Colin 1 970 Opublikowano 23 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2019 21 godzin temu, Square napisał: Pokazał cofanie czasu i tym własnie pomiziali sentyment bo oni jako pierwsi to wprowadzili oraz chyba nawet był trailer niemal identyczny z tym bo miałem konkretne deja vu podczas oglądania. jeśli to będzie podrasowany remaster to spoko bo jedynka tylko tego by potrzebowała żeby i w tych czasach w pełni dawać radę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 25 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2019 Tak dla porównania ta sama trasa, w grze sprzed 11 lat Wnioski wyciągnijcie sami Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 537 Opublikowano 22 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2019 Trochę gameplayu. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 22 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2019 To jest ta sama gra co w 2008, tylko w dzisiejszej oprawie czy coś w rodzaju reboot'a? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 22 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2019 Nie ta sama po prostu czwarta częśc serii, którą nazwali tym razem GRID Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 4 października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 października 2019 Ciekawie to wygląda, jak zawsze w Gridzie ogromna różnorodność, pytanie tylko jak model jazdy, na filmach (a wiadomo, że model jazdy ocenia się po tylko po filmach ) wygląda to mocno niespójnie, np CRX lecący 190mph na pełnym ogniu po zakrętach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 4 października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 października 2019 Dla mnie to najbardziej wyczekiwana premiera drugiej połowy 2K19, bez dwóch zdań. Głosy ludzików którzy mieli już okazję testować są (póki co) bardzo pozytywne. Oprawa solidna, stabilne 60fpsów i ten charakterystyczny dla serii feeling. Gra zamówiona, kierownica już się rozgrzewa, ojjj... czekam bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 października 2019 (edytowane) Ale graficznie to wygląda jak koniec poprzedniej generacji, nawet porównywali z poprzednimi częściami i serio miałbym problem z wytypowaniem momentów, które są z nowej a które z starej części. Edytowane 4 października 2019 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 4 października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 października 2019 60 fps kosztuje swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 8 października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 października 2019 (edytowane) Pojawiły się recenzje, większość zgodna - gra na max 8, bliżej 7.5. Edytowane 8 października 2019 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 8 października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 października 2019 wygląda fajnie, lubie ten agresywny model charakterystyczny dla serii. Będzie grane Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 8 października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 października 2019 (edytowane) Miałem okazję pograć i pomimo sentymentu raczej radziłbym poczekać na pierwsze promocje. Graficznie tak jak piszecie, trochę zostali w poprzedniej generacji, jasnie gra działa w 4k przy 60 fpsach bez zajekniecia, ale poza w miare ladnymi samochodami trasy nie robią żadnego wrażenia, dalszego horyzontu na wielu trasach po prostu nie ma. Sama jazda samochodem za specjalnie się nie zmieniła, ale z tego co pamiętam poprzednie części miały całkiem spoko prowadzoną karierę, tutaj na starcie witają nas 3 kafelki na krzyż (kariera, wyścig dowolny, multiplayer), zaś ta pierwsza to zwykla tabela z wyscigami... Fabuły się pozbyli, podobnie jak warsztatu, od wyscigu do wyścigu by później kupić nowy samochod i przejsc do kolejnego wiersza. Jak dla mnie trochę biednie... Edytowane 8 października 2019 przez easye 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommy Dee 53 Opublikowano 8 października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 października 2019 Jest potencjal na dobra arkadowa scigalke. Jednak GRID to dla mnie przede wszystkim cioranie online ze znajomymi, a z pierwszych doniesien wynika, ze Codies znow dalo ciala ograniczajac kustomizacje wyscigow w sieci. W pierwszym GRIDzie mialem zaliczonych niemal 10tys. wyscigow w klasie turystycznej I wszystkie z wylaczonymi kolizjami aby uniknac nieuniknionego czyli chaosu I wreckfestu na waskich ulicznych torach. Tutaj ponoc ma zabraknac tej opcji co automatycznie oznacza dla mnie pass przynajmniej do momentu az taka funkcjonalnosc zostanie wprowadzona jakims updatem. Codemastes wydaje sie nie rozumiec swojej spolecznosci ostatnimi czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 8 października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 października 2019 (edytowane) Dirt 2.0 też wygląda biednie na YT, jednak finalnie oświetlenie, HDR i 4K robią piorunujące wrażenie. Edytowane 8 października 2019 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 8 października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 października 2019 Grid nie ma wsparcia dla HDR. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 8 października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 października 2019 No to nie wiem, co to Codemsasters Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucky77 17 Opublikowano 8 października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 października 2019 1 godzinę temu, chris85 napisał: Dirt 2.0 też wygląda biednie na YT, jednak finalnie oświetlenie, HDR i 4K robią piorunujące wrażenie. Ale na jakim sprzęcie? bo na Xbox S to porażka, nie ma ostrości i nie chce się w to grac. Mam nadzieję, że z Grid-em będzie inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 8 października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 października 2019 22 minuty temu, Lucky77 napisał: Ale na jakim sprzęcie? bo na Xbox S to porażka, nie ma ostrości i nie chce się w to grac. Mam nadzieję, że z Grid-em będzie inaczej... Na One X Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 8 października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 października 2019 (edytowane) Ta gra nie wyglada jakoś super źle, są trasy lepsze, trasy gorsze, miejscami mogloby byc ladniej, gdyby horyzont nie byl ukrywany za lekka mgła, ale sama gra sprawia wrażenie mocno budzetowej. Na PC jest chyba sprzedawana jakoś za 100 zł i więcej na pewno nie jest warta. Edytowane 8 października 2019 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 394 Opublikowano 8 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 października 2019 Mnie się Grid bardzo podoba. Początek miałem ciężki, myślałem że oleje tytuł, ale jak się wkręciłem to już poszło. Głównie weszła monotonia na początku i brak poczucia rozwoju. Jednak im dalej w las tym lepiej. Efekty oświetlenia na mokrej nawierzchni czy promienie słoneczne przechodzące przez drzewa to bajka. Jak zobaczyłem w kałuży odbicia neonów z budynków to miałem mały opad szczęki. Do tego model jazdy mocno przypomina DriveCluba, a to już ogromna zaleta dla mnie. Mocniejsze fury z napędem na tył łatwo wytrącić z równowagi, a taki Lancer 4wd idzie jak szalony. Jazda Ferrari po japońskich wzgórzach przy pięknym zachodzie to coś czego nie widziałem jeszcze w żadnej innej grze. DriveClub wciąż ma deszcz #1, ale oświetlenie w Gridzie zdecydowanie wygrywa. Za to lekki minus ode mnie za brak jakiegokolwiek rozwoju w karierze, nie ma nic. Skaczemy od eventu do eventu i tyle. Co jakiś czas kupić nowe auto do zawodów i powtórka z rozrywki. Jedyne co odkrywamy to jakiś kosmetyczne badziewia pokroju obrazka do profilu. Szkoda, że nie ma jakiejś walki o sponsorów, rozwój własnej ekipy, mechaników, garażu, itd. Mocno by to tu pasowało.No i gdzie u licha jest photo mode?! Tutaj potrzebny jest na gwałt, niektóre ujęcia aż się proszą o fajny kadr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommy Dee 53 Opublikowano 9 października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 października 2019 Patricko Napisz cos jak wygladaja ustawienia lobby do multi, mozna wylaczyc kolizje z innymi graczami czy tylko full contact? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 9 października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
spo21 1 Opublikowano 12 października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 października 2019 Witam. Gram od dzisiaj i mam pytanie. Jako że gram na padzie, są jakieś ustawienia w ogóle? Pierwszy wyścig i zanim wystartuje to spadam na ostatnie miejsce. Tak samo w zakrętach-lekki zakręt który powinienem pokonać z gazem w podłodze samochód zawsze traci prędkość. Nie wiem już co mam zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 394 Opublikowano 12 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 października 2019 Spróbuj wyłączyć asysty, zostaw sobie ABS na 1. Cytuj Odnośnik do komentarza
spo21 1 Opublikowano 13 października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 października 2019 7 godzin temu, Patricko napisał: Spróbuj wyłączyć asysty, zostaw sobie ABS na 1. OK, spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi