Voytec 2 761 Opublikowano 19 października 2020 Opublikowano 19 października 2020 A może każdy ma inny gust i ulubione serie? Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 19 października 2020 Opublikowano 19 października 2020 4 minuty temu, lpcl napisał: Obejrzałem ostatnio 30 min. gameplayu i szczerze to nie ma tam nic czego by nie było w poprzednich częściach. Znowu to zdobywanie obozów, czerstwe misje, grafa praktycznie taka sama jak w odysei, ech mając Cyberpunka za rogiem nie ma opcji żebym w to zagrał szybciej niż za rok. Gratuluję zapału. Szkoda, że nie ma opcji sprzedania kopii cyfrowej. Kupiłem Origins i Odyssey razem jak były na promce, a po skonczeniu części w Egipcie nie bardzo chce mi się grać w Grecką odsłonę ; /. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 19 października 2020 Opublikowano 19 października 2020 5 minut temu, Voytec napisał: A może każdy ma inny gust i ulubione serie? Nie no asasyn to jedna z moich ulubionych serii, przeszedłem wszystkie duże odsłony oprócz unity, w którym sejw mi się popsuł po tym jak patchowali te gierkę na potęgę. W odysei spędziłem 140 godz. ale ten reskin to typowe lecenie na kasę, właściwie to już od unity ta gierka powinna się nazywać assassins greed. Dla mnie to na razie za dużo tego samego, kiedyś tam ogram, ale bez tego zapału jak kiedyś. 6 minut temu, 20inchDT napisał: Szkoda, że nie ma opcji sprzedania kopii cyfrowej. Kupiłem Origins i Odyssey razem jak były na promce, a po skonczeniu części w Egipcie nie bardzo chce mi się grać w Grecką odsłonę ; /. Grecka dla mnie lepsza niż origins, sam świat jakiś ciekawszy, graj kassandrą jakby co, bo jednak lepiej gapić się przez te kilkadziesiąt godzin w damski tyłek. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 19 października 2020 Opublikowano 19 października 2020 (edytowane) Filmik to klasyczny Asasyn, ale narracja mnie rozbawiła, więc postanowiłem zapodać dalej. Edytowane 19 października 2020 przez LukeSpidey 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 20 października 2020 Opublikowano 20 października 2020 Oczywiście tradycją jest, że przed premierą gry Ubisoft zapowiada Season Passa, ale tego wszyscy się raczej spodziewali. Jak jestem bardzo na tak. Wsparcie będzie podobne jak w Odyssey a dodatki z Irlandią i Paryżem zapowiadają się kozacko! 1 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 20 października 2020 Opublikowano 20 października 2020 Będzie książe Rolo w Paryżu? Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 20 października 2020 Opublikowano 20 października 2020 No mnie cieszy ten Paryż i Discovery Tour. Znowu będzie gierka na kilka miesięcy. Cytuj
Elitesse 379 Opublikowano 21 października 2020 Opublikowano 21 października 2020 W dniu 14.10.2020 o 18:29, Bigby napisał: Wiem, że to może być dziwne pytanie ale zastanawiam się, które z tych ustawień graficznych będzie odpowiadać jakości grafiki na next genach. A które na konsolach z tej generacji W materiale z gry online redaktor nie był zachwycony grafiką, a miał okazje zagrać w jakiś fragment gry. Nie wiem czy jest to możliwe aby gra pisana na dwie generacje mogła przez to gorzej wyglądać na konsolach niż PC. Wcześniej były wrzucane filmiki i zdjęcia tylko nie wiem czy było podane czy to jest z PC czy konsoli. Ja takiej informacji nie zauważyłem albo mi umknęło Opcja ogrania tytułu w ramach UBI abonamentu wydaje się kusząca w kontrze do wydania 2 tysięcy zł z kawałkiem za konsolę do jednej gry. Zwłaszcza jeżeli jakość nie byłaby aż tak dużo lepsza Mam kompa z Intel Core i5 9400F, grafiką 1660 TI, 16 ram i dyskiem SSD. Myślałem, że procesor byłby hamulcowym ale na benchmarkach wypada lepiej niż sugerowany i7-4790. Na rekomendowane jeszcze bym się załapał. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 21 października 2020 Opublikowano 21 października 2020 Youtuberzy już od kilku dni testują grę i robią to raczej na konsolach obecnej generacji i w ani jednym filmiku, które udało mi się obejrzeć nie słyszałem narzekania na jakość grafiki, więc na pewno będzie w porządku na PS4Pro czy XOX. Cytuj
messer88 6 484 Opublikowano 21 października 2020 Opublikowano 21 października 2020 Fajny setting pewnie fajnie to będzie wyglądać ale obejrzałem teraz kawałek gameplayu i Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 21 października 2020 Opublikowano 21 października 2020 1 godzinę temu, Elitesse napisał: Wiem, że to może być dziwne pytanie ale zastanawiam się, które z tych ustawień graficznych będzie odpowiadać jakości grafiki na next genach. A które na konsolach z tej generacji W materiale z gry online redaktor nie był zachwycony grafiką, a miał okazje zagrać w jakiś fragment gry. Nie wiem czy jest to możliwe aby gra pisana na dwie generacje mogła przez to gorzej wyglądać na konsolach niż PC. Wcześniej były wrzucane filmiki i zdjęcia tylko nie wiem czy było podane czy to jest z PC czy