Skocz do zawartości

Assassin's Creed Valhalla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie pomóżcie.

Mam już nabite 68h gry i zostały mi 3 Przymierza do zrobienia. Jeden na 220lvl i dwa 250. Czy to już końcówka czy jak już ogarnę wszystkie to jeszcze wyskoczy mi magicznie dodatkowe 10h gry. Już trochę ziewam ale idę za ciosem i tym razem nie odpuszczę wikingom.

Opublikowano

Powinieneś być pod koniec przygody. Ja na liczniku miałem nieco ponad siedemdziesiąt godzin, gdy ukończyłem Valhallę. Gdy zostały mi trzy przymierza, rozbiło się to w okolicach 3-4 godzin. Niemniej pamiętam, jak gra zaczęła mnie autentycznie nużyć gdzieś tak w okolicy pięćdziesiątej godziny. Miałem raptem kilka sojuszy do zawiązania, więc zagryzłem zęby, zaliczyłem je i po ich wykonaniu .... pojawiło się na mapie kolejnych kilka. :shok:
Wówczas odpuściłem na jakiś czas przygody Eviora.

Dodam, że w tej grze jest całkiem sporo ciekawych misji, ale całość jest tak rozwleczona, że potrafi z lekkością wypuścić ze swych objęć grającego.

Opublikowano
W dniu 13.11.2021 o 14:08, LukeSpidey napisał:

Kolejny Asasyn to już będzie GAAS. :frog:

Gdzieś było info, że AC w standardowej formie nadal będzie wychodził. Ten cały projekt Infinity nie kasuje linii AC.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Już pomijając te 3 płatne DLC, to darmowe wsparcie do tej gierki biorąc pod uwagę że to jest singiel to jakiś kosmos zwłaszcza że ciągle kontynuowane tyle po premierze. Co dodano:

Cytat

Season 1: Yule Season

Yule Festival

Releases
17 December 2020 – 7 January 2021, 16 December 2021 – 6 January 2022
  • Viking Yule Festival
  • New settlement building: Revellers' Hut
  • New player weapon, gear, and cosmetic items for the settlement

River Raids

Release
16 February 2021
  • New game mode: River Raids
  • New settlement buildings: River Raid Dock, Jomsviking Hall
  • The addition of the Ranks for Jomsviking
  • New player skills, abilities, weapons, gear, tattoos and cosmetic items for the longship

Season 2: Ostara Season

Ostara Festival

Release
18 March – 8 April 2021
  • Ostara Festival
  • New player haircuts, tattoos, raven skin and cosmetic items for the settlement

Mastery Challenge

Release
15 June 2021

Season 3: Sigrblot Season

Sigrblot Festival

Release
29 July – 19 August 2021
  • Sigrblot Festival
  • New weapon (one-handed sword), tattoos, raven skin and cosmetic items for the settlement

River Raids II

Release
7 September 2021
  • Added 3 new Rivers (Erriff, Berbha, Rhine)
  • New levels for settlement building: Jomsviking Hall (Level 4–5)
  • New upgradable levels for River Raid Longship: Cargo (Level 4–5)
  • New player abilities, 5 weapons, gear, community tattoos and cosmetic items for the longship

Season 4: Oskoreia Season

Tombs of the Fallen

Release
9 November 2021

Oskoreia Festival

Release
11 November – 2 December 2021
  • Oskoreia Festival
  • New spooky rewards

AC: Odyssey crossover

Release
14 December 2021

No powiedz pan kto tyle doł :nosacz3:

A to że sama podstawka ma już tyle treści że mało kto przez to przebrnął to już inna kwestia.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Mi splatynowanie Valhalli zajęło 135h ale mnie ta część mocno siadła, podobnie jak Odyssey i Origins. Ogólnie jestem fanem tego uniwersum. Najlepsza oczywiście dla mnie trylogia Ezia a najsłabsze Black Flag, Syndicate i Rogue ale tak naprawdę przy każdej dobrze się bawiłem.

83a86def2ec6663a2bac42efbc8bce49.jpg

Edytowane przez Przemas10pl
  • Plusik 2
Opublikowano
W dniu 4.01.2022 o 11:19, Przemas10pl napisał:

Mi splatynowanie Valhalli zajęło 135h ale mnie ta część mocno siadła, podobnie jak Odyssey i Origins. Ogólnie jestem fanem tego uniwersum. Najlepsza oczywiście dla mnie trylogia Ezia a najsłabsze Black Flag, Syndicate i Rogue ale tak naprawdę przy każdej dobrze się bawiłem.

michelangelo.jpg

Przecież to jedna z najlepszych części. 

• Dzięki 1