słowo ;) 

Akurat ty raczej na słowo mi wierzyć nie musisz. 

Opublikowano

Trochę przeoczyłem zapowiedzi o tej gierce. Mapa będzie większa czy mniejsza w porównaniu do Grecji?

Opublikowano
2 godziny temu, flavio napisał:

Trochę przeoczyłem zapowiedzi o tej gierce. Mapa będzie większa czy mniejsza w porównaniu do Grecji?

Zgadnij :shieeet:

Opublikowano
Godzinę temu, Figuś napisał:

Chyba najlepszy trailer jaki do tej pory wypuścili. Muszę powiedzieć, że jest całkiem konkretny.

Opublikowano

A faktycznie :lapka:
Tak na szybko przejechałem po pasku na YT i uznałem, że to jakiś filmik CGI.
No OK, jest in game engine, ale takie rzeczy nigdy mnie nie ruszały, bo to nadal nie jest nic reprezentatywnego - tylko czysty gameplay mnie obchodzi, a ten już widziałem.

Opublikowano

Dokładanie. W tym zwiastunie nie ma ani grama nudy i powtarzalności, które dopadną graczy jak tylko wyjdą z rejonu samouczka. 

Opublikowano
23 minuty temu, LukeSpidey napisał:

Dokładanie. W tym zwiastunie nie ma ani grama nudy i powtarzalności, które dopadną graczy jak tylko wyjdą z rejonu samouczka. 

nie no przez pierwsze osiem godzin jest podjarka. :)

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ciekawi mnie czy ta dodawana bo Xboxa to wersja w pudełku czy cyfra.

Obok Wiedźmina 2 Valhalla będzie grana :) 

Wiem że to kolejny rak od Ubi ale jakoś dziwnie nie mogę się go doczekać bardziej niż next gena. 

Opublikowano
43 minuty temu, u55r napisał:

Ciekawi mnie czy ta dodawana bo Xboxa to wersja w pudełku czy cyfra.

Obok Wiedźmina 2 Valhalla będzie grana :) 

Wiem że to kolejny rak od Ubi ale jakoś dziwnie nie mogę się go doczekać bardziej niż next gena. 

Pudełeczko 

Opublikowano

cudowna muzyka :fsg:   te łowienie ryb xD

Opublikowano

Wciąż drewno. Wciąż te same mechaniki i niedociągnięcia, ale... 

No właśnie, ale świat wykreowany jest naprawdę piękny. Tutaj nie mogę nic narzucić, bo w światy to Ubi potrafi. 

Opublikowano

No w światy potrafią, gameplay już gorzej, 10 godzin to maks co mogę w to grać.

Będzie tryb eksploracji co w poprzedniej części?

Opublikowano

No wyjątkowo słabo, poprzednie gameplay prezentowały się lepiej, może tu niefortunny fragment.

Ale drewno straszne ... ten sam movement co poprzednie części 1:1

Ustawiłem fragment z mapą, duuuużaaa

Edytowane przez Fanek