konsoli. Ja takiej informacji nie zauważyłem albo mi umknęło Opcja ogrania tytułu w ramach UBI abonamentu wydaje się kusząca w kontrze do wydania 2 tysięcy zł z kawałkiem za konsolę do jednej gry. Zwłaszcza jeżeli jakość nie byłaby aż tak dużo lepsza Mam kompa z Intel Core i5 9400F, grafiką 1660 TI, 16 ram i dyskiem SSD. Myślałem, że procesor byłby hamulcowym ale na benchmarkach wypada lepiej niż sugerowany i7-4790. Na rekomendowane jeszcze bym się załapał. Obstawiam wysokie ustawienia, które te konsole rzeczywiście mają szansę uciągnąć w 4k60. Może z domieszką bardzo wysokich. A po premierze Digital Foundry pewnie odkryje, że jest to miszmasz wszystkich ustawień z peceta. A to co do tej pory widzieliśmy było z PC. Materiału nie oglądałem, ale wiem, że redakcje grały w wersje streamowaną przez Parsec i w rozdzielczości 1080p. Stąd też widać, że wszystkie filmiki na YT za wyjątkiem oficjalnych od Ubisoftu są słabej jakości. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 Dziś oficjalnie potwierdzone, że będzie 4k/60 na next genach, ale będzie się przyjemnie w to grało Chyba pierwszy Asisyn w 60 k/s na konsolach? Czy na xox już coś było? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 26 października 2020 Opublikowano 26 października 2020 17 minut temu, balon napisał: Czy na xox już coś było? nie było Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 27 października 2020 Opublikowano 27 października 2020 16 godzin temu, balon napisał: Dziś oficjalnie potwierdzone, że będzie 4k/60 na next genach, ale będzie się przyjemnie w to grało Czyżby jednak tylko na XSX 4k w 60ks? https://mobile.twitter.com/_XboxNews/status/1320816003790610432/photo/1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 27 października 2020 Opublikowano 27 października 2020 Żeby sprecyzować nazewnictwo: Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 27 października 2020 Opublikowano 27 października 2020 (edytowane) Tak wynika z artykułu, który samo Ubi wypuściło na XSX będzie 4k60fps a na PS5 albo 4k albo 60 fps. Far Cry 6 na obu konsolach ma mieć opcje 4K albo 60 fps. Edytowane 27 października 2020 przez bluber Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 27 października 2020 Opublikowano 27 października 2020 A ja nie mam z tym problemu. Kupię na PS4 i nie będę miał ani 4K ani 60fpsów. 2 1 1 2 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 27 października 2020 Opublikowano 27 października 2020 I feel you bro. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 27 października 2020 Opublikowano 27 października 2020 Nigdy nie rozumiałem dlaczego ludzie grają w crossgeny na starych konsolach. Zazwyczaj to straszny odpad. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 27 października 2020 Opublikowano 27 października 2020 Bo nie mają next-genów i przez jakiś czas mieć nie będą. Zresztą ten Assassin to żaden nextgen i na ps4/xo będzie się dało w to grać tak, jak dało się grac w poprzedniki. 3 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 27 października 2020 Opublikowano 27 października 2020 6 godzin temu, 20inchDT napisał: Nigdy nie rozumiałem dlaczego ludzie grają w crossgeny na starych konsolach. Zazwyczaj to straszny odpad. Powiedziałeś co wiedziałeś. Gry cross genowe są grami pisanymi pod wcześniejsze konsole i to na nie się gra najwiecej sprzeda. Wersje nextgenowe zawsze oferują jakieś usprawnienia ale bardzo często to są bajery typu wieksza płynność. Fajnie, że będzie można grać w AC w 60 klatkach ale zupełnie dla mnie rzecz do przeżycia. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 27 października 2020 Opublikowano 27 października 2020 18 minut temu, Voytec napisał: Gry cross genowe są grami pisanymi pod wcześniejsze konsole i to na nie się gra najwiecej sprzeda. Wersje nextgenowe zawsze oferują jakieś usprawnienia ale bardzo często to są bajery typu wieksza płynność. Uhh w 2013 miałem porównanie AC IV na PS4 vs X360 i nie była to tylko większa płynność Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 27 października 2020 Opublikowano 27 października 2020 Ale co na xox będzie 4k i 30 fps i na ps5 też? No trochę beka jednak. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 28 października 2020 Opublikowano 28 października 2020 Ubi zaktualizowało newsa i teraz w obu przypadkach (XSX i PS5) jest "4k at 60fps". https://news.ubisoft.com/en-us/article/24pOdAVM0hnCzWWFiXxPga/ubisoft-on-the-next-generation-of-consoles-get-the-details Pewnie wcześniej się nie spodziewali, że niektórzy patrząc przez zielone okulary będą interpretować "and" jako "or". 1 Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 2 listopada 2020 Opublikowano 2 listopada 2020 Screen z dzisiejszego leakniętego video z wersji na Series X. Pewnie wersja sprzed patcha, albo typowy wynik Ubisoftowego kontrolingu jakości, ale... pośmiać można Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi