MarekCol 372 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu W dniu 1.03.2025 o 15:39, PiPoLiNiO napisał(a): 9800X3D zdychają lawinowo. Zły bios, słaba partia 9800X3D U mnie się nic nie dzieje, ale niesmak pozostał. Cytuj
MarekCol 372 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu @PiPoLiNiO już po testach? odesłane bo 1 stopień za dużo w Fur Marku? Czy mamy to? Cytuj
krzysiek923 1 831 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 20 godzin temu, krzysiek923 napisał(a): no to spoko rzecz, szkoda, że tylko w topce takie rzeczy, bo przecież to nie ze względu na kosmiczną cenę takiego rozwiązania a jednak coś się rusza, czas najwyższy https://www.purepc.pl/asus-amd-radeon-rx-9070-xt-zapowiedz-niereferencyjna-karta-graficzna-termopady-zmienna-faza Cytuj
easye 3 446 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ja mam w końcu działająca 5080 w domu, wiec jak ktoś by się zastanawiał, to możecie pytać śmiało, nie wiem w końcu czy tamte były zespute, bo tym razem wyłączyłem w biosie ASPM i podłączyłem oryginalnym kablem z przeplotką na 3xPCI-E. Nie mam zamiaru już wyciągać - napisz tylko tyle - w Alanie Wake mam średnio 170-220 klatek przy FGx3, nie widze artefaktów a opóźnienie na moim oledzie pokazuje średnio 50-60mls, a nie 100 jak było w filmach DF (może dlatego, że testowali w 4K, przez HDMi - nie wiem). Cyberpunk w jakości obrazu ze wszystkim na fulla to samo - 170 fpsów, z mniejszym IL niż na 4080 gdzie przy FGx2 miałem ich koło 80-90. Póki co nie widzę ani artefaktów, ani błędów graficznych gra się wybornie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi