Hendrix 2 731 Opublikowano 23 września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 września 2019 No tak, dlatego korzystam z tego, że kompani są podświetleni - mi to wystarczy. Mapa dekoncentruje, ale rozumiem ludzi, którzy są przyzwyczajeni do tego - ostatecznie jej obecność dla mnie nic nie zmienia, jak ktoś będzie dłużej grał w MW, to i tak z czasem podświadomie będzie rzadziej zerkał. Mini-mapa pewnie też sporej ilości osób pomaga się nauczyć rozkładu mapy, a te jak na CoD i "3 lane" są dość skomplikowane :v Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 23 września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 września 2019 Pogralem kilka meczy, wbilem 10 level, polatalem helikopterem i styka. Bankowo biore day 1, swietnie sie ciora, czuc kopa podczas strzelania i sluchawki sa wreszcie przydante. Bedzie grane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 23 września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 września 2019 Pomimo 20 fragów i drugiego miejsca w tabeli, czuję się jakbym dostał po dupie. Nie czuję kontroli w tej grze. Wszystko jest tak chaotyczne, że aż mnie głowa rozbolala xD z czasne to się ogarnie czy tak właśnie wygląda multi w CoD? Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 23 września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 września 2019 O tak, warto zaznaczyć ze gra na goldach jest mega fascynująca, slychac każdy stukot, udźwiękowienie jest tak dobre ze wiadomo nawet na którym pietrze ktoś chodzi. 19 minut temu, chris85 napisał: Pomimo 20 fragów i drugiego miejsca w tabeli, czuję się jakbym dostał po dupie. Nie czuję kontroli w tej grze. Wszystko jest tak chaotyczne, że aż mnie głowa rozbolala xD z czasne to się ogarnie czy tak właśnie wygląda multi w CoD? Zależy od trybu, są tryby w których można kontrolować rozgrywkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 września 2019 28 minut temu, chris85 napisał: Pomimo 20 fragów i drugiego miejsca w tabeli, czuję się jakbym dostał po dupie. Nie czuję kontroli w tej grze. Wszystko jest tak chaotyczne, że aż mnie głowa rozbolala xD z czasne to się ogarnie czy tak właśnie wygląda multi w CoD? Tak wygląda właśnie CoD i ten chaos mnie całkowicie od tego odpycha. Co z tego, że animacje, sterowanie, strzelanie (chociaż bez odrzutu nadal, ale dobre i to) jest fajne, jak to dalej jest Call of Duty promujące kampienie, dwusekundowy ttk i popsuty netcode (zupełnie coś innego widać na kill-camie ubijającego cię wroga). Może jeszcze uratują tego Battlefielda, albo Insurgency Sandstorm wyjdzie w końcu na konsole, bo tylko Siege ze strzelanek sieciowych pozostanie, ech... Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 23 września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 września 2019 (edytowane) 32 minuty temu, eX4cT_PL napisał: O tak, warto zaznaczyć ze gra na goldach jest mega fascynująca, slychac każdy stukot, udźwiękowienie jest tak dobre ze wiadomo nawet na którym pietrze ktoś chodzi. Zależy od trybu, są tryby w których można kontrolować rozgrywkę. Głównie grałem w dominację. Od razu przypomniał mi się BF1 i jakieś z dupy strzały z okna. Tylko tam można to było ogarnąć, uciec i zajść gnojka z drugiej strony, a w CoD nie ma na to czasu. Pewnie kupię pełną wersję dla singla, ale wątpię, że multi wciągnie mnie na dłużej. Tak jak pisze @Rozi R6 ciągle na tronie. Edytowane 23 września 2019 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 23 września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 września 2019 ground war takie dla casuali, ale csowy tryb cyber attack to jest dopiero MIĘNSO! jak za czasów mw oraz mw2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 23 września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 września 2019 1 godzinę temu, chris85 napisał: Głównie grałem w dominację. Od razu przypomniał mi się BF1 i jakieś z dupy strzały z okna. Tylko tam można to było ogarnąć, uciec i zajść gnojka z drugiej strony, a w CoD nie ma na to czasu. Pewnie kupię pełną wersję dla singla, ale wątpię, że multi wciągnie mnie na dłużej. Tak jak pisze @Rozi R6 ciągle na tronie. Dominacja to najbardziej chaotyczny tryb w CoDzie moim zdaniem. Z czasem idzie to wszystko ogarnac, jak poznasz mape i bedziesz wiedzial gdzie widzi cie 15 osob z kazdej strony a gdzie faktycznie wypada biegac. Mega tez mi sie spodobal tryb "Realism", znacznie wolniejsze potyczki i ta niepewnosc czy ubiles typa czy nie jak jest gdzies za oknem. A jeszcze ten tryb z noktowizorami R6 jest slabe jak Bedzinskie piwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 23 września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 września 2019 Teraz, Bansai napisał: Dominacja to najbardziej chaotyczny tryb w CoDzie moim