Skocz do zawartości

+++ CHCESZ KUPIC/ZMODERNIZOWAC KOMPA?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minutes ago, creatinfreak said:

Haha no Piolinio czekał ponad miesiąc na astrala. Na premierę konsol też sprzedawali produkty, których nie mieli i ludzie czekali. Szczerze to abym tam coś kupił to musieliby mieć o wiele lepsze ceny niż w innych sklepach.

No ja tam kupiłem XSX w preorderze i dostałem na premierę w cenie 100 zł tańszej niż gdzie indziej, a drugie zamówienie to laptop Legion ale z odbiorem osobistym w salonie i było ok.

Opublikowano
1 godzinę temu, creatinfreak napisał(a):

Haha no Piolinio czekał ponad miesiąc na astrala. Na premierę konsol też sprzedawali produkty, których nie mieli i ludzie czekali. Szczerze to abym tam coś kupił to musieliby mieć o wiele lepsze ceny niż w innych sklepach.

Tylko, że premiera tych kart to jest nieśmieszny żart, niech się w ogóle cieszy że kupił, ale płyty główne? Bez jaj, tym bardziej, że pisali ze dostępność od ręki. 

Opublikowano
W dniu 11.03.2025 o 17:40, Czoperrr napisał(a):

Niektorzy mówią, że nawet procek za 500 zł wystarczy :kekw:

spokojnie ryzen 7600f był do kupienia za 550-600 na promkach, a to nadal super procek za te pieniądze i nawet do lepszych kart sie nada ;)

Opublikowano
2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Ostatni element. Fani mogą rozdawać klauny 😎

20250313_150027.thumb.jpg.b559e30365cd0161199bb11fa479dc24.jpg

Wspaniały zestaw do ogrywania Balatro :thumbsup:

Ja holduje do następnej generacji. W ogóle tęskno mi do czasów kiedy 60ti miała wydajność 80 z poprzedniej generacji i więcej pamięci. To se ne vrati

image.png.5fb461a3b9a64d9ecc34a07f433aef7f.png

Opublikowano
23 minuty temu, Bielik napisał(a):

Ależ wielki musi być siur po zamieszczeniu swojej konfiguracji wraz z A K C E S O R I A M I w stopce na forum dla śmiesznych konsolarzy co grają w gunwno rozmazane na ogromnych wypasionych oledach. 

Ależ wielki ból dupy musi być żeby wysrać z siebie taki post :)

Więc jak widzisz, sygnatura działa idealnie :)

Opublikowano
11 minut temu, kendzikk napisał(a):

Spokojnie konsolarze, może na ps9 też będzie Wam dane zagrać w podobnej jakości.

Najpierw musi mieć premierę 3D Mark na konsolach :leo:

Opublikowano
39 minut temu, Bielik napisał(a):

Ależ wielki musi być siur po zamieszczeniu swojej konfiguracji wraz z A K C E S O R I A M I w stopce na forum dla śmiesznych konsolarzy co grają w gunwno rozmazane na ogromnych wypasionych oledach. 

image.thumb.png.5438d800de44fa6599b4a55d53cb9439.png

Taka konfiguracja aby odpalać 3D Marka :obama: 

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Ależ wielki ból dupy musi być żeby wysrać z siebie taki post :)

Więc jak widzisz, sygnatura działa idealnie :)

Najgorsze jest to, ze Ty ta sygnatura nie baitujesz tylko całkiem poważnie ją umieściłeś, a jak @MaZZeo napisał tego typu stopki pasowały do forum poświęconych komputerom. Oczywiście bólu dupy nie mam, zdrowo zazdroszczę takiej konfiguracji i bardzo propsuje, że masz zajawkę na składanie mocnych konfiguracji na bieżąco.

Opublikowano
W dniu 17.03.2025 o 09:45, Czoperrr napisał(a):

Ja już się pogodziłem, że na razie chyba tylko konsola zostaje, bo na upgrade PC-ta bez szans. :/ 

Opublikowano
1 minute ago, Paolo de Vesir said:

Ja już się pogodziłem, że na razie chyba tylko konsola zostaje, bo na upgrade PC-ta bez szans. :/ 

Przecież chłopaki tutaj mówią że na blaszce za 3000 zł ograsz gry w lepszej jakości niż na konsoli :)

Opublikowano

Oho coraz mniejszy budżet się robi, na początku było 4k, później 3.5 a teraz 3k za PCta, za miesiąc zobaczę pewnie 2.5k :kekw: Nikt nie napisał że 3k wystarczy do PCta lepszego niż konsola, minimum bez polegania na promkach to 3.5k.

Opublikowano
17 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Przecież chłopaki tutaj mówią że na blaszce za 3000 zł ograsz gry w lepszej jakości niż na konsoli :)

To nawet nieistotne, po prostu mogę zainwestować nie więcej niż 5K, moooże 6K jak wrzucę wszystko na fakturę - tylko, że przy cenach GPU po prostu mogę dostać za to znacznie słabszy sprzęt niż mógłbym kupić gdyby ceny były bliższe MSRP.

Opublikowano
1 minute ago, Paolo de Vesir said:

To nawet nieistotne, po prostu mogę zainwestować nie więcej niż 5K, moooże 6K jak wrzucę wszystko na fakturę - tylko, że przy cenach GPU po prostu mogę dostać za to znacznie słabszy sprzęt niż mógłbym kupić gdyby ceny były bliższe MSRP.

MSRP to mrzonka, nigdy takich cen nie zobaczysz...

Opublikowano

Za 5500zl chyba całkiem fajny sprzęt można złożyć pod monitor 1440p.

Byłem u brata popatrzeć sobie na Indiane na ultra i Helldiversy 2 w 140 klatkach. No ładnie zapierdala ;)