Skocz do zawartości

PSX Extreme 262

Oceń okładkę PSX Extreme 262  

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 262

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze chwila i wrócą do pisania tylko o Playstation ;)

Słyszałem że Eliza Michalik opuszcza Superstację. Myszaq będzie szukał dodatkowego zajęcia. Jeśli nadal gra w gierki to chętnie bym go widział na łamach PE.

Opublikowano

Recenzje Myszaqa? Największy grafomański bełkot w historii tego pisma.

Opublikowano

Może jakiś epicki crossover, a jak epicki to czy jest większy gwiazdor na polskim firmamencie prasy growej niż Gulash? Kącik w którym stara gwardia wyjaśnia sobie z Panem Marcinem różne takie i fotostory z zaistniałej sytuacji. 

Opublikowano

Od zawsze tak było. Chyba po to, by nie kompromitować prenumeratorów przed listonoszem xD

Taka okładka z Linkiem dajmy na to :obama:

Doceniam tę dyskrecję ze strony nadawcy

• Haha 1
Opublikowano

Jako, że się zmienił wydawca, to pewnie Perez tutaj już nie będzie wrzucał informacji o nowych numerach, tak myślę.

Opublikowano

Chyba jednak bedzie bo to forum PE a nie ppe. Zreszta sam pisal, ze nic sie wiecej oprocz wlasciciela i wyje.bki logo portalu nie zmienia.

Opublikowano (edytowane)

No ale dlaczego ma nie wrzucać skoro to jest oficjalne forum czasopisma?  Czy nie jest?

Edytowane przez _Be_
Opublikowano (edytowane)

A na fejsbuku PSX Extreme. Musisz polubić nowy profil.

https://www.facebook.com/PSXExtremePL/

Akat okładkę Pixel będzie miał taką samą.

"tej okazji chciałbym poinformować, że każdy prenumerator PSX Extreme otrzyma w przyszłym tygodniu mały prezent - 50. wydanie magazynu PIXEL. w wersji elektronicznej."

a ciekawe jak z wersją elektroniczną PE.

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano

No w tym roku mi mija 20 lat czytania Extrima, ale chyba pomału przestanę czytać, bo jakoś ostatnio nie mam głowy do tego, ani czasu. Chociaż z ciekawości zobaczę, czy coś się zmieniło pod nowym wydawnictwem:gsr:

Opublikowano
51 minut temu, grzybiarz napisał:

No w tym roku mi mija 20 lat czytania Extrima, ale chyba pomału przestanę czytać, bo jakoś ostatnio nie mam głowy do tego, ani czasu. Chociaż z ciekawości zobaczę, czy coś się zmieniło pod nowym wydawnictwem:gsr:

Ja kupuję regularnie od 4 numeru. I chociaż nie miałem PS2 a PS4 kupiłem dopiero miesiąc temu to zakup szmatławca jest już nawykiem albo odruchem bezwarunkowym :D

Zdarzały się okresy, kiedy pismo po kupnie leżało nieprzeczytane, albo było przejrzane w 5 min i na półkę, ale coś ostatnimi czasy zaczyna się poprawiać, albo tematy trafiają w mój gust.

Zastanawiam się tylko, czy papierowej wersji Extrima nie pochłonie kompletnie internet. Wolałbym nie, ale co ja mogę wiedzieć.

A pamiętacie dzień w którym trafił do was wasz pierwszy numer? 

Kiosku w którym kupiła mi go mama już nie ma, szliśmy do babci w odwiedziny i pamiętam jak mi żarcie wpychała jak typowa babcia, a ja przeglądałem pismo nie wiedząc, że niecałe 22 lata później będę o tym wspominał na forum. 

• Lubię! 1
Opublikowano

Dyszka miesięcznie nie zbawia świata. Tak jak kolega wyżej pisze, to już jest nawyk. Po prawie 20 latach kupowania szmatławca non stop nie wyobrażam sobie nagłego machnięcia ręką i olanie obowiązkowej wizyty w kiosku z rana w drodze do pracy. Nawet ostatnio wykiełkował pomysł przerzucenia się na PDFy żeby przyoszczędzić miejsce, ale nie będę jak jakiś pedau czytał gazetki z telefonu na kiblu, nigga plis.

Opublikowano
4 godziny temu, Mejm napisał:

Chyba jednak bedzie bo to forum PE a nie ppe. Zreszta sam pisal, ze nic sie wiecej oprocz wlasciciela i wyje.bki logo portalu nie zmienia.

Zajawka numeru bedzie tradycyjnie w piatek, aczkolwiek wrzuci ja Konrad, ktory ten temat bedzie ogarnial z racji zmiany wydawca. Ja natomiast jak najbardziej dalej bede sie platal po forumku i jak najbardziej jestem w redakcji (teraz czeka mnie rozkmina, jak lekko przemodelowac Glos Ludu, zeby zastapic te elementy powiazane z PPE, czyli glownie chodzi o najbardziej plusowane/minusowane wypowiedzi - propozycje mile widziane :)). 

A okladka tym razem szybciej w sieci z racji posta na Fejsie, w ktorym Lapusz wspomnial o gifcie dla prenumeratorow :). 

• Plusik 1
Opublikowano
1 minutę temu, Perez napisał:

(teraz czeka mnie rozkmina, jak lekko przemodelowac Glos Ludu, zeby zastapic te elementy powiazane z PPE, czyli glownie chodzi o najbardziej plusowane/minusowane wypowiedzi - propozycje mile widziane :)).

Wincyj postów z forumka, nie obrazimy się :cool:

• Plusik 1
Opublikowano

Posty z forum niekoniecznie dotyczące nowego PE, może jakichś co gorętszych tematów growych. No i jak już przy temacie jesteśmy, to uważam, że wrzucanie "przedpremierowych" rozkmin typu "okładka 2/10" to trochę marnowanie miejsca, a stanowi średnio połowę comiesięcznego głosu ludu z FPE. 

• Plusik 2