KrYcHu_89 2 549 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu A to słyszeli? Podobno gry jak: Borderlands 2 (EDIT: Borderlands 1 was always CPU PhysX, so it shouldn't make a difference) Mirror's Edge Batman: Arkham City BioShock Infinite Bulletstorm Batman: Arkham Origins Assassin's Creed IV: Black Flag klatkują.... 1 Cytuj
creatinfreak 3 910 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Aż wieczorem sprawdzę bo zacząłem sobie jakiś czas temu Batman origins. Cytuj
KrYcHu_89 2 549 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 1 minutę temu, creatinfreak napisał(a): Aż wieczorem sprawdzę bo zacząłem sobie jakiś czas temu Batman origins. Masz 5xxx? Tylko tam. ale zagranie słabe. Cytuj
easye 3 442 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu moze naprawią, zanim trafią do sklepów... Cytuj
creatinfreak 3 910 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 18 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Masz 5xxx? Tylko tam. ale zagranie słabe. A to nie. Mam 4080s. To całe szczęście zabrali betatesterom xD Cytuj
bartiz 1 636 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Na stronie MSI były przed chwilą 5090 - 11 sztuk w cenie 12 969zl. Poszły wszystkie w kilka minut. Cytuj
KrYcHu_89 2 549 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 12 minut temu, bartiz napisał(a): Na stronie MSI były przed chwilą 5090 - 11 sztuk w cenie 12 969zl. Poszły wszystkie w kilka minut. +VAT :D? Cytuj
easye 3 442 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu z Vatem - udało się 1 kupić, kumpel też wziął. Jak tam gość z Gliwic sprzedał już Asusa za 19.900? Może ktoś z jego kolejki by do mnie podjechał? Cytuj
GearsUp 436 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a): A to słyszeli? Podobno gry jak: Borderlands 2 (EDIT: Borderlands 1 was always CPU PhysX, so it shouldn't make a difference) Mirror's Edge Batman: Arkham City BioShock Infinite Bulletstorm Batman: Arkham Origins Assassin's Creed IV: Black Flag klatkują.... Obcięty czujnik na hotspocie, brak ficzerów w starych gierkach. Fajne te kastraty po 20k Cytuj
mozi 2 003 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 1 godzinę temu, easye napisał(a): z Vatem - udało się 1 kupić, kumpel też wziął. Jak tam gość z Gliwic sprzedał już Asusa za 19.900? Może ktoś z jego kolejki by do mnie podjechał? Dostałeś już kartę? Ja mam opcję kupić astrala za 11,5 ale odpuszczam chyba. To wszystko jest jakieś takie dziwne. Nie podoba mi się akcja z tymi wtyczkami. Cytuj
easye 3 442 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Nie no jak dopiero dzisiaj zamówiłem. astral za 11k, weź i wystaw najwyżej. Cytuj
drozdu7 3 017 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Pany wybaczcie ale mam pytanko uzupełniające https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/komputery-pc/komputery-stacjonarne/komputer-mad-dog-endorfy500argb-a14dr32-r7-7700-32gb-ram-1tb-ssd-radeon-rx7800xt-wi-fi Ta karta ma 16gb, ale będzie słabsza od 4070? Bo prawie 1, 5 tys różnicy z tamtym zestawem. Tak samo na prockach intela są tańsze zestawy z 4070, ale mówicie żeby Intela olać ? Edytowane 3 godziny temu przez drozdu7 Cytuj
krzysiek923 1 825 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 22 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Pany wybaczcie ale mam pytanko uzupełniające https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/komputery-pc/komputery-stacjonarne/komputer-mad-dog-endorfy500argb-a14dr32-r7-7700-32gb-ram-1tb-ssd-radeon-rx7800xt-wi-fi Ta karta ma 16gb, ale będzie słabsza od 4070? Bo prawie 1, 5 tys różnicy z tamtym zestawem. Tak samo na prockach intela są tańsze zestawy z 4070, ale mówicie żeby Intela olać ? https://www.purepc.pl/test-kart-graficznych-amd-radeon-rx-7800-xt-vs-nvidia-geforce-rtx-4070-wydajnosc-bliska-amd-radeon-rx-6900-xt?page=0,15 na górze masz spis treści i tam porównanie w konkretnych grach 1 Cytuj
Ukukuki 7 440 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, drozdu7 napisał(a): Pany wybaczcie ale mam pytanko uzupełniające https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/komputery-pc/komputery-stacjonarne/komputer-mad-dog-endorfy500argb-a14dr32-r7-7700-32gb-ram-1tb-ssd-radeon-rx7800xt-wi-fi Ta karta ma 16gb, ale będzie słabsza od 4070? Bo prawie 1, 5 tys różnicy z tamtym zestawem. Tak samo na prockach intela są tańsze zestawy z 4070, ale mówicie żeby Intela olać ? Lepiej 4070 Super brać i na AMD. 1 Cytuj
drozdu7 3 017 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu No spoko, ale to się rozchodzi o to że później można sobie te części wymieniać, a na Intelu nie? Czy chodzi też o czystą wydajność? Te I7-14700f czy 14650hx to są jakieś hooynie? Anyway dzięki, niech sobie chłopak radzi teraz Cytuj
Ukukuki 7 440 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 2 minuty temu, drozdu7 napisał(a): No spoko, ale to się rozchodzi o to że później można sobie te części wymieniać, a na Intelu nie? Czy chodzi też o czystą wydajność? Te I7-14700f czy 14650hx to są jakieś hooynie? Anyway dzięki, niech sobie chłopak radzi teraz Wydajność podobna a intel to obecnie martwa platforma a AMD w środku życia. Zawsze lepiej mieć alternatywę zwłaszcza jak ktoś nie jest entuzjastą. Cena praktycznie taka sama więc wybór oczywisty - AMD. Co do karty 4070 Super jest bardzo rozsądnym wyborem, z AMD dopiero byłby sens brać 7900 GRE lub wyższy model jak 7900 XT. No i to karta dzisiaj gra pierwsze skrzypce, procek nie jest już tak ważny jak kiedyś. Taki średnio półkowy jak 7600 czy 14600 w zupełności wystarczy do nawet 4080. A lepiej parować mocniejsze GPU ze słabszym prockiem niż średniopółkowe GPU z topowym procem. W grach zyska się zdecydowanie więcej przy takim podejściu. 1 Cytuj
bartiz 1 636 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Bierz kartę Nvidii, nie patrz na psycho fanów AMD - DLSS robi robotę Sam siedzę na 4070 Super sparowane z prockiem AMD 7500f i w 1440p wszystko zapierdala na high/ultra. Cytuj
Paolo de Vesir 9 500 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 22 minuty temu, bartiz napisał(a): Bierz kartę Nvidii, nie patrz na psycho fanów AMD - DLSS robi robotę Sam siedzę na 4070 Super sparowane z prockiem AMD 7500f i w 1440p wszystko zapierdala na high/ultra. a próbowałeś może grać na tej karcie w 4K? oczywiście DLSS, wiadomo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi