oFi 2 429 Opublikowano 31 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 najgorszy model, ale chyba się opłaca skoro klepią te dodatki tyle czasu po premierze Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Kupiłem gierkę na PS4 (ściągało jakieś 40gb patcha v2.x) za 22 złocisze, dałem całemu teamowi AI wygląd Kozaka i sobie gram relaksacyjnie z wyłączonymi wszystkimi urealniaczami. Głównie wszystko po cichu, ale nie zawsze to wychodzi. Nie licząc durnego czasami AI wrogów, to jest fajnie, ale powtarzalność może szybko zabić chęć grania. Mapa jest przesadnie zbyt duża, ale przynajmniej w napotykanych budowlach są jakieś pierdoły do zebrania, a nie są to puste struktury jak w takim Just Cause. Więc czyszczę ją sobie po kawałku i nieźle się bawię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Ja ostatnio nawet platynkę wbiłem, a na PS5 jest jakieś naciągane 4K i 60fps, więc grało się bardzo przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 @Wredny ale jak Division 2 nie ma osobnej wersji ze znaczkiem PS5, tylko wersja PS4, która dostała patcha. Ja gram na wydajności bo na rozdziałce jest slow mo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Wiem, ja lubię takie update'y - a nie, że mi drugą listę trofeów tworzy. Też grałem na performance - graficznie i tak szału nie było na tym niby 4K (na klocku dużo lepiej to wygląda bo jest natywne). A ta animacja naszego Nomada Godzinami mógłbym patrzeć, jak łapie równowagę i ześlizguje się ze zboczy Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 W Breakpoint przegrałem sporo godzin i mimo paru wad i tak uważam że to tytuł warty ogrania, dla kogoś kto lubi taktyczne, spokojne podejście do celu. Swoją drogą ciekawe kiedy wypuszczą nowego GR. Słyszałem kiedyś plotki, że coś tam dlubia... Cytuj Odnośnik do komentarza
SebastianGRB 0 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Cześć! potrzebuję pomocy w odszukaniu misji, która aktywuję funkcję kamuflażu optycznego w Ghost Recon Breakpoint. Przez długi czas nie grałem i teraz podczas różnych misji zbieram punkty kamuflażu, których nie mogę użyć (podobno przyciskiem "U" na klawiaturze). Przypuszczam, że po drodze nie wykonałem jakieś misji, która by aktywowała tę zdolność. Czy ktoś wie jaką misję trzeba wykonać lub co zrobić, żeby ją aktywować? Z góry dzięki za pomoc. Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Siemanko. Łap filmik, na któm koleś pokazuje lokację budynku ze skrzynią, zawierającą optyczny kamuflaż (część jakiejś misji podobno, sam nie mam, więc nie wiem): Cytuj Odnośnik do komentarza
junioru2 12 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Siema. Czy tryb gry realistyczny odpala się jakoś specjalnie czy po prostu w opcjach dajemy wszystko na hardcora (bez wskaźników i innych hudów) i sami sobie robimy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 1 godzinę temu, junioru2 napisał: Siema. Czy tryb gry realistyczny odpala się jakoś specjalnie czy po prostu w opcjach dajemy wszystko na hardcora (bez wskaźników i innych hudów) i sami sobie robimy? Wracaj chłopaku do dayZ Cytuj Odnośnik do komentarza
junioru2 12 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 8 minut temu, Crazy Horse napisał: Wracaj chłopaku do dayZ Taka chwilowa odskocznia. Więcej tu szczelania a ja czasami lubię poszczelać;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 A, to ok rozumiem. Ale nie pomogę bo graliśmy na normalu, a jakiś czas później weszły te możliwości kombinowania z opcjami i hud się wywalało itd ale nwm Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 A ja lubię ten looter-shooterowy klimat Breakpointa i tylko dzięki różnokolorowemu badziewiu parłem przed siebie - zawsze była motywacja do wyczyszczenia kolejnej miejscówki. Jakbym to wszystko wyłączył to bym dostał drugie Wildladns (tylko, że technicznie lepsze - 60fps i wyższa rozdzielczość). Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 W dniu 3.02.2023 o 21:42, junioru2 napisał: Siema. Czy tryb gry realistyczny odpala się jakoś specjalnie czy po prostu w opcjach dajemy wszystko na hardcora (bez wskaźników i innych hudów) i sami sobie robimy? Po ekranie startowym gra pyta się, czy chcemy grać w wersję lootershooter czy realistyczną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 Szukałem ostatnio czegoś w plusie pod co op z kumplem i wybór marny.Czy ta gierka daję radę czy to taki typowy ubi gejming?Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 5 godzin temu, Schranz1985 napisał: Szukałem ostatnio czegoś w plusie pod co op z kumplem i wybór marny. Czy ta gierka daję radę czy to taki typowy ubi gejming? Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Ja odpuściłem,bo niestety to ubi gejming. Lepiej wypadał pod tym względem Wildlands jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Wildlands to dokładnie to samo, tyle że z innym klimatem i bez kolorowego lootu. Jedno i drugie to typowe dla UBI czyszczenie mapy, ale Breakpoint jest lepszy gameplayowo i technicznie (na PS5). Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Nie zgodzę się ze stwierdzeniem, że Breakpoint i Wildlands to to samo. Akurat ostatnio ukończyłem najnowszą część Ghost Recona, więc pozwolę sobie zrobić porównanie, ale też i taką mini recenzję Przy Wildlands bawiłem się bardzo dobrze. Kupiły mnie klimaty, otoczka, egzotyczna Boliwia, nawet fabuła nie była irytująca, a ja lubię takie schematy przejmowania terenów. Dodam tylko, że grałem w pojedynkę. Oglądałem Breakpoint na YT i myślałem sobie: super, dostanę to, co chciałem, co mi się podobało, ale w jeszcze lepszym sosie. Po ukończeniu muszę jednak zweryfikować swoje wrażenia. Generalnie odpalasz grę i jesteś zdezorientowany. Tu jakaś ikonka, tu jakieś zadanie, tu jakiś cel, tu jakieś działanie online... Za dużo tego wszystkiego wokół, na dodatek zostajesz zasypany kupą niepotrzebnych informacji. Nie widziałem jeszcze gry, z tak zawalonym i dużym HUD-em. Co do samego gameplayu - grałem już po aktualizacjach, gdzie dodali naszych kompanów, a i tak często miałem spore problemy. Nie wyobrażam sobie, jak bardzo frustrująca i trudna musiała być ta gra, kiedy musieliśmy sobie radzić w pojedynkę. Fabuła? Krótka, nie angażująca, z wkurw... zadaniami, które się powtarzają. Serio, jak miałem kogoś znaleźć, to wiedziałem już, że będę musiał po drodze przeszukać trzy bazy, porozmawiać z trzema osobami, pokonać kilkadziesiąt kilometrów, żeby się dowiedzieć, że misja się skończyła, a poszukiwanie będzie w następnej. Na dodatek obecne aktualizacje/rozbudowanie gry spowodowało, że powiedzmy w HUB-ie gry widzimy, że gra jest podzielona na trzy epizody. Myślałem, że wchodzą one w skład fabuły głównej, natomiast okazuje się, że pierwszy to misje główne, a dwa kolejne to DLC. Serio, nie można było tego jakoś lepiej oznaczyć? Misje poboczne też nie wywołują jakiegoś wielkiego wow. Generalnie ta gra to idealny przykład ubisoftowego sandboxa z elementami RPG (swoją drogą, kiepskimi). Za dużo, bez sensu, żeby jak najdłużej w to grać. Serio z tymi znajdźkami przegięli. Do tego pusty, nieżyjący świat. Robisz coś, ale po co, skoro nie odczuwasz żadnych zmian z tego powodu? Do tego irytujące mechaniki z lootboxa. Po co wydawać pieniądze na broń i sprzęt, rozwijać je, skoro za chwilę znajdujesz broń, która jest kilka leveli lepsza? Bez sensu, nikt tego nie przemyślał. Można pograć, odpowiednio dawkować i fajnie się bawić. Nie nastawiałbym się jednak na lepszą pozycję jak Wildlands. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukimon95 0 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Cześć, szukam osób do grania online na ps4. Najlepiej gry w Co-pie Aktualnie ściągnąłem Ghost Reecon Breakpoint, może byłby ktoś chętny poznać się i umówić na wspólne granie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi