Rooofie 188 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 8 minut temu, Ukukuki napisał(a): Kiedyś premiera nowej karty była co roku, później co dwa lata. Teraz 25-26 miesięcy, chyba czas na premierę nowych GPU co 3 lata, to prawie tyle co ile wychodzą nowe konsole W sumie dla gracza to nie powinien być problem. Płacisz więcej ale za to sprzęt używasz dłużej. Nie jak to było 25 lat temu gdzie PCet 2 lata po komunii był wyjebany xD Dla developerów gorzej z racji zastoju w technologii gry na UE5 nadal będą spierdolone przez kolejne 3 lata xD Cytuj
Ukukuki 7 345 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu No nie jest to złe, wręcz przeciwnie same pozytywy dla gracza. Tylko szkoda ,że już jesteśmy tak blisko ściany krzemu. Ciekawe co następne, pewnie to szkło. Cytuj
GearsUp 386 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 7 minut temu, Rooofie napisał(a): gry na UE5 nadal będą spierdolone przez kolejne 3 lata xD Kurwa ile to już minęło od tego demka Matrixa gdzie człowiek myślał, że UE5 to będzie kolejny krok, tymczasem wychodzą kolejne gry na tym silniku no i tak meh ogólnie Cytuj
Ukukuki 7 345 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Mnie bardziej martwi odchodzenie od autorskich silników w stronę tego zjebanego UE5. Byle taniej i szybciej. 1 Cytuj
mozi 1 998 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu I jak tam? Ktoś coś kupił? tuf 5090 13700 Cytuj
PiPoLiNiO 778 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 1 minutę temu, mozi napisał(a): I jak tam? Ktoś coś kupił? Jop. 5090 Astral. 1 3 1 Cytuj
PiPoLiNiO 778 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) 17 minut temu, mozi napisał(a): Ile? 15? Prawie Edytowane 7 godzin temu przez PiPoLiNiO Cytuj
mozi 1 998 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Widzę x-kom. Ty chory poyebie 1 Cytuj
GearsUp 386 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Jak na combo karta + piecyk + filtr powietrza z wiatrakami po 1500rpm to całkiem niezły deal Cytuj
PiPoLiNiO 778 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) @GearsUp Czy Ty właśnie napisałeś, że kupiłem słabą kartę? 🤣 Pomijając cenę. I to, że na olx już jest za 19900 Nie moja oczywiście. Edytowane 6 godzin temu przez PiPoLiNiO Cytuj
Rooofie 188 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Może słabą nie, ale przecenioną na pewno Cytuj
PiPoLiNiO 778 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Przepłacona to ona będzie jak wystawie ją na olx, bo będą cewki hałasować 🤣🤣🤣 Edytowane 6 godzin temu przez PiPoLiNiO Cytuj
bartiz 1 632 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 54 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Prawie Miałeś jakiegoś bota ustawionego że udało Ci się kupić? Cytuj
Ukukuki 7 345 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Pięknie wywiało używane 4090 z allegrolokalnie. Nie ma tańszej karty niż 8000 zł 1 Cytuj
PiPoLiNiO 778 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Szybko poszło. Dostawy 5090 już na maj gdzieniegdzie daty podane. Gadam z gościem co wysatwił Astral za 19900 już ma 3 kupców, ale chybna jednak zostawi sobie. Tak jak myślałem, za 22 można go sprzedać spokojnie. Cytuj
Czoperrr 5 352 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Nieźle, wydać 20k żeby grać w te same gry co na Xbox Series S. Cytuj
PiPoLiNiO 778 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a): Nieźle, wydać 20k żeby grać w te same gry co na Xbox Series S. L O L Cytuj
creatinfreak 3 892 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 18 minut temu, Czoperrr napisał(a): Nieźle, wydać 20k żeby grać w te same gry co na Xbox Series S. Maluchem i Lamborghini też dojedziesz do celu. Ale jazda będzie zupełnie inna. 1 1 1 Cytuj
tjery 1 323 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Kurna, jest szansa na to 8-9K za 4090 tylko trzeba jeszcze komuś w jakimś sklepie loda ojebać, żeby załatwił 5090 za 10 300 Cytuj
mozi 1 998 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Bez szans na ten moment. Tuf miał być w promocji na początku ale już cenę zrównali. Za 12,5k jak się znajdzie to będzie sukces. Cytuj
KrYcHu_89 2 485 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ja czekam na 9090 XTX, ew. kupię pierwszego w życiu Xboxa, a nie czekaj ich też nie ma w sklepach xDD. --- A sorry miałem 360, wymazałem z pamięci 4 godziny temu, PiPoLiNiO napisał(a): Prawie Były śmieszki z 15k, a tutaj to będzie standard, jebać AI. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi