Czoperrr 5 533 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca 3 minutes ago, creatinfreak said: Haha no Piolinio czekał ponad miesiąc na astrala. Na premierę konsol też sprzedawali produkty, których nie mieli i ludzie czekali. Szczerze to abym tam coś kupił to musieliby mieć o wiele lepsze ceny niż w innych sklepach. No ja tam kupiłem XSX w preorderze i dostałem na premierę w cenie 100 zł tańszej niż gdzie indziej, a drugie zamówienie to laptop Legion ale z odbiorem osobistym w salonie i było ok. Cytuj
Wooyek 1 183 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca 1 godzinę temu, creatinfreak napisał(a): Haha no Piolinio czekał ponad miesiąc na astrala. Na premierę konsol też sprzedawali produkty, których nie mieli i ludzie czekali. Szczerze to abym tam coś kupił to musieliby mieć o wiele lepsze ceny niż w innych sklepach. Tylko, że premiera tych kart to jest nieśmieszny żart, niech się w ogóle cieszy że kupił, ale płyty główne? Bez jaj, tym bardziej, że pisali ze dostępność od ręki. Cytuj
Starh 3 202 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca W dniu 11.03.2025 o 17:40, Czoperrr napisał(a): Niektorzy mówią, że nawet procek za 500 zł wystarczy spokojnie ryzen 7600f był do kupienia za 550-600 na promkach, a to nadal super procek za te pieniądze i nawet do lepszych kart sie nada Cytuj
PiPoLiNiO 820 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca Ostatni element. Fani mogą rozdawać klauny 😎 6 2 Cytuj
Chewie 213 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca 2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał(a): Ostatni element. Fani mogą rozdawać klauny 😎 Wspaniały zestaw do ogrywania Balatro Ja holduje do następnej generacji. W ogóle tęskno mi do czasów kiedy 60ti miała wydajność 80 z poprzedniej generacji i więcej pamięci. To se ne vrati Cytuj
PiPoLiNiO 820 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca 30 minut temu, Chewie napisał(a): Wspaniały zestaw do ogrywania Balatro No dlatego właśnie jeszcze w to nigdy nie grałem. W końcu jestem gotów! 😁😁 Cytuj
Bielik 781 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Ależ wielki musi być siur po zamieszczeniu swojej konfiguracji wraz z A K C E S O R I A M I w stopce na forum dla śmiesznych konsolarzy co grają w gunwno rozmazane na ogromnych wypasionych oledach. 1 7 1 Cytuj
kendzikk 145 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Spokojnie konsolarze, może na ps9 też będzie Wam dane zagrać w podobnej jakości. Cytuj
PiPoLiNiO 820 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca 23 minuty temu, Bielik napisał(a): Ależ wielki musi być siur po zamieszczeniu swojej konfiguracji wraz z A K C E S O R I A M I w stopce na forum dla śmiesznych konsolarzy co grają w gunwno rozmazane na ogromnych wypasionych oledach. Ależ wielki ból dupy musi być żeby wysrać z siebie taki post Więc jak widzisz, sygnatura działa idealnie Cytuj
łom 2 178 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca 11 minut temu, kendzikk napisał(a): Spokojnie konsolarze, może na ps9 też będzie Wam dane zagrać w podobnej jakości. Najpierw musi mieć premierę 3D Mark na konsolach Cytuj
suteq 378 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca 39 minut temu, Bielik napisał(a): Ależ wielki musi być siur po zamieszczeniu swojej konfiguracji wraz z A K C E S O R I A M I w stopce na forum dla śmiesznych konsolarzy co grają w gunwno rozmazane na ogromnych wypasionych oledach. Taka konfiguracja aby odpalać 3D Marka 1 Cytuj
kendzikk 145 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Uszczypliwi jesteście, no przecież pisał że będzie grał w Balatro. 1 Cytuj
MaZZeo 14 515 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Pamiętam też miałem taką sygnaturę 20 lat temu jak miałem konto na purepc. Tylko tam to ma sens, bo przy pisaniu o swoich problemach nie trzeba za każdym razem przyklejać zawartości swojej budy. 1 Cytuj
Bielik 781 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca 3 godziny temu, PiPoLiNiO napisał(a): Ależ wielki ból dupy musi być żeby wysrać z siebie taki post Więc jak widzisz, sygnatura działa idealnie Najgorsze jest to, ze Ty ta sygnatura nie baitujesz tylko całkiem poważnie ją umieściłeś, a jak @MaZZeo napisał tego typu stopki pasowały do forum poświęconych komputerom. Oczywiście bólu dupy nie mam, zdrowo zazdroszczę takiej konfiguracji i bardzo propsuje, że masz zajawkę na składanie mocnych konfiguracji na bieżąco. Cytuj
PiPoLiNiO 820 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca 17 minut temu, Bielik napisał(a): Najgorsze jest to, ze Ty ta sygnatura nie baitujesz tylko całkiem poważnie ją umieściłeś, Bo to poważne forum przecież Cytuj
Czoperrr 5 533 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Ceny autorskich kart AMD Radeon RX 9070 XT oraz Radeon RX 9070 są coraz wyższe. Stabilizacja może zająć jeszcze kilka miesięcy | PurePC.pl to by było na tyle jeśli chodzi o opłacalność Radeonów. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 628 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca 56 minut temu, Czoperrr napisał(a): Ceny autorskich kart AMD Radeon RX 9070 XT oraz Radeon RX 9070 są coraz wyższe. Stabilizacja może zająć jeszcze kilka miesięcy | PurePC.pl to by było na tyle jeśli chodzi o opłacalność Radeonów. Za to 5090 staniało, teraz już od 15 499,00 zł. Cytuj
creatinfreak 3 916 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): Za to 5090 staniało, teraz już od 15 499,00 zł. Okazja, nic tylko brać na kilogramy. Cytuj
Paolo de Vesir 9 667 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca W dniu 17.03.2025 o 09:45, Czoperrr napisał(a): Ceny autorskich kart AMD Radeon RX 9070 XT oraz Radeon RX 9070 są coraz wyższe. Stabilizacja może zająć jeszcze kilka miesięcy | PurePC.pl to by było na tyle jeśli chodzi o opłacalność Radeonów. Ja już się pogodziłem, że na razie chyba tylko konsola zostaje, bo na upgrade PC-ta bez szans. Cytuj
Czoperrr 5 533 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca 1 minute ago, Paolo de Vesir said: Ja już się pogodziłem, że na razie chyba tylko konsola zostaje, bo na upgrade PC-ta bez szans. Przecież chłopaki tutaj mówią że na blaszce za 3000 zł ograsz gry w lepszej jakości niż na konsoli Cytuj
łom 2 178 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Oho coraz mniejszy budżet się robi, na początku było 4k, później 3.5 a teraz 3k za PCta, za miesiąc zobaczę pewnie 2.5k Nikt nie napisał że 3k wystarczy do PCta lepszego niż konsola, minimum bez polegania na promkach to 3.5k. Cytuj
Paolo de Vesir 9 667 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca 17 minut temu, Czoperrr napisał(a): Przecież chłopaki tutaj mówią że na blaszce za 3000 zł ograsz gry w lepszej jakości niż na konsoli To nawet nieistotne, po prostu mogę zainwestować nie więcej niż 5K, moooże 6K jak wrzucę wszystko na fakturę - tylko, że przy cenach GPU po prostu mogę dostać za to znacznie słabszy sprzęt niż mógłbym kupić gdyby ceny były bliższe MSRP. Cytuj
Czoperrr 5 533 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca 1 minute ago, Paolo de Vesir said: To nawet nieistotne, po prostu mogę zainwestować nie więcej niż 5K, moooże 6K jak wrzucę wszystko na fakturę - tylko, że przy cenach GPU po prostu mogę dostać za to znacznie słabszy sprzęt niż mógłbym kupić gdyby ceny były bliższe MSRP. MSRP to mrzonka, nigdy takich cen nie zobaczysz... Cytuj
drozdu7 3 202 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Za 5500zl chyba całkiem fajny sprzęt można złożyć pod monitor 1440p. Byłem u brata popatrzeć sobie na Indiane na ultra i Helldiversy 2 w 140 klatkach. No ładnie zapierdala Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi