Lipa 509 Opublikowano 10 września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 września 2019 Volta - spodziewałem się większego szału, skończy się jak zawsze, dwoma meczami i trybu nie odpalę Rozgrywka - jest lepiej niż w 19 - oczywiście pełna wersja nie będzie miała nic wspólnego z demem, ale teraz jest bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 września 2019 Volta spozniona o kilka dobrych lat. Te arkejdy juz nie modne. A sam nawet w czasach Fify Street nie złapałem bakcyla na ten rodzaj zabawy. Lepiej bawilem sie juz w Red Card Soccer Demko obadam po robocie chociaz nie wiem po co. I tak pojde do lidla po serki homogenizowane i przy okazji kupić guwno Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 10 września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 września 2019 18 minut temu, Lipa napisał: Rozgrywka - jest lepiej niż w 19 No trudno, żeby nie było, skoro 19 to był totalny kibel. Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 10 września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 września 2019 w tym roku wygrywa PES 2020, nie ma w obu piłkach dużego progresu i tak jak wspominałem czekam na nową generacje, ale tym razem PES 2020 wygrywa Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 10 września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 września 2019 Zagrałem demko i stara dobra Fifa się szykuje z wylewami, głupotami i oczywiście bramkami w 90min.Zrobisz sobie setkę oczywiście twój napastnik nie trafia, strzelasz z dupy gol. Napastnik bez szybkosci oczywiście jest bezużyteczny, jak i dla większość graczy z małym pejsem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 10 września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 września 2019 Volta jest niczym fifa Street czyli proste sztuczki pod jednym przyciskiem, czy to po prostu fifa z mniejszą ilością piłkarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 10 września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 września 2019 Volta jest niczym guwno obesrane. Albo te kilka lat od fify street zrobilo swoje albo faktycznie ta volta to jest kompletna padaka bo po jednym meczu mi sie odechcialo. A sztuczki to przyjemniej sie robi w zwyklym trybie. No nie wiem co tak slabo. Jeszcze zamiast zrobic normalnie zeby mozna bylo zagrac to zanim sie odpali mecz trawajacy 2min trzeba obejrzec jakies guwnofilmy i przejsc przez 10 ekranow wiadomosci. Dramat Po 1 meczu w volcie i 1,5 w normalnym trybie pierwszy raz od lat czuje jak 250zl zostaje mi w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 10 września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 września 2019 O (pipi) xD Z nowości to Jorginho w Chelsea dostał twarz i to chyba tyle. To jest fifa 19. Volta meh, przy piwie można popykać pewnie ale szybko się znudzi. Mocno drętwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 10 września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 września 2019 No mi głównie zależy aby z kumplami pograć. Własne ustawienia rozgrywki, volta, sam miód na posiadówy. No nic, sprawdzi się jak wrócę. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 736 Opublikowano 10 września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 września 2019 wychodzi że to będzie taka typowo młodzieżowa edycja - ma być szybko i efektownie tempo jest bardzo bardzo szybkie, już widać że najważniejszy będzie pace, takim Sancho czy Viniciusem odstawia się obrońców o kilka długości, co oznacza od razu stuprocentową sytuację ; do tego prostopadłe i driven through, które wchodzą jak w masło, finesse shoty to teraz obowiązkowy sposób na wykończenie akcji...powiało arcade'm i to tak mocniej niż zwykle, bo sytuacje kleci się bez większych problemów właściwie to już po paru meczach wiem jak będę w to grał :p wpuszczam ultraszybkich zmienników w 60min i kończę sprawę :x mało tutaj dostrzegalnych zmian, a kolizje jakby gorsze (np. przecięcia dośrodkowań to teraz "ball motion" i zazwyczaj piłka odskoczy obrońcy przy przecięciu co skutkuje wylewem), w samym demie miałem masę przeników przez nogi obrońcy, wcześniej to były faule, teraz zrobili z tego skuteczną kiwkę :p zapowiada się klasyczna fifka z wszystkim co w niej najlepsze i najgorsze a Volta nic specjalnego, szczególnie że to ma nie mieć trybu online więc olewam totalnie Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 10 września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 września 2019 Uwielbiam jak w grach sportowych wymyśla się dodatkowe tryby typu jakaś Volta zamiast skupić się na tym, żeby rozgrywka była jak najbardziej grywalna i dawała dużo funu. I cyk, kupsztal, ale z nowinkami xd Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 10 września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 września 2019 Ale Wy jęczycie. Jak co rok. A potem gracie godzinami. Lol Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 września 2019 Boże, ale ta fifa jest dramatyczna, jeszcze ta Volta jak Cię mogę, ale co roku wydawać to samo i ludzie się dalej potrafią tym jarać. Fenomen. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 10 września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 września 2019 Wersja ultimate dawno kupiona. I będę się bawić doskonale jak co rok od 1996 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 10 września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 września 2019 Piłka w końcu ma odpowiednia masę https://m.imgur.com/r/FIFA/Kv8UMuj 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 10 września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 września 2019 Fucktycznie Volta nie ma nic wspólnego z Fifa Street Szkoda, że to wygląda tylko jak mod z innymi boiskami, po najmniejszej linii oporu Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 10 września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 września 2019 Nikt nie mówił, że to będzie FIFA Street. Dostajesz FIFA z opcją gry na boiskach w mieście i na sali. + triki których nie ma normalnie w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 10 września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 września 2019 Już nawet ja nie widzę różnić między 20, a 19... skip jak (pipi). Lepiej w origin Basic zainwestować te 70 zł jak się zachce zagrać w piłkę pyknac czasami z kumplem. Dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 11 września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 września 2019 Volta nawet spoko, grałem b. dużo w Streeta to może nawet kupię za pół roku. Szkoda, że do dema Volty dali ten tryb, którego najbardziej nie lubiłem. Do tego mecze czasami kończą się w minutę i trzeba przejść te wszystkie ekrany, no co za debil to wymyslil. Nie wiem czy manual na strzalach będzie obligatoryjny w tym trybie, mam nadzieję że tak. Największy minus Volty to klej i magnes w nogawkach i butach - przyjmowanie strzału z całej siły na łydkę i od razu 3 klatki później strzał piętka do pustej bramki, no nie, nieeeeeeeeeeeeeee. Nie wiem na jakim poziomie jest CPU ustawione, ale chyba godlike, bo najczęśćiej ma 11/11 strzały, 97% celnych podań i rozbija mnie w minutę. Ciekawe czy będą mecze 3vs3 online, wziąłbym dwóch kumpli, ustawił 3 w bramce ciekawe czy da się strzelić wtedy. No ale jak wyżej pisaliście, na premierę będzie to zupełnie inny gameplay, za 3 miesiące po patchach będzie jeszcze inaczej. To chyba największy rak gier sportowych, w NBA2k20 np kilka dni po premierze, po narzekaniach najbardziej popularnych jutuberów grających w NBA zmienili prędkości graczy, bo były narzekania, że rozgrywający są tak szybcy, że centrzy nie są w stanie ich dogonić i co to za frajda I teraz praktycznie zrównali szybkością graczy 1.90 i 2.20 wrostu, ale teraz narzekają w drugą stronę i zaraz ma być kolejny patch Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 11 września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 września 2019 Masz w opcjach poziom trudności do wyboru. Jak włączasz to jest najniższy, albo jeden wyżej. Ale nawet na legendarnym w Volta jest za łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 września 2019 Właśnie tu jest problem wydaje mi się. Odkąd na x360 i PS3 usluga sieciowa weszla na dobre to właśnie od tego okresu zacząłem się odbijać od piłek kopanych. PES6 i Fifa 09 to nawet nie wiem czy miały jakiekolwiek pacz który zmieni mi cyklicznie gameplay. Dostawalem kod gry, koslawy czy nie, ze schematami, OP akcjami no ale siedziałem bity rok i dłużej. Multi, singiel w obu mi siedział. Mogłem klepać bieda Juve i cykało. Teraz wychodzi piłeczka i juz na jutub masz tutki co używać a czego unikać bo chuya ugrasz. No bo schematy wchodzą to po chuya sie męczyć w multi? Ja przez te rakowe lata. W sumie 9 lat pogram chwile i gonię póki w cenie bo zbiera na rzyg gdy jakiś jutubowiec pyerdolec stęka bo pilkarzyk szczela z polobrotu itd. Fachowcy z EA zaczynają grzebać, wypuszczają łatke i jest jeszcze guwnianiej niż było. SPANIALE. Ogralem demko 20. Volta to coś co mógłbym wyciąć i mogliby wydać tylko futa w cyfrze za 20zl. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 11 września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 września 2019 Może, ostatnia Fifa w którą dużo grałem to była 15, więc skill nie ten już. Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 11 września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 września 2019 28 minut temu, Bartg napisał: Volta nawet spoko, grałem b. dużo w Streeta to może nawet kupię za pół roku. Szkoda, że do dema Volty dali ten tryb, którego najbardziej nie lubiłem. Do tego mecze czasami kończą się w minutę i trzeba przejść te wszystkie ekrany, no co za debil to wymyslil. Nie wiem czy manual na strzalach będzie obligatoryjny w tym trybie, mam nadzieję że tak. Największy minus Volty to klej i magnes w nogawkach i butach - przyjmowanie strzału z całej siły na łydkę i od razu 3 klatki później strzał piętka do pustej bramki, no nie, nieeeeeeeeeeeeeee. Nie wiem na jakim poziomie jest CPU ustawione, ale chyba godlike, bo najczęśćiej ma 11/11 strzały, 97% celnych podań i rozbija mnie w minutę. Ciekawe czy będą mecze 3vs3 online, wziąłbym dwóch kumpli, ustawił 3 w bramce ciekawe czy da się strzelić wtedy. No ale jak wyżej pisaliście, na premierę będzie to zupełnie inny gameplay, za 3 miesiące po patchach będzie jeszcze inaczej. To chyba największy rak gier sportowych, w NBA2k20 np kilka dni po premierze, po narzekaniach najbardziej popularnych jutuberów grających w NBA zmienili prędkości graczy, bo były narzekania, że rozgrywający są tak szybcy, że centrzy nie są w stanie ich dogonić i co to za frajda I teraz praktycznie zrównali szybkością graczy 1.90 i 2.20 wrostu, ale teraz narzekają w drugą stronę i zaraz ma być kolejny patch Pisano i mówiono o tym, że w Volcie nie będzie można grać ze znajomymi z listy, tylko nie wiem czy to dotyczy friendly czy jednej drużyny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 września 2019 Pipolino jak co roku broni, plują na niego, a on się cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 11 września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 września 2019 Ja od cudownej 09 do 15 też grałem co roku, ale mam wrażenie wtedy jeszcze nie było takiego rakowiska w Fucie to raz, dwa comiesięcznych patchy zmieniających gameplay o 180 stopni no i co najważniejsze tych wszystkich jutuberów-streamerów-rowerów, których EA zaczęło słuchać jako "głosu społeczności". Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi