sprite 1 784 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 19. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 Jest tam kilka urywków gameplayu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 I tych kilka urywków wygląda bardzo dobrze Jeszcze tylko 40 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 To będzie na jakimś twitchu czy yt? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 (edytowane) Edytowane 1 sierpnia 2019 przez Bigby 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 (edytowane) to ja biorę ten preorder zamiast Kubsona Tryb zapowiada się dobrze, niestet gra w niego jakiś dzban. Wygląda jakby Call of Duty szło na ratunek Battlefieldowym sierotkom. Edytowane 1 sierpnia 2019 przez chris85 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 (edytowane) Czyli potwierdzili brak mini mapy, ghost perk jest aktywny cały czas - nie trzeba się ruszać, do tego killstreaki zamiast scorestreak'ów więc trybów objective nie będzie sensu grać, bo każdy będzie zwykłym TDM z kampieniem na headglitch'ach i jeszcze te wychylania zza rogów jak w rainbow six. Zapowiada się festiwal kampy. Mnie tym nie kupili. Edytowane 1 sierpnia 2019 przez Wooyek Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 Takie niuanse będą IMO do ocenienia w becie, gra wyglądą na najświeższą odsłonę od czasów oryginalnego MW. Jestem potężnie zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 W końcu godna ewolucja CoD 4 z 2007 roku. Będzie grane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 35 minut temu, Wooyek napisał: Czyli potwierdzili brak mini mapy, ghost perk jest aktywny cały czas - nie trzeba się ruszać, do tego killstreaki zamiast scorestreak'ów więc trybów objective nie będzie sensu grać, bo każdy będzie zwykłym TDM z kampieniem na headglitch'ach i jeszcze te wychylania zza rogów jak w rainbow six. Zapowiada się festiwal kampy. Mnie tym nie kupili. Przecież wychylenie z R6 nie sprawia, że jesteś niewidzialny albo nie do trafienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 Po becie to nic nie będzie wiadomo, bo pogracie 2-3 dni i tyle. Po premierze, ludzie pograją z miesiąc, ograją się, poznają mapy i wtedy zacznie wychodzić cały irytujący syf, którego tu będzie od zayebania, do tego tak mi się wydaje wracają tuby i granaty w każdej klasie. Więc wiadomo jak to będzie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 (edytowane) 9 minut temu, chris85 napisał: Przecież wychylenie z R6 nie sprawia, że jesteś niewidzialny albo nie do trafienia. Ale to jest Rainbow Six, gra kompletnie inna od CoD i tam to się sprawdza, tutaj ludzie z czasem będą tego nadużywać, bo tak jest po prostu w CoDach, w których yebane leżaki po kątach były zawsze, a tu dostały jeszcze więcej narzędzi do tego żeby kampić. To jest Call of Duty, arcadowy, szybki FPS w którym premiowane powinno być poruszanie się, Modern Warfare mnie nie przekonuje. Ale spoko, kupujcie i grajcie. Chciałbym się mylić, ale mam wrażenie, że szybko zacznie was ta gra irytować. Edytowane 1 sierpnia 2019 przez Wooyek Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 Obecnie gram w remaster i jestem mocno najarany na tą część. Jak na razie rozgrywki mi się podobają, ale zmorą na bank będą dzieci na nocnych mapach ze snajperkami zza rogu Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 Szokująco dla mnie informacją jest fakt, że multiplayer będzie cross-platformowy. Nie wiem co za debil to wymyślił, ale konsolowi gracze będą gwałceni przez ogarniętych PeCetowych graczy uzbrojonych w monitory 120hz, 200 FPS'ów i ektremalnie precyzyjne myszki. Komuś w Infinity Ward nieźle sie po*&erdoliło w tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 Wątpię, żeby nie było opcji wyboru z kim chcesz grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 Na konsoli i tak pewnie co drugi/trzeci gra na myszce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2019 Pewnie bardziej co dziesiąty. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2019 Gameplayowo jak każdy poprzedni cod, jak zaczęli grać ci youtuberzy, to trochę beka. Co chwilę ktoś padał, bo dostał strzała na plecy, czyli standard w tej grze, kto kogo pierwszy zauważy, cały skillowy cod. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2019 7 godzin temu, walek napisał: Szokująco dla mnie informacją jest fakt, że multiplayer będzie cross-platformowy. Nie wiem co za debil to wymyślił, ale konsolowi gracze będą gwałceni przez ogarniętych PeCetowych graczy uzbrojonych w monitory 120hz, 200 FPS'ów i ektremalnie precyzyjne myszki. Komuś w Infinity Ward nieźle sie po*&erdoliło w tej kwestii. Cross-platformowy matchmaking będzie działał jak w Fortnite, tzn. - system wyszukuje i matchmakinguje po urządzeniu, którego gracz używa do sterowania, jeśli system wykrywa mysz i klawiaturę, to wyszukiwani są inni gracze z tą samą konfiguracją, to samo w przypadku padów. Wspólny matchmaking jest tylko, gdy osoba grająca na konsoli gra ze swoich znajomym z PC i bierze wspólny udział w wyszukiwaniu meczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2019 18 godzin temu, Czezare napisał: Czas (pipi)a najwyższy! Zwalone pozycjonowanie dźwięku to bolączka serii od zarania dziejów. Nie zliczę przypadków, kiedy będąc na krawędzi mapy i stojąc do niej tyłem odruchowo odwracałem się o 180 st. będąc pewien, że ktoś mi strzela w plecy... Nie chce Cię martwić, ale oprócz tego że nie ma Dead Silence, to jeszcze ch. uja słychać jeśli chodzi o kroki. Od 12:15 XclusiveAce o tym mówi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2019 7 godzin temu, bartiz napisał: Na konsoli i tak pewnie co drugi/trzeci gra na myszce. Z pewnością xD Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2019 11 godzin temu, YETI napisał: Gameplayowo jak każdy poprzedni cod, jak zaczęli grać ci youtuberzy, to trochę beka. Co chwilę ktoś padał, bo dostał strzała na plecy, czyli standard w tej grze, kto kogo pierwszy zauważy, cały skillowy cod. Na szczęście są wyjątki ; ) Spratta bardzo lubię i szanuję - fajnie się to ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2019 Opis perków i generalnie jak wygląda tworzenie klas. Nie jest zły ten system który tu zastosowali, choć wole ten z 10 slotami do zapełnienia, tylko chciałbym żeby w CoD na nową generację którego robi Treyarch, zrobili Pick 13, i albo bierzesz streaki albo jakieś bajery do broni. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2019 wszystkie moje ulubione perki oprocz jednego sa oprocz jednego w sumie jest ale w zmienionej wersji, fajnie ze wrocili do starego systemu tworzenia klas Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi