Skocz do zawartości

+++ CHCESZ KUPIC/ZMODERNIZOWAC KOMPA?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, kolejne zmiany. Nowa zasiłka i kolejna 5090, tym razem TUF.

ROP się zgadzają. Cewki w uj lepiej niż na Astral. Po UV to już prawie jak w Gainward. Okazuje się, że TUF jest cichszy od Astrala, przy 2-3 stopniach więcej. 

20250310_132524.thumb.jpg.62a38509ff04e310ca5c3bd04ca2c42a.jpg

20250311_130259.thumb.jpg.0546e034d5fe425596fb5c085b9e3f22.jpg

20250310_163357.thumb.jpg.31d4a131ab8b1675d7b9c0c908c2b86e.jpg

• Plusik 2
  • Lubię! 2
Opublikowano
1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a):

@Assassins_78 Jeszcze jutro jak dojdzie 9950X3D będziesz mógł sobie dodać "beka z typa" :) Fajnie, że mogę komuś umilić życie :)

Nie wiem po chuj ty robisz z siebie takiego PAJACA, nie popisuj się dziewczyn tu nie ma!

Jeśli myślisz, że mi zaimponowałeś to tak, masz racje, ale nie rozumem, bo tu akurat Ci go brak :beka:

Opublikowano
1 godzinę temu, iluck85 napisał(a):

Żeby olać Intela już mi dawno mówili. 

Brakuję tylko żeby czerwoni ogarnęli dupę, bo to co robią zielony z grafiką, to jakiś burdel na kółkach. 

Czy to oranie Intela jest z nami w pokoju? Faktycznie jest szybszy ale też trzeba do niego dopłacić 600 zł w porównaniu do takiego 14900.

Wiem, że nie porównuje się procesorów w 4k ale kurwa, składając high-enda chyba nikt nie planuje grać w 720p.

image.thumb.png.78fe60875d5215a6951fe8964d47523d.png

Opublikowano
2 minuty temu, Rooofie napisał(a):

Czy to oranie Intela jest z nami w pokoju? Faktycznie jest szybszy ale też trzeba do niego dopłacić 600 zł w porównaniu do takiego 14900.

Wiem, że nie porównuje się procesorów w 4k ale kurwa, składając high-enda chyba nikt nie planuje grać w 720p.

Ale co ci pokaże testowanie w 4k jeśli bottleneck będzie na GPU? To jest tak samo głupie jak testowanie GPU w rozdzielczości 720p. Za 2 lata wyjdą mocniejsze karty i wtedy nawet w 4k będzie widać większą różnicę no i jak ktoś chce procek tylko do gierek to i 9800X3D starczy na lata..

Opublikowano
16 minutes ago, łom said:

Ale co ci pokaże testowanie w 4k jeśli bottleneck będzie na GPU? To jest tak samo głupie jak testowanie GPU w rozdzielczości 720p. Za 2 lata wyjdą mocniejsze karty i wtedy nawet w 4k będzie widać większą różnicę no i jak ktoś chce procek tylko do gierek to i 9800X3D starczy na lata..

Niektorzy mówią, że nawet procek za 500 zł wystarczy :kekw:

Opublikowano

@Wooyek chodziło mi o crashe na nowym Intelu 285k, słynie z tego i głównie z tego :D. 

I też z tego, że nie ma go w top 10 najlepszych procków, mimo, że powinien być top 2. 

Po setnej aktualizacji biosu dalej go nie ma, to serio procesor historyczny, bo przegrywa z kilkoma procesorami generacji poprzedniej Intela xD. 

Opublikowano (edytowane)

Kurwa, w tym xkomie to są serio jakieś zjeby, sprzedają sprzęt którego nie mają na stanie. Jak zamawiasz, niby wszystko jest dostępne, trzeba wysłać towar to nagle się okazuje, że na płytę główną trzeba czekać. Co za kurwa dzbany.:[

Edytowane przez Wooyek
Opublikowano
21 minutes ago, krzysiek923 said:

jakiego masz peceta do grania czoper?

Nie mam peceta od 2003 roku. Mam laptopa 3 letniego Legion z RTX 3060 i Ryzen 5600H ale nie gram na nim za bardzo, z większych gier to grałem w SH2 remake w tamtym roku bo jeszcze nie miałem PS5 wtedy a na Xboxa jak wiadomo gry nie ma. Monitor mam 21:9 3440x1440 więc tak średnio działało ale dało się grać.

Opublikowano
Godzinę temu, Wooyek napisał(a):

Kurwa, w tym xkomie to są serio jakieś zjeby, sprzedają sprzęt którego nie mają na stanie. Jak zamawiasz, niby wszystko jest dostępne, trzeba wysłać towar to nagle się okazuje, że na płytę główną trzeba czekać. Co za kurwa dzbany.:[

Haha no Piolinio czekał ponad miesiąc na astrala. Na premierę konsol też sprzedawali produkty, których nie mieli i ludzie czekali. Szczerze to abym tam coś kupił to musieliby mieć o wiele lepsze ceny niż w innych sklepach.