Absolem 1 036 Opublikowano 2 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2019 Emigranci, uczcie się języka bo żal dupę ściska jak się jedzie do uk i spotyka rodaków mieszkających tam od lat którym trzeba robić zakupy w sklepie bo nie potrafią słowa po angielsku. Cytuj Odnośnik do komentarza
popi_91 0 Opublikowano 2 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2019 Wczoraj dopiero ukonczylem kampanie na weteranie, w koncu fajnie wywazony poziom trudnosci, nie to co w poprzednich CoD, spam granatow i co chwile zgony, oczywiscie tutaj tez byly momenty, ze czesto ginalem, ale nie bylo to mega irytujace (moze poza ostatnia misja bo tam sie sporo nawku...). Jak dla mnie to byla to prawdopodobnie najlepsza kampania ze wszystkich czesci, mega grafika, swietne udzwiekowienie i feeling strzelania i mega epicka filmowosc. Dwie poprzednie czesci Metro (w Exodus jeszcze nie gralem) mi sie bardzo podobaly, ale chyba nawet one sie chowaja przy tej genialnej kampanii tego Modern Warfare. Pewnie nie znajdzie sie tu nikt chetny na coopa w wersji PC? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 2 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2019 Nawet nie wiedziałem, że singiel ma coopa...Co to jest za gra Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 2 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2019 Nie ma co-opa, te operacje to jakieś popierdółki Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 2 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2019 Jest tam matchmaking? Ani razu tego nie włączyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 2 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2019 Teraz, easye napisał: Jest tam matchmaking? Ani razu tego nie włączyłem... Jest, ale spec-ops nie ma nic wspólnego z tym co było w poprzednich częściach. Rozgrywka polega głównie na odpieraniu kolejnych fal przeciwników tylko silniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 2 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2019 W ostatniej chwili, można powiedzieć rzutem na taśmę udało mi się wymaksować 155 lvl Faktycznie jako nagrodę dostaje się schemat pt. Prawdziwy Gangster i można go pożenić z M4A1 właśnie. Ciekawostką jest fakt, że na tego nowego guna nie można nałożyć żadnej skórki, przynajmniej ja nie znalazłem takiej możliwości. No to teraz mam czystą głowę. Mapo Crash, przybywaj! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 3 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2019 Spec Opsy byłyby całkiem fajne, jakby dali chociaż 2 różne poziomy trudności, z randomami są w zasadzie nie do ukończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 3 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2019 11 minut temu, Bartg napisał: Spec Opsy byłyby całkiem fajne, jakby dali chociaż 2 różne poziomy trudności, z randomami są w zasadzie nie do ukończenia. Jak to najczęściej mówi w wywiadach Apoloniusz Tajner: "Tak, to prawda". Próbowałem z randomami pierwszą misję zrobić. Boty w okolicach stadionu szybko nas wyjaśniły, bo graliśmy na zasadzie każdy chuy na swój stój. Tu musi być ścisła współpraca oparta na headsetach. Nie ma to tamto. Gdyby ktoś potrzebował na xboxie czwartego do brydża powiedzmy w weekend to ja wstępnie wyrażam zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 3 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2019 Ja trafiałem na tyle ogarnięte ekipy, że umieraliśmy dopiero przy ostatnim czołgu przy stadionie Odpuściłem, najwyżej braknie tego jednego achievementa do calaka trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 3 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2019 Ja podejrzewam, a w zasadzie wiem, że ekipa nie tylko musi być zgrana, ale również odpowiednio wyekwipowana. Na pewno co najmniej jeden, albo dwóch powinno być wyposażonych w skrzynki z amunicją, a co najmniej jeden w tarczę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 3 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2019 te misje sa rowniez klimatyczne i zroznicowane jak byly w mw2? tam byly one naprawde zayebiste Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 3 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2019 6 minut temu, Szymek napisał: te misje sa rowniez klimatyczne i zroznicowane jak byly w mw2? tam byly one naprawde zayebiste Nie, to klasyczna horda gdzie co chwila z każdej strony spawnują sie mocniejsi przeciwnicy, juggernauty, czołgi i helikoptery. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 3 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2019 (edytowane) Reset I update wpadnie dzisiaj o 19 nie wygląda to źle Edytowane 3 grudnia 2019 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 3 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2019 kusi troche kupno battlepassa xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2019 A miało nie być fikuśnych skórek, ehhhhhhhhhh. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 3 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2019 A kiedy wjadą nowe mapy? Rangi w istocie zostały zresetowane do 55 lvl, a nowych mapek jak nie było tak nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 3 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2019 jak nie ma? odpalilem i odrazu mialem dwa mecze pod rzad na crash Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 3 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2019 To nabijanie paska w BP to lekkie przegięcie bez podwójnych weekendów ciężko to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 3 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2019 jak nie ma? odpalilem i odrazu mialem dwa mecze pod rzad na crash Chyba mi się z opóźnieniem zaczęło instalować. Trudno, pogram jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 3 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2019 To nabijanie paska w BP to lekkie przegięcie bez podwójnych weekendów ciężko to widzę Ok 100h będzie trzeba pewnie poświecić bez podwójnych weekendów, tak przynajmniej w BO4 było Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 pograłem wczoraj i miałem tylko crash, co z vacant i shipment? Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 Z tego co piszą na pewnym znanym portalu Vacant i Shipment będą później w trakcie trwania karnetu. Gdzieś tam na ekranie widziałem że karnet będzie trwał 60 dni więc chyba spokojnie da się wbić. Ja kupiłem bieda wersję i styka, mapka Crash wypasem była a teraz jest jeszcze bardziej dużo tam nowych miejsc gdzie stary wyjadacz mocno się zdziwi. Dla mnie aktualizacja bardzo na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 Czy ten Battlepass jest już do kupienia w XBL PL? Jaka cena? Kusi mnie zakup, tym bardziej, że do Cyberpunka pewnie w nic innego nie będę napierać... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 I maszyna mikrotransakcji się kręci dalej Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi