UberAdi 2 306 Opublikowano 10 listopada 2020 Opublikowano 10 listopada 2020 Na PC dzwięk na chwile przerywa przy zmianie kontroli z pada na klawiature. Czyli jak grasz na padzie a ruszysz myszką albo wcisniesz przycisk na klawie Cytuj
iluck85 2 958 Opublikowano 10 listopada 2020 Opublikowano 10 listopada 2020 (edytowane) 130 czy ile to wyszło z X jest ok. 199, 250 czy ile to bym nie dał. Z tego raka branży podobała mi się tylko 4 za klimat piratów. Ostatniego nawet nie odpaliłem, poprzedni był ładny. Ale ten (pipi)nik znaków zapytania i wszystko to samo zabił ochotę grania. To wyglada jak z poprzedniej generacji i to z początku. Klimat ok, muzyka w tle ładna. Zobaczymy co będzie dalej. Jak będzie znowu pół mapy znaczników, to oleje. Edytowane 10 listopada 2020 przez iluck85 Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 10 listopada 2020 Opublikowano 10 listopada 2020 No niestety, graficznie to wygląda bardzo słabo, do tego śmierdzi budżetówka na km, klimat wikingow tylko na pudełku, do 1 zetknięcia sie z gra, Voice Acting, postacie niszczą wszystko już w pierwszej godzinie. Tutaj nawet wstawki są poucinane, niedorobione, brak w nich jakiekolwiek klimatu, jak tak wygląda walka z bosami, jak z pierwszych 3h, to ja dziękuję. Szczerze, to szkoda było tych 59 zł na te 2 crapy i Assasin i nowy Watch Dogs to niestety ta sama liga skipów. Nie polecam. 1 Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 10 listopada 2020 Opublikowano 10 listopada 2020 Czyli do ogrania za dwa lata połatane 1 Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 10 listopada 2020 Opublikowano 10 listopada 2020 Detekcja kolizji nie istnieje, reakcji na ciosy brak - no parodia. Bedzie pewnie milion poprawek, jak z kazdym poprzednim. Dla mnie to najgorszy Assasin w jakiego ostatnio grałem, jak to dla niektórych jest gra startowa i wejście w nowa generacje, to naprawdę wspolczuje... 1 Cytuj
iluck85 2 958 Opublikowano 10 listopada 2020 Opublikowano 10 listopada 2020 10 minut temu, easye napisał: No niestety, graficznie to wygląda bardzo słabo, do tego śmierdzi budżetówka na km, klimat wikingow tylko na pudełku, do 1 zetknięcia sie z gra, Voice Acting, postacie niszczą wszystko już w pierwszej godzinie. Tutaj nawet wstawki są poucinane, niedorobione, brak w nich jakiekolwiek klimatu, jak tak wygląda walka z bosami, jak z pierwszych 3h, to ja dziękuję. Szczerze, to szkoda było tych 59 zł na te 2 crapy i Assasin i nowy Watch Dogs to niestety ta sama liga skipów. Nie polecam. No klimat 1 ligowy to nie jest, ale jakiś tam jest VA faktycznie słaby, to o czym pisałeś wcześniej. Wygląda jak zbiór kilku gier, ale połączenie w jedność im nie wyszło. Ubi i tak tylko odcina kupony od tej nazwy. Więc cudów przed premierą się nie spodziewałem. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 Wydałem te 60 zł na ich abonament żeby zagrać no i wtopiłem xd jak komuś nie pasowały poprzednie części to i ta nie podejdzie. Ubi od lat nie zrobiło gierki w moim guście Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 Postacie to dla mnie brzmią jak z gangów londyńskich wiktoriańskiej epoki bardziej niż wikingowie. Do serialu z Ragnarem to nie ma podjazdu - tam aktorzy sobie bardzo fajną specyficzną maniere wypracowali i mimike. Nie no wrogowie reagują na ciosy prawidłowo, ale już wierzęta nie i jak na(pipi)iasz wilka małego silnymi atakami to nic nie stoi na przeszkodzie by wilk napierdalał ciebie w tym samym czasie xd Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 Moim zdaniem coś poyebali z walka bo aż takiego gowna jak tutaj nie przypominam sobie w Origins i odyssey. Jest sztywno fchuj - jakbym gral w jakas gierke z epoki PS2. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 To o co kaman chodziło z tymi wszystkimi reckami? Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 Kur.wix a przeszło mi przez myśl, żeby to ograć xd Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 A czy jakikolwiek Assasin, nawet ten najgorszy z serii miał kiedyś ocenę poniżej 70-80%? Nie przypominam sobie. Cytuj
bartez85 8 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 (edytowane) 4 minuty temu, Koleś88 napisał: To o co kaman chodziło z tymi wszystkimi reckami? Pecunia non olet. Ubisoft dobrze zapłacił recenzentom i youtuberom. Już pojawiły się krytyczne oceny szarych graczy. Edytowane 11 listopada 2020 przez bartez85 1 Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 Model walki próbowali odwalić pewnie pod erę wikingów, czyli wielkie zamieszanie uciekanie przed ciosami tez jakieś dziwne, jak by na łyżwach była (tak gram damska Eivör bo imie jest damskie i strasznie dziwnie mi to brzmi) Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 Wyslales link do Odyssey. Cytuj
bartez85 8 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 1 minutę temu, Koleś88 napisał: Wyslales link do Odyssey. Przez pomyłkę. https://www.metacritic.com/game/pc/assassins-creed-valhalla. Zwykli użytkownicy będą mieli niemiłą niespodziankę gdy kupią ta grę. Dadzą wtedy upust swoim emocjom. Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 Ja pogralem że 2h i nie podoba mi się w ogóle ta gra na razie. Mam platynki w dwóch poprzednich częściach i po 100h i byłem w sumie napalony i na te część, ale na razie to jest korva dramat. W ogóle jeszcze bardziej obcieli opcje asasyna i nawet skakać nie można kiedy się chce. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 No ja 1,5h pograłem w nocy i na razie tez kaszana. Większość grę chwali jak już się trafi do Anglii, ale co to zmieni w mechanice... Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 No ja (pipi)e starzy wyjadacze pokupowali asasynka bo recenzje dobre jakby nie wiedzieli co to za seria a teraz zdziwienie ze jednak slaba gra Czego wy spodziewaliscie sie po ubisofcie. Klepia te open worldy na pomste a dobrego nie umieja zrobic. Te asasyny to sie kupuje jak zjada ponizej stówy. 3 Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 25 minut temu, XM. napisał: W ogóle jeszcze bardziej obcieli opcje asasyna i nawet skakać nie można kiedy się chce. Czy gra jest podobna mechaniką do GoWa z 2018? Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 Jak bylaby tak dobra to tylko skakac i sie cieszyc. Nie, Nie jest. Ze skokiem chodziło oto że poki nie jesteśmy na krawędzi obiektu itp. to postać nie skończy, np. W miejscu skakać się nie da albo żeby przeskoczyć krzaczek. 1 Cytuj
Boomcio 4 155 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 Mnie męczy w tej serii poruszanie się postacią. Mało tego, nawet mnie odrzuca. Jest trochę, jak sterowanie czołgiem. Ten bieg, gdzie mocno się pochyla i leci, jak taran prosto we wrota bramy. Mogli to wreszcie przemodelować. Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 49 minut temu, Ma_niek napisał: No ja (pipi)e starzy wyjadacze pokupowali asasynka bo recenzje dobre jakby nie wiedzieli co to za seria a teraz zdziwienie ze jednak slaba gra Czego wy spodziewaliscie sie po ubisofcie. Klepia te open worldy na pomste a dobrego nie umieja zrobic. Te asasyny to sie kupuje jak zjada ponizej stówy. Ale zdajesz sobie sprawę że gre dorzucali do konsoli? nie ma co dorabiać sobie ideologii. Cytuj
Sebas 1 586 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 (edytowane) Ku.rwa. Mam calaki od dłuższego czasu w Origins i Odyssey i w sumie bym zagrał ale jak jest kiepsko to już nie wiem Może poczekam na używki. Edytowane 11 listopada 2020 przez Sebas Cytuj
Basior 1 109 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 Eee ja mam na razie odmienne wrażenia. Odyseja mnie odrzuciła stylem, historią, postaciami. Tu jest dla mnie o wiele lepiej pod tym względem. No ale na razie łażę po Norwegii. Jasne walka dosc drewniana, wolałbym więcej możliwości stealth. Koń, a właściwie jego autonaprowadzanie do jakiegoś punktu jest dziwne. Minigierki na plus, ale pewnie po 3 razie się znudzi. Tylko, że ja jestem w stanie grze wybaczyć jak mam interesujący mnie klimat i widoczki. Hitu się nie spodziewałem, GoT toto nie jest, ale na razie jest to DLA MNIE o wiele bardziej grywalne jak odyseja. A i kurde daliby sobie spokój z tym animusem. Błe. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi