kubson 3 189 Opublikowano 8 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2019 Dobre zmiany, potestuje dzisiaj wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 10 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2019 Wiecie może czy w Polsce można gdzieś dostac Doritos albo Mountain Dew z kodami na 2xp do Modern Warfare? Rok temu Monsterki z kodami na 2xp do Black Ops 4 były w większości sklepów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 11 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2019 Nie ma kodów w monsterkach do MW? Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 11 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2019 Ktoś zrobił fajne ustawienia kilku broni: Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 11 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2019 To chyba najfajniejszy element gry że pod każdą bronią kryją się tak naprawdę 2-4 inne guny. No ale grindować trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 12 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2019 10 godzin temu, MaZZeo napisał: To chyba najfajniejszy element gry że pod każdą bronią kryją się tak naprawdę 2-4 inne guny. No ale grindować trzeba. Ale jak to w CoD w miarę szybko się wbija. Cytuj Odnośnik do komentarza
sroxer 19 Opublikowano 12 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2019 Aktualizacja 1.08 w końcu naprawiła problem z niezaliczającymi się wyzwaniami. Plus sporo innych rzeczy. Wrócił również tryb realizmu. Ogólnie na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 12 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2019 No z tymi wyzwaniami to była kicha totalna. Zabójstwa strzelbami zatrzymały mi się na 19/20, a headshoty snajpami na 3/20 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 12 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2019 Zaliczać zaliczało, ale co chwila je wyłączało. Teraz jest dobrze, ale próba zrobienia podwójnych zabójstw była syzyfowa Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 12 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2019 Mi brakuje jeszcze 1 raz 10 killi na jednym życiu i można robić jedyne co mnie interesuje, charm z Doge :v Też przyłączam się do pochwał gunsmitha - oby został w serii na dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 13 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2019 serio w multi sa takie problemy jak detekcja kul gdzie zolnierz ma na ciele "niewidzialne miejsca" czy blad pozycjonowania? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 13 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2019 Podobno ludzie zgłaszają takie problemy, to samo jest granatami dymnymi, że przez dym kule nie dochodzą i jeszcze jakieś krzywe akcje z perspektywą typu, chowasz się za przeszkodą, albo podchodzisz do jakiejś osłony i nie widzisz jeszcze przeciwnika, ale on już widzi Cię w połowie i zabija. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 13 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2019 8 minut temu, Wooyek napisał: podchodzisz do jakiejś osłony i nie widzisz jeszcze przeciwnika, ale on już widzi Cię w połowie i zabija. Dokładnie to wczoraj miałem. Btw. Jak ta gra się pięknie rozwija, ile zawartości dochodzi - serce rośnie. A samo giercowanie - poezjo ty moja! Wczoraj wieczorkiem po pracy chciałem pyknąć kilka szbkich meczyków przed dead strandind i pach! ds włączyłem po pierwszej w nocy. Pytanko: w realistycznym tylko jedna mapa mi się włącza Azhir Cave z trybem nocnym. Próba podjęta ok 10 razy. Tak ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 13 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2019 (edytowane) Polecam ten materiał, Pingwin ładnie tłumaczy z czym jest problem i co trzeba zrobić na już. Edytowane 13 listopada 2019 przez Wooyek Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 13 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2019 Pewnie to wina nowego silnika. Przyszly CoD tez raczej nie obejdzie sie bez bledow bo Trayarch jest w czarnej (_)_) no i jeszcze trzeba portowac gierke na nowe konsole (pewnie przez innego dev) Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 13 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2019 Też to stwierdził Pingwin, nowy silnik, od ch.uja problemów, zanim to ogarną to pewnie im zejdzie, ale zawsze to Treyarch będzie mniej w czarnej dupie, bo coś Infinity Ward połata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Intotherain 20 Opublikowano 13 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2019 Zastanawiam się nad zakupem, stąd mam dwa pytania, mianowicie: - czy są osobne playlisty/filtry, żeby nie parowało w multi z graczami używającymi klawiatury i myszy na konsolach? To ze crossplay z PC można wyłączyć to wiem ale podobno sporo osób uzywa kmb na ps4, - czy gra obsługuje dowolna klawe/mysz na ps4 ? W razie czego aby wyrównać szanse Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 14 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2019 16 godzin temu, Intotherain napisał: Zastanawiam się nad zakupem, stąd mam dwa pytania, mianowicie: - czy są osobne playlisty/filtry, żeby nie parowało w multi z graczami używającymi klawiatury i myszy na konsolach? To ze crossplay z PC można wyłączyć to wiem ale podobno sporo osób uzywa kmb na ps4, - czy gra obsługuje dowolna klawe/mysz na ps4 ? W razie czego aby wyrównać szanse jeżeli grasz na K/M niezależnie na jakim sprzęcie, to wrzuca się do matchmakingu tylko z takimi ludźmi którzy też używają gryzoni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 15 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2019 Ostatnia aktualizacja podobno miała naprawić błąd „262146” a dziś od rana cały czas mi wyskakuje przy wyszukiwaniu meczu. Ktoś ma/mial podobnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 15 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2019 gram codziennie i nigdy nie widziałem żadnego błędu Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 15 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2019 Ja też, ale dziś mialem. Już parę osób też znalazłem z tym samym problemem, więc spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 15 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2019 Ja mam zawiechy na serwerach od wczoraj. Przeciwnicy zamiast biegać co jakiś czas zaliczają przeskoki, a SBMM nie ułatwia w kontakcie z wiewiórkami Cytuj Odnośnik do komentarza
Intotherain 20 Opublikowano 15 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2019 Kurczę gram od dwóch dni ( jest to mój pierwszy cod od czasów mw2) i gunplay jest świetny. Jedyne co boli to ilość pierdół na ekranie w normalnej grze, nie da sie wyłączyć licznika punktów żeby nie zalewały ekranu? Realism pod tym względem jest świetny bo ttk z normala( prócz headshotow) ale tylko jeden tryb oby dodali coś w przyszłości, hc mimo ograniczonego huda ma zbyt szyki ttk ( takie odnoszę wrazenie, może kwestia przyzwyczajenia) i zdaje mi się ze brakuje jakby złotego środka w tym wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 16 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2019 Rozumiem, że jak wybierze się te dodatkowe zielone trzy perki specjalisty to traci się nagrody za serie zabójstw, np BSP, pocisk kierowany i heli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 16 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2019 Rozumiem, że jak wybierze się te dodatkowe zielone trzy perki specjalisty to traci się nagrody za serie zabójstw, np BSP, pocisk kierowany i heli?Niestety tak, ale i tak gram na tych specjalisty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi