Frantik 2 567 Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 (edytowane) Ponoć oficjalny kanał CoD na Youtube zrobił falstart i wyciekło: Premiera 25 października br. Edytowane 30 maja 2019 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 no dzis o 19 ma byc prezentacja u mnie pewnie i tak braciszek kupi to sie ogra. Licze na fajnego singla Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 Ponoć ma to być jakiś reeboot MW, chyba trochę im się skończyły pomysły, ale ploty mówią o 4 osobowym co-opie w kampanii także tak czy siak jakieś tam zainteresowanie moje mają. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 (edytowane) Czarnobyla pewnie nie przebiją niestety. Obejrzymy prezentację dzisiaj i będę wiedział czy kupię. Ed. Niektóre sceny wyglądają jak kopia z pierwszego MW. Zobaczymy. Ciekawe czy będzie moja ulubiona misja w samolocie Edytowane 30 maja 2019 przez McDrive Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 (edytowane) Nowy silnik, crossplay z PC, brak season passa Będzie grane day one w multi. Edytowane 30 maja 2019 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 Pierwszy raz jestem zainteresowany od 9 lat COD-em, ale zbyt pięknie i ambitnie ten projekt wygląda, ciekawe jaki haczyk się za tym kryje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 (edytowane) Wiedziałem, że Michał nie poszedł na marne do Acti - silnik wygląda świetnie. Spoiler Fun fact: CDP bardzo namawiało na powrót do nich i Cyberpunka, ale nie pykło Edytowane 30 maja 2019 przez Hendrix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 Spokojnie. Zobaczymy gameplay i wtedy mozna cos powiedziec. Trailer fajny ale jesli mechanika dalej bedzie drewniana jak zawsze to mogą z tym spieprzać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 (edytowane) aj sorry, widze wyżej. Jeśli to faktycznie in-game footage to w końcu! Jakaś zmiana. Edytowane 30 maja 2019 przez Kalel Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 @Hendrix Jaki Michał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 Iwanicki - obecnie Technical Director w Activision (wcześniej między innymi CDP RED, Naughty Dog) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 Na teraz jest info, że będzie cross platform między konsolami i PC, jak coś takiego odstawią to powodzenia w multi https://charlieintel.com/call-of-duty-modern-warfare-will-support-cross-play-will-not-have-a-season-pass/54441/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 Nie no..zrobią osobne serwery. No ale bez starego głosu to już chyba nie będzie ten sam Price o ile to faktycznie on bo jakiś młody się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 A mnie się podoba, w tym roku wkrecilem się w nowego coda, bf v mnie zawiódł . Mam tylko nadzieje ze nowy cod nie będzie cierpiał na to na co cierpi bf z powodu braku sp Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 30 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 Co jak co, ale niesamowicie w(pipi)ia mnie ten trend rebootowania poprzez wywalanie numerków z tytułów Jakby ta czwórka w tytule kogoś miała zabolećAle... Mimo to czekam. Całą trylogię MW wspominam bardzo dobrze i liczę na przynajmniej miłe flashbacki podczas grania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 No ale to nie jest kontynuacja tylko reboot więc czwórka ni chuy nie pasuje a by tylko zamieszanie wprowadzała xD Bo pierwsze MW nazywało się Call od Duty 4 MW potem było MW 2,3 i 4 kojarzyłaby się chyba z kontynuacją MW 3. Widac zresztą, że sequele nie były planowane (w fabule też to widać) inne czasy heh Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 10 minut temu, _Be_ napisał: No ale to nie jest kontynuacja tylko reboot więc czwórka ni chuy nie pasuje a by tylko zamieszanie wprowadzała xD Bo pierwsze MW nazywało się Call od Duty 4 MW potem było MW 2,3 i 4 kojarzyłaby się chyba z kontynuacją MW 3. Widac zresztą, że sequele nie były planowane (w fabule też to widać) inne czasy heh W fabule 2 i 3 to był chaos. Do tej pory ciężko zrozumieć o co chodziło w tej wojnie i jak to możliwe żeby zrobić niezauważony desant na wschodnim wybrzeżu Stanów, a dopiero później atak na Europę Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 Codzik stwierdzam jaranko, oczywiście jak zwykle tylko na singla bo jestem jedną z 12 osób na planecie które grają w coda tylko dla singla 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 Są strong female protagonists, day one. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 36 minut temu, Pupcio napisał: Codzik stwierdzam jaranko, oczywiście jak zwykle tylko na singla bo jestem jedną z 12 osób na planecie które grają w coda tylko dla singla Ja też kupię głównie dla singla, ale może i w multi coś pyknę. Na razie jestem zajarany bo bardzo czekałem na powrót do czasów współczesnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 Dopóki nie wiem jak wygląda gameplay, nie wydam na to 250 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 Ta gra to jest jakiś trolling Infinity Ward. Pierwszy pokaz zapowiadał coś naprawdę znakomitego, a przede wszystkim coś z pomysłem i może faktycznie tak będzie o ile Infinity Ward nie pogubili się w scenariuszu przez cykanie zbyt dużo zdjęć z gwiazdami w restauracjach. Tylko co z tego skoro rozgrywka wypada tak słabo na tle innych elementów? Na obecną chwilę zapowiada się na to, że dostaniemy symulator strzelania do żołnierzy i rzucania granatami. A nie, można jeszcze zabijać nożem. No od takich osób jak programiści Infinity Ward, który dał nam serię Call of Duty (a szczególnie przełomową czwartą część), oczekuję znacznie więcej zwłaszcza w projekcie rozgrywki. Ja rozumiem, że oni lubią filmy i scenki przerywnikowe są naprawdę świetne tylko po co w takim razie męczą się w gierkowie i tworzą takie coś zamiast po prostu zacząć robić filmy? Na stan dzisiejszy w ogóle nie mam zamiaru w to grać bo wiem, że się zwyczajnie zanudzę przez robienie ciągle tych samych, schematycznych, aktywności mimo, że fabuła może być najjaśniejszym punktem produktu (powtarzam - może). No i ta walka..... matko boska, aż Terrorist Takedown zaleciało. Infinity Ward, chyba czas najwyższy ze sceny zejść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 Porównajcie sobie ten trailer do reveal trailera Black Ops 4 XDD Dobrze, że cod wraca na właściwe tory. Mega mnie cieszy również to, że tym razem skupią się mocno na kampanii i trybie coop.No i WRESZCIE nowy silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 Uwierzę jak zobaczę, ale nostalgłem mocno. Jestem zainteresowany, chociaż o nowym silniku słyszałem przy okazji Word War 2 12 lat temu... Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 31 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 maja 2019 Wersja PC pewnie znowu tylko na Battle necie. Brak karty na Steamie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi