Gość Opublikowano 6 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2019 (edytowane) Od 02:23:40 Edytowane 6 sierpnia 2019 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2019 Update za 250 złotówek. XD Ja pyerdole jakie raczysko obesrane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2019 Pesik 20 na premierę, a fifa 20 jak będzie za 80 zł Taka jest moja prawda futbolu Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 6 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2019 No rusza sje identycznie jak 19tka. Mam nadzieję że karierę zrobią jak w NBA, 1 zawodnik do online/offline, ligi, Street. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2019 (edytowane) Zapowiada się ciekawie - tez chyba pierwszy raz od 2 lat DAY ONE! Edytowane 8 sierpnia 2019 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2019 Ja w ogóle nie kumalem pojarki na fify street. Nba to bylo miszczowskie ale fifki walily jak spocone zoki Szczepana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2019 U mnie day one, Street pięknie wjedzie, a na kanapie z kumplem to Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2019 Te edycje NBA i FIFA Street niby spoko, ciekawa rzecz, ale klepało się te kombosy, dość schematyczne to wszystko było i szybko się przejadało. To już lepszy był tryb uliczny w NBA 2k. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2019 Znając swoją twardą psyche i tak się zesram w day one Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2019 Ale będzie łojone z kumplami w streeta Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2019 no nie powiem, trailer mnie zachęcił i podtrzymuje zdanie, że ta Volta to jedyny powód do kupna fify Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 736 Opublikowano 10 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2019 oni już w gameplayu w ogóle przestali grzebać? :c tylko tweaki i suwaki typu "w tej edycji więcej okienek i główek", czekam już na to co pokażą z nextgenową wersją bo te nowości w '20 to jakiś śmiech ; nie mam jakichś wielkich wymagań, no ale mają licencję na Champions League i nic z nią nie robią oprócz jakichś głupich kart do UT, super kontent rzeczywiście Volta nic nie zmienia, skoro główne tryby leżą nieruszone od lat mocno sceptyczny do tej gierki, szczególnie jak sobie pomyślę jak wyglądała 19stka po kilku miesiącach - absurdalne schematy na pewnego gola typu tornado shot, wrzutki po podbitce piłki, la croqueta dryblingi...prawdziwa onkologia sęk w tym że pojęczę a i tak pobiegnę do sklepu z wywieszonym jęzorem jak co roku :c jakby nie było to online działa bdb a sama gra starcza mi na dobre pół roku jak nie więcej = value Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 10 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2019 26 minut temu, nero2082 napisał: oni już w gameplayu w ogóle przestali grzebać? :c tylko tweaki i suwaki typu "w tej edycji więcej okienek i główek", czekam już na to co pokażą z nextgenową wersją bo te nowości w '20 to jakiś śmiech ; nie mam jakichś wielkich wymagań, no ale mają licencję na Champions League i nic z nią nie robią oprócz jakichś głupich kart do UT, super kontent rzeczywiście Volta nic nie zmienia, skoro główne tryby leżą nieruszone od lat mocno sceptyczny do tej gierki, szczególnie jak sobie pomyślę jak wyglądała 19stka po kilku miesiącach - absurdalne schematy na pewnego gola typu tornado shot, wrzutki po podbitce piłki, la croqueta dryblingi...prawdziwa onkologia sęk w tym że pojęczę a i tak pobiegnę do sklepu z wywieszonym jęzorem jak co roku :c jakby nie było to online działa bdb a sama gra starcza mi na dobre pół roku jak nie więcej = value W PES-ie też to samo tylko trybów brak, a w Fifie są, przynajmniej taki plus. No i online, działa ok i szybko szuka, czy to w fut czy w dywizjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 10 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2019 jedyne co to ten street mnie skusi do kupienia, ale używkę i 3-4 miesiące po premierze, obawiam się, że to będzie zabawa na chwile Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 10 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2019 Możesz się zdziwić, taki NBA live w przeciwieństwie do tego co pisze krupek jest znacznie bardziej popularny niż 2k, zwłaszcza w Street online. Nie dziwne, dla mnie też feeling z gry był znacznie lepszy. Zawsze możesz zainwestować w 1 miesiąc EA Access i sobie dokładnie gierkę sprawdzić! Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 593 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2019 A w tą Volte będzie można grac w ogóle online? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2019 (edytowane) Byłoby idiotyczne gdyby nie. Podobno będzie można grać online, jedyna dziwną decyzją jest fakt, że nie będzie coopa online (jedynie lokalny, czyli kolega będzie musiał grać u Ciebie na konsoli), ani meczów towarzyskich. Może po fali hejtu zmienia zdanie, poza tym - podobnie jak w NBA, podbijamy świat ulicznej piłki, za zarobiona kase modyfikujemy nasze boisko, gwiazdy, kupujemy ciuchy, czasami po zwycięskim meczu, możemy zwerbowac 1 gwiazdę z drużyny przeciwnej, no ja na pewno w tym trybie trochę godzin spędzę... Edytowane 11 sierpnia 2019 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2019 Oby wyszło lepiej niż w Fifie Street na PS3, gdzie wszyscy podbijali tylko strzał i speed, a z meczy rankingowych można było bezkarnie wychodzić. A decyzja, że nie będzie można grać z friendsami to dziwna jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2019 Wiadomo jakie ulepszenia i nowosci beda w wersji na Switcha? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 9 września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 września 2019 Kiedy rusza fut20? Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 9 września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 września 2019 Godzinę temu, BoryzPL napisał: Kiedy rusza fut20? 18 września kolego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 9 września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 września 2019 Jutro demo. Będzie Volta i zwykłe mecze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 736 Opublikowano 10 września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 września 2019 demo leży na sklepie, 6GB, zobaczymy czy godne Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi