Paolo1986 795 Opublikowano 8 kwietnia 2023 Opublikowano 8 kwietnia 2023 https://lowcygier.pl/keyshopy/dawn-of-ragnarok-tanio-na-konsole-w-instant-gaming-dodatek-do-ac-valhalla-juz-od-3560-zl/ Jakby kogoś interesował zakup dodatku 1 Cytuj
Elitesse 382 Opublikowano 28 maja 2023 Opublikowano 28 maja 2023 W dniu 8.04.2023 o 13:21, Paolo1986 napisał: https://lowcygier.pl/keyshopy/dawn-of-ragnarok-tanio-na-konsole-w-instant-gaming-dodatek-do-ac-valhalla-juz-od-3560-zl/ Jakby kogoś interesował zakup dodatku Warto w to zagrać jak zmęczyły mnie misje w tym alternatywnym świecie? Bardziej ciekawi mnie zawartość przepustki sezonowej (wiem, że więcej tego samego ale to AC), a jest jeszcze przez dzień, dwa w promocji. Jakiś czas temu były jakieś specjalne oferty w sklepie M$ "cena dla ciebie" to kompletne wydanie AC:V (podstawka, dodatki z przepustki, ragnarok i jeszcze jakieś skiny) sprzedawali za 100 zł z groszami. W takiej cenie mógłbym kupić taki pakiet ale nie miałem wtedy wolnych środków i liczyłem na to, że jeszcze będzie taka cena albo nawet taniej. Obecnie na promocjach edycja ta kosztuje ok 170 zł. Podstawkę już mam a interesuje mnie tylko przepustka sezonowa więc tak średnio chce mi się płacić jeszcze raz za to samo. To nie RDR Cytuj
Paolo1986 795 Opublikowano 3 czerwca 2023 Opublikowano 3 czerwca 2023 Ja się nie wypowiem w temacie dodatków, bo ogrywam póki co podstawkę i dopiero 20 godzin za mną Ostatnią aktywnością, która mnie zainteresowała, jest ta gra w kości, całkiem fajna odskocznia Cytuj
Paolo1986 795 Opublikowano 6 lipca 2023 Opublikowano 6 lipca 2023 https://lowcygier.pl/promocje-pudelkowe/promocja-na-assassins-creed-valhalla-dawn-of-ragnarok-w-media-expert-za-rozszerzenie-zaplacicie-49-zl/ Świt Ragnaroku do wyrwania za 49 ziko w ME, jakby komuś było mało przygód w podstawce 1 Cytuj
Elitesse 382 Opublikowano 6 lipca 2023 Opublikowano 6 lipca 2023 Kupiłem choć jestem dopiero na AC: Unity. Lepszej ceny już chyba nie będzie, a pudełeczko bez płyty będzie do kolekcji. Teraz czekam na jeszcze lepszą niż zwykle promocja na season pass. Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 7 lipca 2023 Opublikowano 7 lipca 2023 Ten cały Ragnarok to jakiś standalone dodatek, że ma pudełkowe wydanie? Bo widziałem, że to ma inną okładkę i się zastanawiałem, co to jest - obstawiałem, że to po prostu jak wydanie GOTY Valhalli - komplet z DLC. Cytuj
Boomcio 4 159 Opublikowano 7 lipca 2023 Opublikowano 7 lipca 2023 56 minut temu, Wredny napisał: komplet z DLC. Będziesz brał? Cytuj
Paolo1986 795 Opublikowano 7 lipca 2023 Opublikowano 7 lipca 2023 (edytowane) Nie, to DLC wymaga podstawki do działania. W pudełku masz kod aktywacyjny. Edytowane 7 lipca 2023 przez Paolo1986 Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 7 lipca 2023 Opublikowano 7 lipca 2023 Czyli pudełko z kodem - co za bzdura @Crazy Horse (weź zmień spowrotem na Boomcio - miało to sens), nie będę - zanim doczłapię się do Valhalli to już trzy odsłony po Mirage będą. Cytuj
Paolo1986 795 Opublikowano 7 lipca 2023 Opublikowano 7 lipca 2023 Ale możesz do kolekcji pudełko kupić przecież Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 7 lipca 2023 Opublikowano 7 lipca 2023 Tak to ja się nie bawię - kupię normalnie premierowe wydanie kiedyś za 30zł i normalnie cyfrowo DLC, jak człowiek. Cytuj
Boomcio 4 159 Opublikowano 7 lipca 2023 Opublikowano 7 lipca 2023 Eno, schodzisz z formy Friend. Przegram zakład Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 8 lipca 2023 Opublikowano 8 lipca 2023 Tak, ale przede mną wciąż Odyssey, w które od paru miesięcy znów nie gram, więc przewidywany czas napoczęcia Valhalli przesuwa się gdzieś na 2026, a wtedy może być spoko promocja na Season Pass Cytuj
Elitesse 382 Opublikowano 8 lipca 2023 Opublikowano 8 lipca 2023 Godzinę temu, Wredny napisał: Tak, ale przede mną wciąż Odyssey, w które od paru miesięcy znów nie gram, więc przewidywany czas napoczęcia Valhalli przesuwa się gdzieś na 2026, a wtedy może być spoko promocja na Season Pass Tego dodatku akurat nie ma w przepustce sezonowej Ja kupiłem na zapas, bo chyba pozbywają się już pudełek z dystrybucji i zostanie tylko czekać na promocję na cyfrę. Sam mam też kupę tych AC jeszcze przed sobą ale wziąłem kiedyś na dobrej promocji season passy ale nie do valhali. Ciągle śledzę jak zmieniają się promocje na przepustkę do AC:V i jak będę miał za dużo gotówki to zakupię aby skończyć z tym natręctwem. Żałuję, że nie skorzystałem z zajebistej promocji na AC:V w definicji kompletnej, gdzie było wszystko: od podstawki (którą mam), przez jakieś mniejsze dodatki, season pass i Ragnarok za 100 zł z groszami na XSX. Normalnie na promocjach chodzi po 170 zł ale to była jakaś akcja z dedykowanymi promocjami dla poszczególnych graczy, nie każdy miał taką ofertę. Wtedy raz, że miałem inne wydatki, a dwa stwierdziłem że pewnie jeszcze będzie taka oferta więc kupię później i może jeszcze taniej. Teraz na promocji trzyma te 170 zł. Cytuj
Paolo1986 795 Opublikowano 10 lipca 2023 Opublikowano 10 lipca 2023 W dniu 8.07.2023 o 17:55, Wredny napisał: Tak, ale przede mną wciąż Odyssey, w które od paru miesięcy znów nie gram, więc przewidywany czas napoczęcia Valhalli przesuwa się gdzieś na 2026, a wtedy może być spoko promocja na Season Pass A będziesz zaczynał od nowa Odyssey po takiej przerwie? Którą postacią tym razem? Spoiler Jakby co, to w Valhalli płeć można zmieniać w trakcie rozgrywki Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 10 lipca 2023 Opublikowano 10 lipca 2023 Nie, zobligowałęm się do grania Kasandrą i tak zostanie - Assassiny to dla mnie gry z prostacką mechaniką i bez fabuły, więc spokojnie mogę porzucić na parę lat, a później wrócić do czyszczenia mapy, bo tylko o tym są te gierki Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 10 lipca 2023 Opublikowano 10 lipca 2023 On 7/6/2023 at 7:54 PM, Paolo1986 said: https://lowcygier.pl/promocje-pudelkowe/promocja-na-assassins-creed-valhalla-dawn-of-ragnarok-w-media-expert-za-rozszerzenie-zaplacicie-49-zl/ Świt Ragnaroku do wyrwania za 49 ziko w ME, jakby komuś było mało przygód w podstawce Odebrałem. Miłe zaskoczenie, bo oprócz kodu na DLC i pudełka są jeszcze alternatywne okładki (ładne), obwoluta zbiorcza i kieszonka, a w niej 4 arty (też ładne). Za 49 zł nówka? Nic tylko brać do kolekcji 2 1 Cytuj
Paolo1986 795 Opublikowano 11 lipca 2023 Opublikowano 11 lipca 2023 Mam i ja Czuję, że 150 godzin pęknie na pewno razem z tym dodatkiem Cytuj
LukeSpidey 941 Opublikowano 23 lipca 2023 Opublikowano 23 lipca 2023 (edytowane) Kilka tygodni temu zacząłem Valhallę i jest to chyba najgorzej wyreżyserowana gra z serii. W przerywnikach prezentuje się to jak tani film klasy C. Postacie drugoplanowe zachowują się zupełnie nieodpowiednio do tego, co się dzieje na ekranie. Dla przykładu mamy ucztę i każdy radośnie krzyczy i się śmieje. Nagle jesteśmy atakowani, odpieramy atak i przygotowujemy się na kolejny, a w tle dalej te same radosne okrzyki i śmiechy. Do tego mimika postaci, grymasy, jakie robią nawet w poważnych sekwencjach sprawiają, że zagryzam zęby w niesmaku. Odnoszę wrażenie, że ten element w poprzednich odsłonach prezentował się dużo lepiej. Edytowane 23 lipca 2023 przez LukeSpidey 1 Cytuj
Paolo1986 795 Opublikowano 24 lipca 2023 Opublikowano 24 lipca 2023 Też takie wrażenie odniosłem. Ta gra to taki moloch, że najwyraźniej nie wszystko można było dopracować. W każdym razie ja większość scen po prostu skipuję. Trochę to też skraca czas grania Do jak nic zejdzie ze 130 godzin. Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 24 lipca 2023 Opublikowano 24 lipca 2023 Nie chce mi się odpalać gry, ale dojebałem do jakichś ~350..? 1 Cytuj
LukeSpidey 941 Opublikowano 24 lipca 2023 Opublikowano 24 lipca 2023 (edytowane) Skończyć skończę, ale może się to odbyć na raty. Tak gra jest po prostu za duża. Tu jest materiału na co najmniej 4 inne tytuły. Do tego jest też mega dziwna w swoich założeniach. Np. Spoiler Czemu Odyn wygląda tak samo jak męski Eivor w grywalnych sekwencjach? Czyżby brak kasy na inny model postaci? Edytowane 24 lipca 2023 przez LukeSpidey Cytuj
Paolo1986 795 Opublikowano 25 lipca 2023 Opublikowano 25 lipca 2023 Bardzo długa fabuła, kilkanaście regionów z własną linią fabularną. No i jeśli ktoś (tak jak ja) celuje w , to jeszcze totalne czyszczenie mapy z tych wszystkich znajdziek i różnych (dziwnych, upchanych na siłę) aktywności. Ja mam w tej chwili (dopiero ) 95 godzin nabite Spoiler Wyczyściłem właśnie Jorvik i zacząłem zwiedzanie Eurvicscire ale do 330 godzin to nie dobiję na pewno Cytuj
LukeSpidey 941 Opublikowano 25 lipca 2023 Opublikowano 25 lipca 2023 Jest tutaj chociaż jakąś różnorodność w krajobrazie? Ja przyłączyłem do siebie 3 rejony i każdy wygląda tak samo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi