gnom 64 Opublikowano 26 października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 października 2019 Kilka razy wrzucalo mnie do graczy z innych platform i ps4 z myszkami. Nie wiem jak to sie ma do emulatorow sprzetowych myszek czy gra tez wykrywa jako myszka czy pad. Wiem tylko jedno ze chcialbym miec wybor ze jesli gra laczy mnie z crossplatforma to zeby byli sami gracze na padzie, to samo z konsolami. Jesli nie niech wylacza ten crossplatform i niech nawet zabiora ground war w takim wydaniu Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 26 października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 października 2019 Ja tam mam crossplay wyłączony, na plejaku i tak jest od groma graczy tak więc po co jeszcze mieszać się z innymi. Dziś chyba odnalazłem swoją pukawke- kilo 141 ze scopem i magazynkiem na 50 kulek daje radę. K/D przeważnie na plusie czyli jest dobrze. Nic tylko grać Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 26 października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 października 2019 Teraz grałem z popi, jak utworzyliśmy grupę on myszka ja pad to wrzucilo mnie po raz pierwszy w totalny miszmasz. Może grup nie ogarneli... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 27 października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 października 2019 Singielek to absolutny sztosik poki co, mysle ze mam juz wiekszosc gry za soba i oderwac sie nie idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 27 października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 października 2019 Gra się naprawdę fajnie. Kampania jak to kampania, krótka, ale intensywna. Najważniejsze i tak jest multi gdzie bawię się równie dobrze jak za czasów oryginalnego MW. Fajna opcja rusznikarska, wreszcie mogę dostosować broń jak tylko zechcę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 27 października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 października 2019 2 godziny temu, McDrive napisał: Gra się naprawdę fajnie. Kampania jak to kampania, krótka, ale intensywna. Najważniejsze i tak jest multi gdzie bawię się równie dobrze jak za czasów oryginalnego MW. Fajna opcja rusznikarska, wreszcie mogę dostosować broń jak tylko zechcę Potwierdzam w 100%. Jak to chodzi w multi! Grafika i płynność animacji nic nie tracą w stosunku do single. Pięknie meczyki startują. Nie rozłącza, nie rozbija. Majstersztyk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 27 października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 października 2019 ja to serio nie mogę się oderwać od grania, czuje klimat MW1/MW2 Ground War jest całkiem spoko - Battlefield to nie jest ale można pograć mi najbardziej odpowiada tryb 10v10 jeśli ktoś ma koksa i mu potrafił się hard reset podczas gry zrobić (mi sie zdarzyło wczoraj raz) to IW wypuściło patcha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 27 października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 października 2019 @Bansai Trzeba będzie się ustawić na Spec-Opsy, chociaż ja jeszcze single'a nie ruszyłem nawet, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
sroxer 19 Opublikowano 27 października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 października 2019 Fabuła ukończona, bardzo mi się podobało. Teraz zabieram się za multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 27 października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 października 2019 5 godzin temu, Hendrix napisał: @Bansai Trzeba będzie się ustawić na Spec-Opsy, chociaż ja jeszcze single'a nie ruszyłem nawet, hehe Obowiazkowo Cytuj Odnośnik do komentarza
popi_91 0 Opublikowano 27 października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 października 2019 18 godzin temu, easye napisał: Teraz grałem z popi, jak utworzyliśmy grupę on myszka ja pad to wrzucilo mnie po raz pierwszy w totalny miszmasz. Może grup nie ogarneli... Wczoraj zanim dolaczylem sie do Ciebie to zagralem sam i spojrz na to: https://m.fotosik.pl/zdjecie/f0148df06fdfd0d6 ja naprawde nie ogarniam jak ten crossplay dziala... Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 27 października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 października 2019 (edytowane) On nie działa, dla blacharzy spoko, mają mięsko armatnie, konsolowcy powinni cały ten mega ficzer zwany crossplayem wyłączyć w pizdu. Edytowane 27 października 2019 przez Wooyek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 27 października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 października 2019 No dzisiaj pierwszy mecz zagrałem rzeczywiście z myszkami ale nie widziałem jakiegos pogromu szczerze mówiąc. Mimo wszystko to dziwne ze crossplay działa w ten sposób, powinna być dodatkowa opcja ze chce crossplay ale tylko z uzytkujacymi kontroler i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 27 października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 października 2019 Gram na pierwszej wersji PS4 i muszę powiedzieć, że pierwszy raz zdarzyło mi się myśleć, że te scenki filmowe są bardziej plastikowe niż sama gra. Jedyne czego potrzebuję, to lepsze tekstury i w następnej generacji praca nad zniszczalnym otoczeniem i fizyką przedmiotów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 27 października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 października 2019 Panowie no jak z tym singlem? Godny następca oryginalnej trylogii MW czy jednak rozczarowanko? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 27 października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 października 2019 Dla mnie wszystko w tej grze zagrało. Ładny ból dupy ruskich na metacritics: https://www.metacritic.com/game/playstation-4/call-of-duty-modern-warfare/user-reviews Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 28 października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 października 2019 6 godzin temu, easye napisał: Dla mnie wszystko w tej grze zagrało. Ładny ból dupy ruskich na metacritics: https://www.metacritic.com/game/playstation-4/call-of-duty-modern-warfare/user-reviews Prawda w oczy kole ¯\_( ツ)_/¯ Druga sprawa, że większość tych komentarzy pewnie napisali żołnierze z ich wojsk cybernetycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 28 października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 października 2019 9 godzin temu, suteq napisał: Panowie no jak z tym singlem? Godny następca oryginalnej trylogii MW czy jednak rozczarowanko? skoncze w tygodniu i napisze pare słów, ale póki co jest naprawdę CYMES Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 28 października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 października 2019 czy singiel wciąż robi ci mission faila jak nie zrobisz dokładnie o to, co cię proszą? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 28 października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 października 2019 15 godzin temu, Wooyek napisał: On nie działa, dla blacharzy spoko, mają mięsko armatnie, konsolowcy powinni cały ten mega ficzer zwany crossplayem wyłączyć w pizdu. Po powinien być crossplay na zasadzie tego z PUBG - tylko PS4 i XBOX, a PeCetowców w to nie mieszać, bo i po co? Wiadomo, że i na konsolach trafi się ktoś z jakimś cronusem czy hori, ale jednak większość towarzystwa gra raczej na padach. Cytuj Odnośnik do komentarza
popi_91 0 Opublikowano 28 października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 października 2019 (edytowane) Moim zdaniem crossplay powinien obowiazywac wszystkie 3 platformy, ale powinien byc on zrobiony na takiej zasadzie, ze grajac na PC moge zagrac z konsolami TYLKO wtedy gdy gram na padzie i to niezaleznie od tego czy probuje dolaczyc do znajomego czy gram sam, wtedy to ma jak najbardziej sens. Edytowane 28 października 2019 przez popi_91 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 28 października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 października 2019 crossplay tylko miedzy konsolami...samo FoV robi niesamowita robote do tego dochodza odblokowane fps. Jest to zwyczajnie nieuczciwe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 28 października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 października 2019 Mówiłem o tym 2 miesiące temu, wklejałem też filmik z różnic między PC a konsolą. Wszystko było pięknie wytłumaczone, że nie tylko sam kontroler jest problemem. Zje.bali to po prostu i tyle. Może wypuszczą jakiegoś patcha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 392 Opublikowano 28 października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 października 2019 (edytowane) Singiel jeden z gorszych w Codach niestety, kończy się w najlepszym momencie i serio myślałem że pogram dalej a tu zonk napisy końcowe. Ograniczyli też widowiskowość sekwencji co było wizytówką w poprzednich Codach a sama fabuła opiera się na kilku postaciach. Najlepsze misje choć maksymalnie oskryptowane to te z działaniami z noktowizjerami. btw platyna 1/10, nie ma ani customizacji w kampanii ani niczego do zbierania. Kilka wytycznych i przejście na Weteranie. Brak za multi i jedno z opsów jest. Dwa wieczory i 100% pyknięte Edytowane 28 października 2019 przez Wesker Cytuj Odnośnik do komentarza
GoltaR 42 Opublikowano 28 października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 października 2019 Singiel super, ostatnio tak mnie wciągnł ten z Titanfalla 2. Raczej rzadko kończe kampanie w codach tak tutaj cała poszła przy pierwszym podejściu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi