easye 3 333 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 No ale skąd te podekscytowanie? Dla skorek w grze? Jedyna rzecz, której ani razu do tej pory nie użyłem, poza wyborem operatora... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 Kupujesz z poziomu gry/sklep, bieda wersja 1000 co8ns co daje czterdzieści parę złotych, wersja z przeskokiem 20 leveli osiemdziesiąt parę. Typowe zachłanne acti. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 (edytowane) No to rzeczywiście musi kusic - kupic i nie grac, bo po co XD No ale nie będę sie czepiał, bo w każdej dobrej grze mulit skorki sie sprzedają, dobrze ze człowiek nigdy nie byl tym zainteresowany! Edytowane 4 grudnia 2019 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 Godzinę temu, easye napisał: No ale skąd te podekscytowanie? Dla skorek w grze? Jedyna rzecz, której ani razu do tej pory nie użyłem, poza wyborem operatora... Fenomenu skórek broni nigdy nie zrozumiałem, ja na to uwagę zwracam raz i potem nie ma czasu nawet patrzeć w trakcie gry na broń. Jedyne co w moim życiu gracza z kosmetycznych itemów mnie jarało to wprowadzenie czapek w Team Fortress 2, było coś dziwnie magnetycznego w bieganiu np. Pyro ze szczotką do kibla na głowie (nawet miałem wersję unusual z ogniem ), no ale tam czapki były naprawdę fajne i pomysłowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 Jeśli bronie i mapy pozostaną darmowe, to niech ludzie sobie w złotych strojach biegają nawet :v 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 Czyli rozumiem, że do wszystkiego tj np nowych broni (Holger, Ram) będzie można dojść własnym, katorżniczym grindem, a battlepass jeno odkrywa wszystko od razu? Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 Jak działa ten karnet? Jakbym kupił wersję dla burżuazji, to wszystko jest odblokowane z automatu czy tylko dwajścia poziomów w przód? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 39 minut temu, Hendrix napisał: Jeśli bronie i mapy pozostaną darmowe, to niech ludzie sobie w złotych strojach biegają nawet :v +1, jeżeli Ci ludzie sfinansują reszcie mapy itd to dla mnie bomba jak mawiał Bin Laden. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 Btw. jeśli mnie pamięć nie myli, to kupując battlepassa i robiąc go całego, otrzymuje się chyba wystarczająco codpoints na kupno następnego, więc dla osób, które lubią taki grind, całkiem niezły deal. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 Troche nie w temacie ale jaki tryb jest najbardziej oblegany? Sercz end destroj? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 Zakładam że jak w każdym Codzie to TDM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 Uwielbiam to dorabianie ideologi o skillu, lamusach itd w gierkach, dobry gracz nie płacze tylko kosi wszystkich jak leci i nie robi scen, bo za mocny shotgun, granat czy m4 i płacz bo kiedyś wygrywał a teraz nie i zmieniajcie balans broni bo jak nie to przestanę jeść. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 22 minuty temu, Absolem napisał: Uwielbiam to dorabianie ideologi o skillu, lamusach itd w gierkach, dobry gracz nie płacze tylko kosi wszystkich jak leci i nie robi scen, bo za mocny shotgun, granat czy m4 i płacz bo kiedyś wygrywał a teraz nie i zmieniajcie balans broni bo jak nie to przestanę jeść. Przecież od czasu bo2 w każdym CoD mapy miały ten sam schemat i były szykowane pod wiewiórki dla wiewiórek. Trzy korytarze i wuj. Teraz zmienili ten schemat, zrobili głośniejsze kroki i zaczął się ryk. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 Biedawersja passa jest opłacalna bo jak zrobi sie wszystko to dostanie się hajs na kolejnego Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 Jeżeli w danym sezonie nie dojde do nowej broni to będę miał mozliwosc jej odblokowania jalos pozniej? Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 5 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2019 9 godzin temu, easye napisał: Jeżeli w danym sezonie nie dojde do nowej broni to będę miał mozliwosc jej odblokowania jalos pozniej? uj wie moze dodadza pozniej do kupienia Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2019 Czy jak od czasów BF3 nie grałem w nic po sieci to Modern Warfare będzie dla mnie ok, czy lepiej w coś innego uderzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 5 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2019 24 minuty temu, krupek napisał: Czy jak od czasów BF3 nie grałem w nic po sieci to Modern Warfare będzie dla mnie ok, czy lepiej w coś innego uderzyć? Jak twoim stylem nie było bieganie po mapie jak wiewiórka, to będzie ci się podobać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 5 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2019 To nadal CoD i szybki twitch shooter (mimo zmian i narzekań części fandomu :v) - więc rozgrywka ma specyficzny flow, który nie każdemu podpasuje, dla mnie jest dobrą grą, ale przed kupnem polecałbym sprawdzić gdzieś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 5 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2019 38 minut temu, krupek napisał: Czy jak od czasów BF3 nie grałem w nic po sieci to Modern Warfare będzie dla mnie ok, czy lepiej w coś innego uderzyć? Najlepiej pooglądaj jakieś gejpleje z jutuba. Jak już bardzo słusznie przedpiśca informował strzelanie, tempo, mapy i całokształt są specyficzne. Jedno co mogę dodać to to, że jeśli chodzi o różnorodność trybów zabawy jest tego doprawdy fhui i coś dla siebie zawsze można znaleźć. Ja na przykład gram tylko w TDM, TDM na dużych mapach i Zabójstwo Potwierdzone. Fajnie i bardzo wygodnie można sobie wszystko wyfiltować. Aha, ważną zaletą CoD-a jest jego "natychmiastowość". Wszystko działa jak w dobrze naoliwionym zegarku. Masz mało czasu, powiedzmy pół godziny? No problem, w CoD-ie zagrasz w tym czasie trzy szybkie różne meczyki, bo matchmaking działa wzorowo, kiedy w BF mooooże udało by się z trudem jedną grę zacząć i być może skończyć. Nie hejtuję BF-a, określam po prostu podstawową (dla mnie) różnicę. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2019 24 minuty temu, Czezare napisał: Masz mało czasu, powiedzmy pół godziny? No problem, w CoD-ie zagrasz w tym czasie trzy szybkie różne meczyki No to jest duża zaleta dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 5 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2019 Ja jednak przyzwyczajony do Battlefielda gram głównie tryby typu Ground War, HQ i Domination, gdzie liczy się nie tylko kampienie i zabijanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 5 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2019 Na ja w CoD też preferuję domination/hq/hardpoint - w sumie TDM mam zwykle wyłączone w filtrach (ale czasami lubię zmiany więc dołączam i TDM). Muszę też wreszcie dłużej w ground war pograć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 5 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2019 Ja cisnę głównie tdm i domination jakoś na gw nie mogę złapać patentu, może za dużo bf. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi