Opublikowano 15 lipca 20204 l No ale w tych nowych assasynach to było denerwujący gdy np. mając 2 levele silniejszą postać często w w obozach co silniejsi przeciwnicy nie byli możliwi do cichego wyeliminowania. I za chwilę alarm i ganiatyka z 20 żołnierzami jak w Benny Hillu.
Opublikowano 16 lipca 20204 l Identycznie rozwiązane scenki jak w Odysei. Czyli brak konkretnych scenek, wszystko w sferze domysłów. Coś mi się wydaje że jak już zdecyduję się grać w nowego Assa to znów będę grał babą
Opublikowano 16 lipca 20204 l 8 godzin temu, Observer napisał: Komedia. Dla większego realizmu po tej scenie eivor powinien chodzić okrakiem i mieć problemy z siedzeniem
Opublikowano 16 lipca 20204 l 3 minuty temu, lpcl napisał: Dla większego realizmu po tej scenie eivor powinien chodzić okrakiem i mieć problemy z siedzeniem Wierzymy ci na słowo
Opublikowano 16 lipca 20204 l Godzinę temu, MBeniek napisał: Wierzymy ci na słowo Akurat ty raczej na słowo mi wierzyć nie musisz.
Opublikowano 16 lipca 20204 l Trochę przeoczyłem zapowiedzi o tej gierce. Mapa będzie większa czy mniejsza w porównaniu do Grecji?
Opublikowano 16 lipca 20204 l 2 godziny temu, flavio napisał: Trochę przeoczyłem zapowiedzi o tej gierce. Mapa będzie większa czy mniejsza w porównaniu do Grecji? Zgadnij
Opublikowano 16 lipca 20204 l Godzinę temu, Figuś napisał: Chyba najlepszy trailer jaki do tej pory wypuścili. Muszę powiedzieć, że jest całkiem konkretny.
Opublikowano 16 lipca 20204 l Ale to CGI - za pomocą tego można wszystko i z g#wna arcydzieło zrobić.
Opublikowano 16 lipca 20204 l A faktycznie Tak na szybko przejechałem po pasku na YT i uznałem, że to jakiś filmik CGI. No OK, jest in game engine, ale takie rzeczy nigdy mnie nie ruszały, bo to nadal nie jest nic reprezentatywnego - tylko czysty gameplay mnie obchodzi, a ten już widziałem.
Opublikowano 17 lipca 20204 l Dokładanie. W tym zwiastunie nie ma ani grama nudy i powtarzalności, które dopadną graczy jak tylko wyjdą z rejonu samouczka.
Opublikowano 17 lipca 20204 l 23 minuty temu, LukeSpidey napisał: Dokładanie. W tym zwiastunie nie ma ani grama nudy i powtarzalności, które dopadną graczy jak tylko wyjdą z rejonu samouczka. nie no przez pierwsze osiem godzin jest podjarka.
Opublikowano 26 września 20204 l Ciekawi mnie czy ta dodawana bo Xboxa to wersja w pudełku czy cyfra. Obok Wiedźmina 2 Valhalla będzie grana Wiem że to kolejny rak od Ubi ale jakoś dziwnie nie mogę się go doczekać bardziej niż next gena.
Opublikowano 26 września 20204 l 43 minuty temu, u55r napisał: Ciekawi mnie czy ta dodawana bo Xboxa to wersja w pudełku czy cyfra. Obok Wiedźmina 2 Valhalla będzie grana Wiem że to kolejny rak od Ubi ale jakoś dziwnie nie mogę się go doczekać bardziej niż next gena. Pudełeczko
Opublikowano 26 września 20204 l Wciąż drewno. Wciąż te same mechaniki i niedociągnięcia, ale... No właśnie, ale świat wykreowany jest naprawdę piękny. Tutaj nie mogę nic narzucić, bo w światy to Ubi potrafi.
Opublikowano 26 września 20204 l No w światy potrafią, gameplay już gorzej, 10 godzin to maks co mogę w to grać. Będzie tryb eksploracji co w poprzedniej części?
Opublikowano 26 września 20204 l No wyjątkowo słabo, poprzednie gameplay prezentowały się lepiej, może tu niefortunny fragment. Ale drewno straszne ... ten sam movement co poprzednie części 1:1 Ustawiłem fragment z mapą, duuuużaaa Edytowane 26 września 20204 l przez Fanek