PiPoLiNiO 755 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 8 minut temu, mozi napisał(a): Dalej jesteś chodzącą porażką. Napisał typ zgrywający zawadiakę na forumku z gierkami dla dzieci 🤣🤣🤣 Cytuj
easye 3 409 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Widzisz @Kosmosco narobiiłeś!? Cytuj
KrYcHu_89 2 430 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 1 minutę temu, easye napisał(a): Widzisz @Kosmosco narobiiłeś!? Cytuj
Kosmos 2 768 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Spokojnie, panowie. Faktycznie może być to kwestia wentylatorów obudowy, bo nawet przy starcie wydaje się głośniejszy niż stary komp. przesylam fotki z bios. Pytanie czy nic nie zepsuje, jak zacznę się tu bawić. No i przede wszystkim, jak to wygląda? Cytuj
tjery 1 289 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 7 minut temu, easye napisał(a): Widzisz @Kosmosco narobiiłeś!? Masakra co pecet robi z człowiekiem, ledwo co kompa kupił, a już podżega ludzi do kłótni Edytowane 5 godzin temu przez tjery 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 430 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 1 minutę temu, Kosmos napisał(a): Spokojnie, panowie. Faktycznie może być to kwestia wentylatorów obudowy, bo nawet przy starcie wydaje się głośniejszy niż stary komp. przesylam fotki z biodru. Pytanie czy nic nie zepsuje, jak zacznę się tu bawić. No i przede wszystkim, jak to wygląda? To wygląda normalnie, a przy starcie zawsze masz BIOS check, jak jest głośno to znaczy, że jest dobrze. Cytuj
easye 3 409 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu ustaw sobie wiatraki obudowy na Silent i zobacz. Cytuj
Qbon 380 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Na tej drugiej fotce te ponad 2100 RPM to jest zdecydowanie za dużo i zapewne z tego jest hałas. Może ma ktoś płytę Gigabyte i może mu pomóc jak ustawić te wentyle na silent? Ja mam Asrocka a kompów na codzien nie składam więc nie chce coś źle powiedzieć a bios się różni nieco. I Kosmos krzywa na chłodzenie CPU musisz sobie ustawić inaczej bo ciągle będziesz miał hałas. Nie potrzeba żeby w przedziale 60-70 stopni to było na ok 70-80%. Ja do 60% mam na 20%, zresztą wrzucałem wcześniej screena z wykresem. Cytuj
Kosmos 2 768 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Ustawiem w biosie na silent, ale jakoś dużo lepiej nie jest. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi