Bigby 4 742 Opublikowano 12 lipca 2020 Opublikowano 12 lipca 2020 Na pewno na plus lokacje i powrót systemu ukrywania się w tłumie, tak jak zapowiadali. Walka też prezentowała się wyraźnie lepiej niż w tych nieoficjalnych materiałach. Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 12 lipca 2020 Opublikowano 12 lipca 2020 Na tv gry macie spory materiał o tej grze. Mapa podobno ogromną Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 12 lipca 2020 Opublikowano 12 lipca 2020 (edytowane) Edytowane 12 lipca 2020 przez Figuś Cytuj
Kmiot 13 674 Opublikowano 12 lipca 2020 Opublikowano 12 lipca 2020 Ech, ta walka jest okropna. Przeciwnicy grzecznie czekający po obrzeżach na swój wpier'dol, mashing przycisku ataku i pięciometrowe rolki. Wracają stare grzechy. Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 12 lipca 2020 Opublikowano 12 lipca 2020 Wow, ta gra wygląda beznadziejnie. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 12 lipca 2020 Opublikowano 12 lipca 2020 (edytowane) edit. nie ten temat Edytowane 12 lipca 2020 przez Figuś Cytuj
Czoperrr 5 123 Opublikowano 13 lipca 2020 Opublikowano 13 lipca 2020 Gay sex z drugim wikingiem Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 13 lipca 2020 Opublikowano 13 lipca 2020 (edytowane) Troche brakuje im dodatkowej ekspresji na twarzach, baba jak sie złości dosc nienaturalnie. Ale yanusze i tak kupią day one ech Edytowane 13 lipca 2020 przez oFi Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 13 lipca 2020 Opublikowano 13 lipca 2020 To wygląda źle, bardzo źle. Materiał, który wyciekł pokazał dobitnie, czym jest ta gra, a te oficjalne fragmenty są tak złożone, żeby nie trąciło myszką, ale niestety nie da się ukryć, że zmarnowali rok czasu. Nie widzę tu absolutnie nic, co by sprawiło, że chciałbym skosztować tego świata. Zero nowości, zero zmian w mechanice rozgrywki względem poprzedniej części. Dodatkowo na dłuższych, niereżyserowanych fragmentach widać jak bardzo ta gra jest niedopracowana. I już widzę jak się w.k.u.r.w.i.a.c.i.e. jak wam towarzysz się zgliczuje i nie będzie chciał pomóc wyważyć drzwi, czy otworzyć skrzyni. Będzie cała sekcja reloaded to last checkpoint. Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 13 lipca 2020 Opublikowano 13 lipca 2020 Przynajmniej będzie można zmieniać płeć w dowolnym momencie. Bezpłciowa postać to przepis na angażujący plotline Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 13 lipca 2020 Opublikowano 13 lipca 2020 tutaj wygląda to lepiej niż materiały z babką, niestety drewno animacyjne od mimiki twarzy po ruchy jest okrutne Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 13 lipca 2020 Opublikowano 13 lipca 2020 Nie wiem co gorsze.Ta gra czy ten youtuberek Cytuj
Soul 1 321 Opublikowano 14 lipca 2020 Opublikowano 14 lipca 2020 (edytowane) W końcu Assassin nie tylko z tytułu Edytowane 14 lipca 2020 przez Soul 1 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 14 lipca 2020 Opublikowano 14 lipca 2020 Wydaje się OP. Chyba przesadzili z tym ostrzem, skoro bossów można zabijać jednym strzałem ;/ Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 lipca 2020 Opublikowano 14 lipca 2020 Odyssey w settingu wikingów. Dokładnie tego się spodziewałem i to otrzymam. Na problemy techniczne wersji z preview nie zwracam uwagi, ale data premiery to strzał w kolano. W tym czasie to już będzie czas na Cyberpunk jeżeli go nie przełożą. Wiadomo, asasyny zawsze w tym okresie wychodziły, ale chociaż mogli wcisnąć się w październik. Jak kupię na premierę to chyba tylko po to, żeby gra czekała na ogranie po C2077 W zapowiedziach Odyssey ludzie grali na zmianę Alexiosem i Kasandrą i laska tak mi tam nie przeszkadzała jak tutaj. Co więcej to ona jest kanoniczna (sick!). Damski Eivor natomiast nie pasuje mi tu f(pipi) ale tak naprawdę hardcorowo. I do tego ta możliwość zmiany płci w każdym momencie gry - yeeeeez. Chociaż mogliby zrobić 2 osobne postacie. Gra celuje żeby oddać klimat serialu Wikingów co jest spoko bo wiadomo, że to lepiej się przyjmie i tam też nie brakowało wojujących lasek, ale ten zabieg wykonany jest tutaj po prostu słabo. Męski Eivor jest już całkiem spoko i voice actor też wypada spoko. Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 14 lipca 2020 Opublikowano 14 lipca 2020 (edytowane) Widziałem na tłiterze jakiś skandynawów, którzy kategorycznie twierdzili, że Eivor to imię typowe dla kobiety ale widziałem też wypowiedź jakiegoś producenta, że obie postacie są kanoniczne i będzie to wyjaśnione w grze. Pewnie jakimś poje.banym plotdevicem mieszającym symulację z podróżą w czasie/nadpisywaniem historii. Edytowane 14 lipca 2020 przez Sebas Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 lipca 2020 Opublikowano 14 lipca 2020 Pewnie podobnie jak w Odyssey wytłumaczyli to, że nie mają dobrych odczytów historycznych jakiej płci był bohater... Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 14 lipca 2020 Opublikowano 14 lipca 2020 Może coś źle pamiętam z origins ale były chyba jakieś stawki sugerujące, że rzeczywistość to różne warstwy symulacji a animus to symulacja wewnątrz symulacji. Scalakowałem tą grę z 2 lata temu to może coś pomieszałem. Jakby zrobili analogicznie do odyssey to raczej znowu jedna z płci byłaby kanonem. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 14 lipca 2020 Opublikowano 14 lipca 2020 Nah qwa, ten motyw stealth z czekaniem żeby idealnie trafić będzie wkuwiający po jakimś czasie jak chcesz w stealth się bawić. Cytuj
Wredny 9 573 Opublikowano 14 lipca 2020 Opublikowano 14 lipca 2020 7 godzin temu, - V - napisał: W zapowiedziach Odyssey ludzie grali na zmianę Alexiosem i Kasandrą i laska tak mi tam nie przeszkadzała jak tutaj. Co więcej to ona jest kanoniczna (sick!). Damski Eivor natomiast nie pasuje mi tu f(pipi) ale tak naprawdę hardcorowo. I do tego ta możliwość zmiany płci w każdym momencie gry - yeeeeez. Chociaż mogliby zrobić 2 osobne postacie. Ja się właśnie cieszę, że to jest ta sama postać, tylko w różnych płciach, bo przez dwie różne to będę miał ból głowy, którą zagrać w Odyssey, a tutaj wiadomo - ładniejszą, czyli Eivor z brodą. Cytuj
Soul 1 321 Opublikowano 15 lipca 2020 Opublikowano 15 lipca 2020 23 godziny temu, 20inchDT napisał: Wydaje się OP. Chyba przesadzili z tym ostrzem, skoro bossów można zabijać jednym strzałem ;/ Jak dla mnie spoko, przecież wbijam mu nóż w gardło halo ps masz wybór możesz walczyć, jak dla mnie powrót prawdziwej assassinacji to strzał w 10, nikomu nie przeszkadzało jak w pierwszych AC był one shot one kill . 1 Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 15 lipca 2020 Opublikowano 15 lipca 2020 Każdy się bał, że odpali się walka i klepanie kontry Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 15 lipca 2020 Opublikowano 15 lipca 2020 Tylko że to są zupełnie inne gry. W starym asasynie robili tych bosów pod one shot, one kill, a tu jednak toche pracy wkładają w zrobienie movesetu bossów. Dla mnie bez sensu jest zrobienie umiejętności, która skipuje wszystko. Powinni zabierać np. połowe hp i dawac jakiegoś debuffa, wróg by kulał, nie miał jakiegoś ataku czy coś w tym stylu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi