tjery 1 225 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 9 minut temu, easye napisał(a): To czym będzie lepsza od 4080, skoro ta też jest sporo gorsza od 4090? Heh, masz mnie, 4080 jest sporo słabsza, 5080 ma być niby mniej-sporo słabsza 8 minut temu, Chewie napisał(a): No to widzimy się się z nvidią jak wypuszczą serię 60xx, chyba że mnie coś jebnie i kupię 5090. Był problem. Były wyprzedane i scalperzy sprzedawali po chorych cenach. Kupowałem bez problemu, tzn. nie że ot, sobie po kilku dniach sprawdziłem i wszędzie było pełno, ale też nie było czekania co do sekundy i odświeżania co chwilę, czy gdzieś jest. Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Nie no jakoś 5080 muszą sprzedawać-według plotek specyfikacja jest niby beznadziejna, ale wątpię też by wydali kartę raptem parę %lepsza niż 4080, no chyba że jednak mają kolejnego asa w rękawie jeżeli chodzi o technologie ze wsparciem jedynie dla 50XX. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi