Opublikowano 8 listopada 20213 l Panowie pomóżcie. Mam już nabite 68h gry i zostały mi 3 Przymierza do zrobienia. Jeden na 220lvl i dwa 250. Czy to już końcówka czy jak już ogarnę wszystkie to jeszcze wyskoczy mi magicznie dodatkowe 10h gry. Już trochę ziewam ale idę za ciosem i tym razem nie odpuszczę wikingom.
Opublikowano 9 listopada 20213 l Nie, żadnych dodatków itp już nie ruszam. Chodzi mi tylko o główną oś fabularną.
Opublikowano 9 listopada 20213 l Powinieneś być pod koniec przygody. Ja na liczniku miałem nieco ponad siedemdziesiąt godzin, gdy ukończyłem Valhallę. Gdy zostały mi trzy przymierza, rozbiło się to w okolicach 3-4 godzin. Niemniej pamiętam, jak gra zaczęła mnie autentycznie nużyć gdzieś tak w okolicy pięćdziesiątej godziny. Miałem raptem kilka sojuszy do zawiązania, więc zagryzłem zęby, zaliczyłem je i po ich wykonaniu .... pojawiło się na mapie kolejnych kilka. Wówczas odpuściłem na jakiś czas przygody Eviora. Dodam, że w tej grze jest całkiem sporo ciekawych misji, ale całość jest tak rozwleczona, że potrafi z lekkością wypuścić ze swych objęć grającego.
Opublikowano 9 listopada 20213 l Mam nadzieje, że te 3 moje są ostatnie, a nie, że pojawią się kolejne bo już wtedy chyba odpuszczę.
Opublikowano 9 listopada 20213 l Ktoś już ukończył dzisiejszy darmowy dodatek Tombs of the fallen i wie do czego służą te 3 znalezione artefakty? Internety jeszcze nie wiedzą.
Opublikowano 13 listopada 20213 l W koncu po 72h udało się przejść Valhalle. Spoko gierka, ale powinna być o połowę mniejsza i krótsza. Jeśli kolejny AC będzie podobnych rozmiarów to już bankowo odpuszczam.
Opublikowano 17 listopada 20213 l W dniu 13.11.2021 o 14:08, LukeSpidey napisał: Kolejny Asasyn to już będzie GAAS. Gdzieś było info, że AC w standardowej formie nadal będzie wychodził. Ten cały projekt Infinity nie kasuje linii AC.
Opublikowano 26 listopada 20213 l Nie dam rady chyba tego skończyć, czy pchnięcie fabuły do przodu oznacza robienie tych zjebanych sojuszy przez całą grę?
Opublikowano 26 listopada 20213 l Tak. A jeśli jesteś dopiero na tym etapie, to...hmm...zostało ich jeszcze sporo.
Opublikowano 14 grudnia 20213 l Już pomijając te 3 płatne DLC, to darmowe wsparcie do tej gierki biorąc pod uwagę że to jest singiel to jakiś kosmos zwłaszcza że ciągle kontynuowane tyle po premierze. Co dodano: Cytat Discovery Tour: Viking Age Season 1: Yule Season Yule Festival Releases 17 December 2020 – 7 January 2021, 16 December 2021 – 6 January 2022 Viking Yule Festival New settlement building: Revellers' Hut New player weapon, gear, and cosmetic items for the settlement River Raids Release 16 February 2021 New game mode: River Raids New settlement buildings: River Raid Dock, Jomsviking Hall The addition of the Ranks for Jomsviking New player skills, abilities, weapons, gear, tattoos and cosmetic items for the longship Season 2: Ostara Season Ostara Festival Release 18 March – 8 April 2021 Ostara Festival New player haircuts, tattoos, raven skin and cosmetic items for the settlement Mastery Challenge Release 15 June 2021 New game mode: Mastery Challenge New weapons, tattoos and cosmetic items for the settlement 2 new Achievements/Trophies: "All That Glitters" and "A True Master" Season 3: Sigrblot Season Sigrblot Festival Release 29 July – 19 August 2021 Sigrblot Festival New weapon (one-handed sword), tattoos, raven skin and cosmetic items for the settlement River Raids II Release 7 September 2021 Added 3 new Rivers (Erriff, Berbha, Rhine) New levels for settlement building: Jomsviking Hall (Level 4–5) New upgradable levels for River Raid Longship: Cargo (Level 4–5) New player abilities, 5 weapons, gear, community tattoos and cosmetic items for the longship Season 4: Oskoreia Season Tombs of the Fallen Release 9 November 2021 New game mode: Tombs of the Fallen 2 new Achievements/Trophies: "Spelunker" and "Crypt-ologist" Oskoreia Festival Release 11 November – 2 December 2021 Oskoreia Festival New spooky rewards AC: Odyssey crossover Release 14 December 2021 No powiedz pan kto tyle doł A to że sama podstawka ma już tyle treści że mało kto przez to przebrnął to już inna kwestia.
Opublikowano 14 grudnia 20213 l Mimo wszystko dla mnie jest to najgorsza część ze "starożytnej" trylogii.
Opublikowano 4 stycznia 20223 l Dla mnie ta cześć jest nie do ukończenia za długie to i za nużące mam 40h i nie wiem chyba to nawet połowa i już mam dosyć
Opublikowano 4 stycznia 20223 l Mi splatynowanie Valhalli zajęło 135h ale mnie ta część mocno siadła, podobnie jak Odyssey i Origins. Ogólnie jestem fanem tego uniwersum. Najlepsza oczywiście dla mnie trylogia Ezia a najsłabsze Black Flag, Syndicate i Rogue ale tak naprawdę przy każdej dobrze się bawiłem. Edytowane 4 stycznia 20223 l przez Przemas10pl
Opublikowano 5 stycznia 20223 l W dniu 4.01.2022 o 11:19, Przemas10pl napisał: Mi splatynowanie Valhalli zajęło 135h ale mnie ta część mocno siadła, podobnie jak Odyssey i Origins. Ogólnie jestem fanem tego uniwersum. Najlepsza oczywiście dla mnie trylogia Ezia a najsłabsze Black Flag, Syndicate i Rogue ale tak naprawdę przy każdej dobrze się bawiłem. Przecież to jedna z najlepszych części.