darkos 4 317 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 A ja nie mam żadnych problemów i glitchy póki co, więc gram jak poyebany 2 Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 U mnie też żadnych problemów, które uniemożliwiają granie. Świat, eksploracja i historia póki co chyba najlepsza od dawna. I szkoda, że tego ostrza nie da się ukryć. Tak psuje mi wygląd mojego brodacza. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 Ja niestety mam o coraz bardziej mnie one wkurwiają. Gra mi się świetnie, ale te niedopracowania z godziny na godzinę irytują coraz bardziej. 1 Cytuj
Elitesse 378 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 Ostatnio postać zaklinował mi się w drzewie, albo pomiędzy murem a krzakiem. Nie polecam zaczynać rozmowy z Ravi (ta od określania kolejnych obszarów rozgrywki przy mapach) bez wchodzenia w szczegóły. Kilka razy po tym jak zacząłem z nią rozmowę i chciałem do razu wyjść gra zawieszała się na momencie dialogu i nie można było z tego wyjść ani nic zrobić. Dwie postacie stoją na przeciwko siebie tak jak zaraz miałaby zacząć się kwestia gadana i nic dalej się nie dzieje. Na szczęście pomaga wyjście do głównego menu a w przypadku większych problemów zamknięcie aplikacji i włączenie ponownie. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 3 zadania juz miałem w których kluczowy NPC stawał bezczynnie w miejscu, nie dało się ruszyć dalej. Sam reset gry nie pomagał. Wpisałem w neta i okazało się że trzeba ustawienia graficzne zmienić i wtedy zrestetować grę. Spróbowałem i poszło Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 22h za mną i z bugów to czasami dźwięk kroków chwilowo zanika jak wrócę z mapy/ekwipunku, thats all. Dalej podtrzymuje, że to dla mnie zdecydowanie najlepszy Assassin, a zarazem najmniej tam Assassina w Assassinie. No i oczywiście ze względu na moc nowej konsoli zdecydowanie najefektowniej wyglądający. Robię główny wątek, poboczne nebieskie jak mam blisko siebie, odsłaniam każdy punkt orientacyjny + od czasu do czasu najeżdżam jakiś klasztor/obóz jak mam go po drodze gdy płynę drakkarem. Cytuj
beardo0 125 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 Mnie wku*wia, że jak robię cios końcący wilkowi, to biję w jakąś pustą przestrzeń i długo to trwa Jak na razie druga lokacja w Anglii, jakieś bagna Spoiler Na plus wojownik z toporem w głowie Na razie przerwa, ale zobaczymy jak dalej będzie PS4 Pro jak coś Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 Niestety dopadła mnie kwarantanna , mówię co będę robić i hmm kupiłem Valhalle trochę z obawa ponieważ Odysseja po 15h mnie tak znudziła i odrzuciła ze odinstalowałem ja bezpowrotnie .21h za mną, jestem bardzo miłe zaskoczony ciezko się oderwać , graficznie bardzo ładnie, historia ciekawa , gameplay miodzio... ostatni raz tak dobrze bawiłem się e Black Flag no i Origins tez był bardzo udany . Dla mnie w świętej trójcy najlepszych AC (Black Flag,Valhalla,Origins)Aha gram na XoX Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 23 listopada 2020 Opublikowano 23 listopada 2020 10 godzin temu, Banan91PL napisał: Niestety dopadła mnie kwarantanna , mówię co będę robić i hmm kupiłem Valhalle trochę z obawa ponieważ Odysseja po 15h mnie tak znudziła i odrzuciła ze odinstalowałem ja bezpowrotnie .21h za mną, jestem bardzo miłe zaskoczony ciezko się oderwać , graficznie bardzo ładnie, historia ciekawa , gameplay miodzio... ostatni raz tak dobrze bawiłem się e Black Flag no i Origins tez był bardzo udany . Dla mnie w świętej trójcy najlepszych AC (Black Flag,Valhalla,Origins) Aha gram na XoX Czyli wszystkie 3 od tego samego studia wiodącego Cytuj
ASX 14 652 Opublikowano 23 listopada 2020 Autor Opublikowano 23 listopada 2020 ponad 30 godzin na liczniku i ponad 100 poziom postaci, a gra dopiero zdaje się rozkręcać. Na razie też żadnych problemów technicznych Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 23 listopada 2020 Opublikowano 23 listopada 2020 Ja mam 30h i 123 lvl, 4 sojuszników i miałem parę razy jakieś lekkie Bugi typu długie czekanie na wczytanie rozmowy, bicie w przestrzeń gdzie przeciwnik teleportowal się gdzieś tam, jakies zaklinowania sie 5 sekundowe i tyle -nic na szczescie powazniejszego i jestem mile zaskoczoby bo to jest pierwsza gra Ubi na premiere i zawsze czytałem o ostrych kipiszach z ich strony, a tutaj na razie nic tragicznego. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 23 listopada 2020 Opublikowano 23 listopada 2020 Tak? Unity było wręcz fenomenem i przeszło do annałów historii jako jedna z najbardziej zabugowanych gier Ubisoftu, ale w serii AC nigdy z tym takiego problemu nie było. Tam można zwalić na nową iterację silnika i przeskok generacyjny, ale Valhalla jest o tyle dziwnym przypadkiem, że jest to Origins w świecie wikingów. Wszystko mieli gotowe a gra jest bardziej zabugowana. Cytuj
Elitesse 378 Opublikowano 23 listopada 2020 Opublikowano 23 listopada 2020 Może to kwestia tego, że jak zaczynali coś przy niej grzebać to pewne rzeczy zaczęły się wysypywać. Była dyskusja na podobny temat w wątku o Watch Dogs: Legion Spoiler Mimo wszystko spodziewałem się, że będzie gorzej. Mam już ponad 74 godziny i tylko poza kilkoma wcześniej wspomnianymi błędami nic się nie działo. Podobno też wyłączono dla tej gry quick resume, bo to miało powodować problemy z zapisywaniem gry. Nie wiem czy tak jest, bo nie korzystałem z tej funkcji. Ciągle tylko w to gram. 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 23 listopada 2020 Opublikowano 23 listopada 2020 Amatorzy... 42 h 215 lvl i chyba jestem na końcówce xD A w między czasie 26 h w yakuza . Myślicie że xsx jakby miał wadę w chlodzeniu to już by padł :P? Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 24 listopada 2020 Opublikowano 24 listopada 2020 A ja nie ujrzałem do tej pory ani gry, ani pieniędzy. Partacze. Gra kupiona w Uplay 9 listopada, do 10ego nie pojawiła się na koncie (wiele osób miało podobny problem), to poszedł refund. No i nie potrafią się do dziś określić co ze zwrotem. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 24 listopada 2020 Opublikowano 24 listopada 2020 Godzinę temu, Bigby napisał: A ja nie ujrzałem do tej pory ani gry, ani pieniędzy. Partacze. Gra kupiona w Uplay 9 listopada, do 10ego nie pojawiła się na koncie (wiele osób miało podobny problem), to poszedł refund. No i nie potrafią się do dziś określić co ze zwrotem. Czemu nie wziąłeś abonamentu uplay? Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 24 listopada 2020 Opublikowano 24 listopada 2020 (edytowane) Próbowałem. Po 3 odrzuceniach płatności, co również okazało się dość powszechnym problemem, odpuściłem. Edytowane 24 listopada 2020 przez Bigby Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 24 listopada 2020 Opublikowano 24 listopada 2020 18 minut temu, Bigby napisał: Próbowałem. Po 3 odrzuceniach płatności, co również okazało się dość powszechnym problemem, odpuściłem. Poczekaj warto poczekać na patche Cytuj
Bzduras 12 516 Opublikowano 25 listopada 2020 Opublikowano 25 listopada 2020 Pierwszy patch ma wjechać jeszcze w tym tygodniu. Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 25 listopada 2020 Opublikowano 25 listopada 2020 Hej ekoledzy jako że series X jest już w drodze do mnie to pytanie czy warto brać jako na pierwszą grę AC Valhalla? Fanem serii jakoś nie niestem a ostatnio grałem w Origins Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 25 listopada 2020 Opublikowano 25 listopada 2020 No i co sądzisz o Origins? Bo to że nie po prostu zagrałeś to nie mówi zbyt dużo Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 25 listopada 2020 Opublikowano 25 listopada 2020 8 minut temu, Kaczi napisał: Hej ekoledzy jako że series X jest już w drodze do mnie to pytanie czy warto brać jako na pierwszą grę AC Valhalla? Fanem serii jakoś nie niestem a ostatnio grałem w Origins Dla mnie najgorsza z ostatnich rpgowych odsłon, ale im dluzej gram tym lepiej choć na ten tragiczny system walki będę już do końca narzekał. Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 25 listopada 2020 Opublikowano 25 listopada 2020 8 minutes ago, Voytec said: No i co sądzisz o Origins? Bo to że nie po prostu zagrałeś to nie mówi zbyt dużo No całkiem spoko się grało tylko że takie trochę generyczne w sensie powtarzalności questów. Przeszedłem główny wątek do końca. W Valhalli grafika mi się podoba i klimat gry w sensie że wikingowie tylko jak bardzo jest to podobne do origins pod kątem questów i urozmaiceniem rozgrywki? Cytuj
estel 806 Opublikowano 25 listopada 2020 Opublikowano 25 listopada 2020 Ja w Origins pograłem tylko jakieś 5h, ale na razie jest dużo gorsze od Odyssey ze względu na ograniczony system walki i większy realizm. Odyseja była fajna, bo w pewnym momencie byliśmy praktycznie pół bogiem z możliwością teleportowania się, stawania się niewidzialnym itd. Jak patrzyłem na umiejętności w Valhalli to też mam wrażenie, że jest jakoś tak bardziej zwyczajnie. Szkoda. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 25 listopada 2020 Opublikowano 25 listopada 2020 A mnie bardzo cieszy, że Valhalla kontynuuje to co było w Origins i odchodzi od tych kretynizmów z byciem półbogiem z Odyssey. 27 minut temu, Kaczi napisał: No całkiem spoko się grało tylko że takie trochę generyczne w sensie powtarzalności questów. Przeszedłem główny wątek do końca. W Valhalli grafika mi się podoba i klimat gry w sensie że wikingowie tylko jak bardzo jest to podobne do origins pod kątem questów i urozmaiceniem rozgrywki? Questy są lepsze ze świetnymi pobocznymi wydarzeniami w świecie gry, inspirowanymi RDR II. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi