Ukukuki 7 451 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 1 minutę temu, Starh napisał(a): Ta…. Poleciał zwrocik 360 wchodzi, w ogóle śmieszna sprawa bo bylem przekonany, że kupiłem właśnie 360 xD Jestes pewny ,ze 360 wejdzie do tej obudowy? Cytuj
Starh 3 180 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 24 minuty temu, Ukukuki napisał(a): Jestes pewny ,ze 360 wejdzie do tej obudowy? Skoro rusek zmieścił to i ja dam radę https://youtu.be/zANCs8bNVYA?si=FDEZLLz51Q0hm0YQ 1 Cytuj
creatinfreak 3 912 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Fajna buda, wszystko białe, full AMD. Podeślij fotki jak złożysz i jak się sprawuje taki zestaw. 1 Cytuj
easye 3 445 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Panowie a opłaca się jeszcze zamawiać nowke 4090 za 9150 zł? Rozglądam się po tym OLX od dłuższego czasu i za 8k to średnio mam 2 letnie karty używane... Mam propozycje sciągniecia nówki sztuki, z gwrancja 36m - PNY 24GB RTX4090 VERTO Edition 3xDP/HDMI. Ewentualnie mogę nadal grać na 4080 i czekać na nowe karty za jakiś czas Cytuj
Starh 3 180 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu @easye Osobiście zostałbym na 4080, ewentualnie jedynie zamiast karty wymienił procka jeżeli nie masz dobrego. Obecne ceny kart są chore i jeszcze długo nie spadną, poczekaj. Cytuj
Wooyek 1 169 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu W ogóle to mam wrażenie, że bardzo długo zostanę na 4090, bo mam duże wątpliwości co do 6090, raz, że pewnie z 800W to wciągnie przy obciążeniu, a dwa, kto może wiedzieć co tam odjebią przy tych kartach, o cenach i dostępności to nawet nie wspomnę. Cytuj
easye 3 445 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 43 minuty temu, Starh napisał(a): @easye Osobiście zostałbym na 4080, ewentualnie jedynie zamiast karty wymienił procka jeżeli nie masz dobrego. Obecne ceny kart są chore i jeszcze długo nie spadną, poczekaj. No dlatego ta 4090 to całkiem dobra cena patrzac na to co się dzieje, choć nadal z 5k trezba bedzie dopłacić Plus jest taki, że to będzie nowa karta w foli z 36m gwarancja producenta, wieć duzo człowiek na niej nie straci, nawet jakby za jakiś czas chciał sprzedać. Kompa ostatnio podrasowałem własnie pod nowe karty (9800x3d na pokładzie), ale nie spodziewałem się, że wyjdzie aż taki paździeż. Ciekawe czy 5080 TI bądź Super szybko zobaczymy. Cytuj
creatinfreak 3 912 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Za rok, półtora może zrobią superki. Ale jak nie dodadzą vram przynajmniej w 80 to kij im w oko. 1 Cytuj
PiPoLiNiO 786 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu W dniu 22.02.2025 o 01:07, MarekCol napisał(a): Ciekawe czy @PiPoLiNiO już ma swój egzemplarz. Nie. Najnowsza data to wysyłka za 2 dni I kolejny gratis do zamówienia. Dla mnie to już ostatnia data, dłużej niż do końca miecha nie czekam i pierdole te 5090. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi