Skocz do zawartości

Assassin's Creed Valhalla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Maj/Czerwiec/Lipiec - wszystkie te miesiące będą pełne wiadomości o nowej generacji/grach, więc będzie co oglądać/dyskutować.

@up
Ostatnio MS miał marketing związany z AC, więc podejrzewam, że nic się tu nie zmieniło.

EDIT: No dobra, "kursu" photoshopa się jednak nie spodziewałem :V

Edytowane przez Hendrix
Opublikowano (edytowane)

Muzyka sugeruje zdecydowanie wikingów (znaczy gdybym miał dobierać, klimat to zdecydowanie bliżej do tego niż Japonii - nie znając muzyki z wcześniejszych AC), poza tym już w Division 2 teasowali Valhallę i setting jest w zasadzie pewien

Edytowane przez Hendrix
Opublikowano

Wikingowie już dawno byli niemalże potwierdzeni. Jakby ktoś miał wątpliwości. 

Jednak spodziewam się, że skończy photoshopowac i tyle z revealu będzie. Samo ujawnienie w jakim okresie historycznym się dzieje.

Opublikowano

Nie za bardzo, bo pierwsze wzmianki o kilcie pochodzą z XVI wieku, a podboje Wikingów to VIII wiek i początek drugiego tysiąclecia.

Opublikowano

Wbiłem 2h po rozpoczęciu z nadzieją, że już ogłosili tytuł i jakieś szczegóły, a ten dalej rysuje. xD

Opublikowano (edytowane)

Najlepsze jak na czacie niektórzy myślą, że on to na żywo robi. :yao:

Rzeczywiście robi wrażenie. 

S60cE03.png

ULxzLQJ.png

A jeszcze nie skończył. Przypomina Ezio z Revelations. ;)

edit: Teraz czas na epicką brodę. :D

Edytowane przez Bigby
Opublikowano (edytowane)

Odpadłem na 4 sezonie Wikingów. Poziom wyraźnie spadał. Warto wrócić?

Bardziej kusi mnie teraz The Last Kingdom.

Jeszcze podobno pół godziny potrwa.

B29B702EC13FC8BA977ED23D91ADB8A858F2807F

Edytowane przez Bigby
Opublikowano (edytowane)

Haha xd tomorrow o 5 pm XD Boshe co to są k**wa za  frajerzy w tym Ubi Shicie xd

Edit: no zdekompensowałem się, przepraszam. Liczyłem na trailer. Dobrze, że chociaż muzyczka była ładna.

Edytowane przez Harbuz
dekompensacja