zdaniem. Z czasem idzie to wszystko ogarnac, jak poznasz mape i bedziesz wiedzial gdzie widzi cie 15 osob z kazdej strony a gdzie faktycznie wypada biegac. Ukryj zawartość R6 jest slabe jak Bedzinskie piwo. Z ust fana CoDa, to brzmi jak komplement Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 23 września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 września 2019 Teraz, chris85 napisał: Z ust fana CoDa, to brzmi jak komplement Nie jestem fanem coda. Ostatni cod w jakiego gralem to byl infinite warfare i to tylko dla singla Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 23 września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 września 2019 2 godziny temu, chris85 napisał: Głównie grałem w dominację. Od razu przypomniał mi się BF1 i jakieś z dupy strzały z okna. Tylko tam można to było ogarnąć, uciec i zajść gnojka z drugiej strony, a w CoD nie ma na to czasu. Pewnie kupię pełną wersję dla singla, ale wątpię, że multi wciągnie mnie na dłużej. Tak jak pisze @Rozi R6 ciągle na tronie. dominacja i ten nowy ground war to słabe, bardzo fajnie można kontrolować grę w trybie cyber attak np. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 23 września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 września 2019 Ja tam nie mogę doczekać się Search & Destroy i chciałbym żeby wrzucili tez tryb Heist 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 621 Opublikowano 23 września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 września 2019 2 godziny temu, kubson napisał: Ja tam nie mogę doczekać się Search & Destroy i chciałbym żeby wrzucili tez tryb Heist SnD coś mam cichą nadzieję że będzie tak samo zabawny jak w MW2 ale jednocześnie będzie można tryhardować jak typki w lobby będą się wozić jakie to kozaki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 24 września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 września 2019 13 godzin temu, Bansai napisał: Nie jestem fanem coda. Ostatni cod w jakiego gralem to byl infinite warfare i to tylko dla singla Uuu, a kiedy w Siege ostatni raz grałeś, w grudniu 2015? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 24 września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 września 2019 8 godzin temu, Rozi napisał: Uuu, a kiedy w Siege ostatni raz grałeś, w grudniu 2015? a no tak, teraz dodali pewnie meksyk do gierki gralem w bete, chujnia do kwadratu, i w tym roku jak jakis free weekend byl, slabizna, calosc jakas taka bez polotu byla i same ameby do mnie strzelaly - fajnie ze wam sie podoba, ale mnie to wynudzilo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 24 września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 września 2019 https://rainbowsix.fandom.com/wiki/Goyo W rzeczy samej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 24 września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 września 2019 Ajjj, odpisales zanim edit dodatlem Niezly Goyo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 24 września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 września 2019 Lepsza jakość pewnie już niedługo pojawi się w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 24 września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 września 2019 I tyle z obiecanek o wypuszczaniu zawartości na wszystkich platformach jednocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 24 września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 września 2019 2 godziny temu, Bigby napisał: Lepsza jakość pewnie już niedługo pojawi się w sieci. Owszem Podoba mi się to co widzę, będzie grane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 24 września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 września 2019 pierwszy raz w życiu nudziłem się na trailerze singla codzika Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 25 września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 września 2019 (edytowane) No ja chyba nawet nie odpalę singla xd trochę do(pipi)ali z tym spec ops survival na wyłączność roczna na ps4 xd Ale z drugiej strony to będzie coś na wzór hordy wiec (pipi)ac xd Edytowane 25 września 2019 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 26 września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 września 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 26 września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 września 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 26 września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 września 2019 A ktoś się spodziewał ze nie będzie chamskich zagrywek, loot boxow? Musza jakoś nadrobić to ze nie robią dlc xd Już widzę tonę nowych broni które sa OPi do dostania tylko w lootbox Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi