PiPoLiNiO 759 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Tak jak pisałem w nocy, temat do ogarnięcia w 10 min na połączeniu na kamerce. Sprzęt @Kosmos śmiga jak ta lala. Dobra rada, nie pytajcie o porady pc na tym forum, bo takie mastermindy jak gangster @mozi, jedynie dużo poszczekają w postach, a uja pomogą W ogóle chciałbym zrozumieć logikę i przydatność occt w jego problemie. Ale to już chyba tylko tak wielkie umysły jak Twój to rozumieją... Pozdro mordeczki Niech duch pc master race będzie z Wami Cytuj
mozi 1 992 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Gdzie pisałem że occt rozwiąże problem? Naucz się czytać ze zrozumieniem. Pisałem że warto sprawdzić kartę jak działa pod full obciążeniem. I nie pisz już do mnie nic. Gardzę takimi jednostkami jak ty. Cytuj
PiPoLiNiO 759 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Nie zesraj się, bo z łba Ci paruje od tych wysrywów intelektualnych. Od wczoraj pierdolisz głupoty. To ja pomogłem, nie Ty. Więc utkaj pipe I teraz zasadnicze pytanie, skoro to ja pomogłem, a jestem "chodzącą porażką" to czym jesteś Ty... Edytowane 5 godzin temu przez PiPoLiNiO Cytuj
mozi 1 992 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Stul pizde gamoniu. Byłeś przez 5 minut użyteczny. Tyle. Cytuj
PiPoLiNiO 759 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 10 minut temu, mozi napisał(a): Byłeś przez 5 minut użyteczny. To 5 min więcej, niż Ty przez cały swój spierdolony żywot 😎 Cytuj
Starh 3 176 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Super, że się udało pomóc i można grać komfortowo @PiPoLiNiO pomocny jak zawsze Cytuj
Bielik 754 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Potężne ilości pecetowego pieprzu dostarczył ten temat w ciągu ostatnich 24 godzin 2 Cytuj
bartiz 1 627 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Kurde w tej całej kłótni też się dowiedziałem że RAM od pół roku chodzi mi na 5400mt/s i ustawiłem sobie wiatraki porządnie, dzięki chłopaki! Cytuj
PiPoLiNiO 759 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 53 minuty temu, bartiz napisał(a): dzięki chłopaki! Grunt, że teraz będzie szybciej 😎 Cytuj
Qbon 380 Opublikowano 33 minuty temu Opublikowano 33 minuty temu https://videocardz.com/newz/zotac-introduces-12vhpwr-safety-light-for-geforce-rtx-5090-5080-series Chyba całkiem dobrze pomyślane. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi