Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeżeli klimatem i założeniami wrócą do jedynki do jaranko mocne. trailer niby nic nie pokazał ale miło połechtało w środku, szarpnęli za strunę sentymentu. 

• Plusik 1
Opublikowano

Trochę się jaram. Grałem tylko w jedynkę ale bardzo podobał mi się agresywny model jazdy i sportowe zacięcie.

Bardzo mi brakuje tego typu gier, więc czekam

Opublikowano
13 godzin temu, Colin napisał:

trailer niby nic nie pokazał

Pokazał cofanie czasu :kaz: Ja grałem tylko w demo na PS3, trzeba mieć na uwadze najbliższe zapowiedzi.

Gość _Be_
Opublikowano
16 minut temu, Square napisał:

Pokazał cofanie czasu :kaz: 

A to czasem nie było od poczatku w serii?

Opublikowano

Trochę więcej informacji:

http://blog.codemasters.com/community/05/grid-2019-announcement/

Widać, że głównie skupiają się na wyścigach. Jeśli tak to duży plus. Jakbym zobaczył kolejną(pipi)khane po wysypisku to bym zszedł...
Alonso ma pojawić się w grze, widać że chyba wykorzystają też licencję na F1? Zapowiada się gruby kąsek dla torowych fantyków

Opublikowano

Dokładnie tak zapamiętałem sobie jedynkę i tylko w nią grałem. Dwójki nie widziałem, Autosport też nie.

Opublikowano
Godzinę temu, Patricko napisał:

Wiem, ale miałem nadzieję, że pójdą trochę w symulacje, a tu widzę remaster Grid 2 póki co.

A ja mam nadzieję, że od sima będzie jak najdalej.

Opublikowano

To będzie stary arkadowy Grid, nie ma co dywagować nawet. Myślałem, że zrobią coś na wzór Shifta, ale po gameplayu widać, że chyba nawet fizyka nie ulegnie zmianie. Oby singiel był tak samo rozbudowany, z rozwojem kierowcy, teamu, sponsorami, itd.

Opublikowano

Pierwsz GRID cierpiał z powodu bardzo małej ilości tras, mam nadzieje że ta część dostarczy pod tym względem i będzie więcej fikcyjnych fajnie zaprojektowanych tras.

Nie podoba mi się też powrót tego szaro-brązowego filtru

Gość _Be_
Opublikowano

Kompresja na tym gameplayu jest tak okrutna, że nie mogę na to patrzeć ale arcadowego Grida bym przygarnął 562583983502917634.png?v=1