Gość _Be_ Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Gierka wpada za parę dni do gamepassa Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 fajnie się zapowiada, biere day one w gempasie Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Zdecydowanie brakowało mi takiej gry. Liczę na implementację HDR-u, bo przy takich tytułach zwyczajnie uwypukla kosmiczność całej przygody. BTW będzie multi albo co-op? dla samego singla może być nuda. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Ino singiel Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Dawali to bodajże w preorderze za oglądanie któregoś E3 na Mixerze, ale zniknęło z biblioteki Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Teraz, Bzduras napisał: Dawali to bodajże w preorderze za oglądanie któregoś E3 na Mixerze, ale zniknęło z biblioteki mam nadzieje że wróci bo kto daje i odbiera ten się w piekle poniewiera Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Można już pobierać Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Znowu ta xboxowa propaganda, niech mnie chuy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 (edytowane) Oddali preordery z Mixpota Darmowy preorderek rok czy tam dwa przed premierą? Do tego podobno sztosik? Dziękuję Pan Spencer! Trochę materiału od ACG: Edytowane 29 Maja 2019 przez Bzduras 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Spoko gra tylko w (pipi) trudno lądować na planecie. Jednego dnia za darmo to i void ... Spencer ty wariacie masz rozmach. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Fajna gra, pogralem troche i lądowanie przychodziło mi bez problemu. Gierka idealnie trafiła w moje gusta pod względem klimatu i lekkiego humoru. Ulład sloneczny wydaje się malutki dzięko temu nie traci się czasu na żmudne latanie tylko cyk kilka manewrów i jesteśmy na miejscu. To może być jeden z tych indyków ktore na zawsze zapisują sie w serduszku. Zobaczymy jak pogram dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 9 godzin temu, ASX napisał: Fajna gra, pogralem troche i lądowanie przychodziło mi bez problemu. Gierka idealnie trafiła w moje gusta pod względem klimatu i lekkiego humoru. Ulład sloneczny wydaje się malutki dzięko temu nie traci się czasu na żmudne latanie tylko cyk kilka manewrów i jesteśmy na miejscu. To może być jeden z tych indyków ktore na zawsze zapisują sie w serduszku. Zobaczymy jak pogram dłużej ty no zależy od planety na jednej ciężko trafić bo jest mały punkcik Zastanawiam się co to za INTRUZ lata po systemie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Podpowiedzcie proszę, gra jest po polsku? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 1 minutę temu, Andreal napisał: Podpowiedzcie proszę, gra jest po polsku? tak :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Fajny klimacik i duży w luj plus za lokalizacje. To się ceni. Kurła widziałbym ten indyczek na VR Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 (edytowane) Czyżby HIT? 88 na open critic Gierka juz zassana nie moge sie doczekać aż siąde do niej w weekend. BĘDZIE GRANE Edytowane 30 Maja 2019 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Ciekawe czy ja dostanę. Oglądałem na mixerze i później się kapnałem, że mnie wylogowało xd Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 jak choc przez 5 min transmisji byles zalogowany to wpadnie, jak wcale to doopa Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 To już od miliarda lat powinno wpaść, jak nie masz to sorry, ale Pan Spencer szanuje cię tak samo jak ty jego xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Ważne, że gra już jest w bibliotece, do połowy lipca mam na razie w co grać dzięki GP, później odrabiam backlog. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 (edytowane) Fajna ta gra Podoba mi się ekploracja, wolność w podejmowaniu tropów i to że za każdym rogiem jest coś ciekawego. Stosunkowo łatwo zginąć, gameplay loop wygląda tak że startujemy troche pozwiedzamy a potem coś nas zabija i wracamy do początku (progres "fabularny" sie zapisuje ofc) Spotykamy dzwine miejsca, dziwne postaci, dziwne zagrożenia i dziwne planety. Ta intrygująca dziwność najlepiej określa ten tytuł. Edytowane 30 Maja 2019 przez ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Powiem szczerze, że mnie też pozytywnie zaskoczył ten dzień świstaka w kosmosie. Dobrze, że po śmierci wracamy za każdym razem do naszej wioski, bo po 3h zainteresowała mnie gra na tyle, by porozmawiać ze wszystkimi i zgłębić trochę fabuły - czego właściwie szukamy, dlaczego, co się dzieje z tym zapętlonym czasem... To w zasadzie pierwsza gra tego typu w mojej bibliotece (Elite: Dangerous prawie w ogóle nie pograłem - może próg wejścia był za wysoki, a No Man Sky sobie darowałem), która bez większej akcji wciągnąć od pierwszych minut. Szkoda, ze gra nie ma HDRu, ale najważniejsze, że sama gra zapowiada się bardzo ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Pograłem chwile dłużej, zaliczyłem około 10 pętli i cała intryga robi się coraz bardziej zagmatwana, jest mnóstwo przecinających się wątków i tajemnic do odkrycia w tym malutkim układzie słonecznym. Wkurza mnie trochę to że potrafię eksplorować planete kilkanaście minut, zobaczyć ją z każdej strony w tym od spodu a i tak mój dziennik podaje że często czegoś jeszcze na niej nie odkyłem. Gra też niemal pozbawiona jest tutoriali co sprawia że do wszystkiego trzeba dojść samemu, przez co w początkowych lokacjach często zdarzy nam się coś przegapić. Trochę męcząca jest też nieustanna presja czasu i elementy surivalowe (paliwo i tlen) no ale rozumiem że to celowy zabieg mający budować napięcie w każdej sesji. Siedze sobie teraz w robocie i rozmyślam gdzie udam się dzisiaj, którą poszlake zbadam i czy czegoś nie przegapiłem xD mam nadzieje że uda mi się to skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Hal Emmerich 253 Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 W jakim frameracie Outer Wilds działa na podstawowych konsolach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi