Skocz do zawartości

+++ CHCESZ KUPIC/ZMODERNIZOWAC KOMPA?

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 783,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ktoś chciał abym podrzucił złożonego kompa oto i on:         Muszę ogarnąć sterowniki, rgb i inne duperele jeszcze. Tak świeci się bo to dziewczyny, ja mam swojego czar

• PiPoLiNiO
    PiPoLiNiO

• Przyszło, wydaje mi się że kiedyś pudełka były większe. Czekam tylko dzisiaj na obudowę i zacznę składać.    

Opublikowano

Pad od X360 + oficjalny odbiornik. Jak bardzo chcesz, to na DS3 też można grać, albo normalnie po kablu albo przez bluetooth. System wtedy wykrywa jak pada od X360.

Opublikowano

Ja polecam pada od Xboksa One, tyle że na kablu.

Opublikowano

czemu na kablu? kwestia akumulatorkow?

xOne być może zakupię w przyszłości, dlatego moze sensowniej będzie od X1 brać...

Opublikowano

Nie ma wsparcia ze strony Microsoftu aby działać bezprzewodowo. Pod usb jest natomiast ok.

Opublikowano

Było już pisane w innym temacie. Kontroler do Xbox One jeszcze nie ma wsparcia dla połączenia bezprzewodowego dla systemu Windows 7/8.1. Ta funkcja wraz z odbiornikiem ma pojawić się po premierze Windows 10.

Opublikowano

Nie ma wsparcia ze strony Microsoftu aby działać bezprzewodowo. Pod usb jest natomiast ok.

to troche niefart, wolałbym bezprzewodowo. Ale dzieki za tipy.

Opublikowano

Jak masz dvi i hdmi na karcie to prosciej jest uzyc dvi dla monitora a hdmi dla tv.

Opublikowano

Lepiej brać lapka z samym SSD i najwyżej dokupić zewnętrzny dysk na media, czy też combo HDD z SSD o małej pojemności byle wsadzić tam Windowsa?

Nie kupuj dysków combo. Dokup albo SSD, albo zwykły 1-2 TB (w zależności z czym laptop będzie domyślnie). Po wymianie na SSD 120 GB też myślałem, czy nie wywalić napędu i tam nie wstawić fabrycznego 1 TB, ale jednak wolałbym mieć tę szufladę (czasem korzystam), poza tym tam jest złącze SATA II i bałem się o prędkość. Dokupiłem obudowę z USB 3.0 i podłączam tego 1 TB tylko w razie potrzeby, czyli dość rzadko. Realna prędkość zapisu: 116 MB/s.

Opublikowano

Masz sata2 i boisz sie o predkosc dysku talerzowego ? LoL ?

Na hdd to nawet Sata1 spokojnei wystarcza bo zaden laptopowoy hdd tego nie wykorzysta przy zapisie liniowym.

Opublikowano

wracam z pytaniem, bo niestety problem nierozwiazany.

Odpaliłem sobie BF3 na ultra, na godzinke. Po jakmiś czasie zaczął dziwnie stukać chyba wiatraczek, komp oczywiście troche sie spocił, ale ciągle było słychać takie szybkie "trytytyty" (lol)

Czas przeciścić/odkurzyc jakoś kompa z kurzu czy co to może być?

Radzili ,by sprawdzić czy jakis kabelek nie zawadza, sprawdziłem, nic nie haczy o wiatraki, ale problem nadal jest. Dodatkowo całkiem komp się poci, boje sie, że jak odpalę inną gierke na kilka godzin to w końcu coś się spali?

Opublikowano

taki to mam zestaw:

8PO5rPr.png

zamówiony 2014-01-30

czyli gwarancja jest jeszcze

jaki jest koszt takiej naprawy tych łożysk?

Opublikowano

wentylator z tego chłodzenia czy gorzej, z karty graficznej? sorry, ze tak wypytuje ale dla mnei to troche czarna magia. na gwarancji mi zamienia na nowke? zamawialem z morele.net

Opublikowano

W morele pewnie cie oleja wiec lepiej realizowac gwarancje bezposrednio u producenta. A co terkocze to juz musisz sam sobie sprawdzic. Posprawdzaj po kolei wentylatory po prostu. Zatrzymaj je na ulamek sekundy podczas pracy aby stwierdzic, ktory dokladnie terkocze.

Opublikowano

Dzieki, sproboje. teraz wyjedzam, wiec dopiero za tydzien zaczne z tym cos dzialac, oby nie bylo to nic wielkiego ;{

Opublikowano

Genius 2.0 SP-HF1800A - używał ktoś? mam okazję kupić za stówkę i nie wiem jak z ich jakością?

Opublikowano

MGS PP za free na PC dla kazdego kto kupi karte Nvidii: GeForce GTX 960, GTX 970, GTX 980, GTX 980 Ti oraz mobilne GTX 980M i GTX 970M.

http://www.nvidia.pl...l#gameContent=3

A tu karty w morele z MGSem: http://www.morele.net/komputery/podzespoly-komputerowe/karty-graficzne-12/0.00,0.00,,,,,,,,,8143O1010895/1/#product_list

Edytowane przez M.Bizon24