PiPoLiNiO 788 Opublikowano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 Pytanko, czemu gierka wygląda jak z wczesnego ps4 i czemu przy każdym checkpoint ma freezy? Trochę beka Cytuj Odnośnik do komentarza
Kapcior 4 Opublikowano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 Jest może polski język w grze ? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 Godzinę temu, Kapcior napisał: Jest może polski język w grze ? Nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 Mi się chyba Sligoni zawiesili, w ogóle nie obczajają terenu i wgranie checkpointu nie pomaga, chyba, że tak w tym miejscu ma być ale no tak średnio bym powiedział xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 6 godzin temu, _Red_ napisał: Pomyśleć ze oryginaly sprzed chyba 20 lat miały perfekt gameplay bez bugów. I nie pisze z nostalgii bo w Abe Odyssee całkiem niedawno grałem. A jakie to kurestwo było trudne, przynajmniej wtedy jak grałem za gówniaka. Może kiedyś będę miał tyle determinacji żeby skończyć Odyssee i Exodus. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 Jako guwniak uratowalem wszystkie mudokony w Exodusie także bylem lepszym graczem niż dziś edit: ej faktycznie teraz to jakieś popluczyny pod kątem pierwszego wrażenia. To wyglada jak Giana Sisters, a sterowanie z prince of persia-like (gdzie odmierzało się kroki przed precyzyjnym skokiem) stało się dość platformówkowe i nadwrażliwe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 995 Opublikowano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 To mówicie, ze plus w tym miesiącu jednak chujowy?:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 Ja się nawet wkręciłem. Fakt, że design to kupa, ale kilka "ekranów" dla kurarzu dziennie pewnie będę ogarniał Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 10 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2021 W dniu 7.04.2021 o 09:53, cotek napisał: Ja się nawet wkręciłem. Fakt, że design to kupa, ale kilka "ekranów" dla kurarzu dziennie pewnie będę ogarniał Ja tez sie wkrecilem dalej. Ale póki co na razie podstawowy puzzling: otworzyc drzwi, zaczarowac wroga, rozbroic mine, rzucić butelką łatwopalną. Jeszcze nawet nie doszedłem do pierwszego mudokona do uratowania. Sami biegną w tle i się ratują a ja czuje się jakbym gral w platformera. Zobaczymy na dalszych etapach. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 995 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2021 Gra mi się nawet lepiej niż myślałem i momentami jest bardzo fajny klimat natomiast z grafiką jak na next gena to się nie popisali. To wygląda bardziej jak remaster jakiejś gierki z PS3.. Cytuj Odnośnik do komentarza
apsnt 61 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 Żaden next gen. Gra wyszła równolegle na PS4, tylko jest podwojony framerate (+ jakieś bajery pewnie). Digital Foundry pewnie wyjaśniło temat. A niestety reklamowano to jako gra na PS5, to fakt. We środę dają Horizona, więc raczej w niego będę grał, ale z pazerności ściągnąłem też Abe'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 4 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2021 Temat cos umarł. Gra fajna, miła odskocznia od RPGów. Ale właśnie pod sam koniec Phat Station przebiegałem z gromadką mudokonow pod prasą hydrauliczną, dwóch najwolniejszych zgnieciono a ja wbiegłem prosto w checkpoint. Albo pogodzę się z brakiem perfekt runa, albo zaryzykuje restart levelu i pewnie cofnie mnie do samego poczatku +/- 2h w dupę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2021 Premiera na Xboxach "wkrótce", będzie dostępne cyfrowo i fizycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 dobra, ale będzie w XGP? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 Nie ma na co czekać wg mnie. No śle cytując klasyka. Za free można sprawdzić, ale proszę lepiej nie mieć oczekiwań. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 Obraziłem sie na Soulstorma jak po jednej blisko 3h misji z mnostwem wspinaczki i mudokonowego tower defense, gra postanowila mi zrestartowac level zamiast wrzucić kolejny. Tak, wciskałem next czy tam Continue na ekranie podsumowania planszy, po czym włączyło sie intro tej samej misji. Nerwowy usmiech i odistalowałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 8 minut temu, balon napisał: Nie ma na co czekać wg mnie. No śle cytując klasyka. Za free można sprawdzić, ale proszę lepiej nie mieć oczekiwań. Smutam trochę, bo chciałem sprawdzić. Remake Medievila też średni. Niektóre gry powinno się jednak zostawić w krainie wspomnień. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 924 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 Mi się remake Medievila bardzo podobał, oryginału nie znam jak coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 No Medievil jednak dużo bliżej wspomnień, bo nie dorzucili rozbudowanego craftu i innych zamulających pierdół, a skupili się jedynie na odświeżeniu AV. No nie polecam, ale może podjedzie Tobie. 6 minut temu, _Red_ napisał: Obraziłem sie na Soulstorma jak po jednej blisko 3h misji z mnostwem wspinaczki i mudokonowego tower defense, gra postanowila mi zrestartowac level zamiast wrzucić kolejny. Tak, wciskałem next czy tam Continue na ekranie podsumowania planszy, po czym włączyło sie intro tej samej misji. Nerwowy usmiech i odistalowałem. Jakoś podobnie wyleciało z dysku XD Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 W dniu 18.10.2021 o 18:57, _Red_ napisał: Obraziłem sie na Soulstorma jak po jednej blisko 3h misji z mnostwem wspinaczki i mudokonowego tower defense, gra postanowila mi zrestartowac level zamiast wrzucić kolejny. Tak, wciskałem next czy tam Continue na ekranie podsumowania planszy, po czym włączyło sie intro tej samej misji. Nerwowy usmiech i odistalowałem. Jedna 3 h misja? Przeszedłem z miesiąc temu całość na PS5 i nie przypominam sobie tak rozbudowanego poziomu. Maksymalnie 2 h jeden level robiłem czy coś koło tego. Miałeś ewidentnie pecha z tym "restartem". Mi się raz wywaliła do dasha, ale bez żadnych sensacji. Sama gra to rzeczywiście nie jest materiał na tegoroczne goty czy nawet najlepszego Oddworlda, ale cóż począć. Zbieranie śmieci, a później robienie z nich przedmiotów mogli sobie darować, tak samo jak ratowanie tak dużej liczby mudokanów w dedykowanych temu sekcjach. Akurat przed Soulstormem grałem w New'n'Tasty i ta odsłona wypada o wiele lepiej. Soulstorm to ponoć pomost pomiędzy pierwszą częścią a drugą. Niech tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi