Skocz do zawartości

Call of Duty: Modern Warfare (2019)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie się podoba. W końcu tryb (Gunfight), w którym będę mógł sobie pograć z chrześniakiem w duecie. Rzecz jasna dla mnie żadnej wątpliwości nie ma. W dniu premiery melduję się z odliczoną kwotą w sklepie...

Opublikowano

Podobno prezentacja Gunfight ofbyła się na PS4. Jeśli tak to naprawdę nieźle wycisnęli soki z tej maszyny. No ale i tak znajdą się malkontenci, którzy pomimo informacji o nowym silniku będą faflonić, że gra wygląda tak samo jak poprzednie odsłony...

Opublikowano

Apropos multi, liczę na jakieś wielopoziomowe, większe mapy z kilkoma co najmniej płaszczyznami do walki snajperskiej, czego w poprzednich odsłonach wyraźnie zabrakło, z wyłączeniem może WWII, bo tam przynajmniej była świetna arena Gustav Cannon. Cała reszta, tj strzelanie poruszanie się może zostać, bo doskonałości (IMHO) nie da się już poprawić w kwestii szutera nastawionego na arcade...

Opublikowano (edytowane)
Cytat

You asked, we listened. Captured in 4K on PlayStation 4 Pro, we’re excited to share raw gameplay of Gunfight, a new fast-paced, close quarters, 2v2 multiplayer mode coming to Call of Duty: Modern Warfare.

:ohboy:

Edytowane przez Bigby
  • Plusik 2
Opublikowano

Wygląda fajnie, ale kisnę z tej animacji rzutu granatem, kto tak rzuca?

Opublikowano

Wygląda i porusza się to fantastycznie. Czuć power broni, realniejsze animacje i i ogólnie fajny "feeling" (przypomina mi to BF3 gunplay). Nigdy nie kupiłem żadengo CoD'a (ale gralem of koz, szczegolnie w singla), ale tym razem na Modern Warfare mogę wydać te 250 zł. A mówi, to ortodoksyjny fun Battlefield 3/4. Czekam na bete z niecierpliwością. :)

Opublikowano

Kurde ja to mam nadzieje ze nowy cod nie będzie mieć nic wspólnego z BF xd

Ja złożyłem pre order na cyfrówkę, niech maja

Opublikowano
W dniu ‎13‎.‎07‎.‎2019 o 15:14, Czezare napisał:

Apropos multi, liczę na jakieś wielopoziomowe, większe mapy z kilkoma co najmniej płaszczyznami do walki snajperskiej, czego w poprzednich odsłonach wyraźnie zabrakło, z wyłączeniem może WWII, bo tam przynajmniej była świetna arena Gustav Cannon. Cała reszta, tj strzelanie poruszanie się może zostać, bo doskonałości (IMHO) nie da się już poprawić w kwestii szutera nastawionego na arcade...

Ja zupełnie odwrotnie.

Gram obecnie dużo w WW2 i Gustava unikam jak ognia. Camp fest. Ble.  ; )

Opublikowano
13 minut temu, michu86- napisał:

Ja zupełnie odwrotnie.

Gram obecnie dużo w WW2 i Gustava unikam jak ognia. Camp fest. Ble.  ; )

Bo tam trzeba umić grać ;)  Mapa tylko dla snajperów. Inne bronie IMO nie maja tam racji bytu.

Opublikowano

Umim tak trochę wisz, ale wolę na rambo : D

Nie no czasami widzę tam też LKM'y - dają radę, wiara wbija na Gustava centralnie i kontroluje respy.

W WW2 nawet snajpa mi w miarę leży, ale w BO3 i 4 to jest jakaś tragedia w moim wykonaniu, a boję się, że  MW2019 będzie bliżej do BO niż WW ;}