Czezare 1 450 Opublikowano 5 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2019 (edytowane) Godzinę temu, Bartg napisał: Ja jednak przyzwyczajony do Battlefielda gram głównie tryby typu Ground War, HQ i Domination, gdzie liczy się nie tylko kampienie i zabijanie. Domination i brak kampy? No to się raczej ze ze sobą nie składa Kampa to kwintesencja Dominacji, zwłaszcza w punkcie B, którego opanowanie i utrzymanie jest zawsze kluczowe dla ostatecznego wyniku meczu. Dla mnie np kwintesencją antykampy jest tryb Kill Confirmed, gdzie nie tylko trzeba pacjenta wypoziomować, ale jeszcze siorbnąć jego nieśmiertelnik. Edytowane 5 grudnia 2019 przez Czezare 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 5 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2019 No racja, chodziło mi o to, że na domination trzeba coś pobiegać po mapie, żeby wygrać, nawet jak tylko pół meczu Kill confirmed też zawsze lubiłem, przyjemny tryb i prawie brak kamperów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 5 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2019 Nie wiem jak tam teraz jest, ale jeszcze kilkanaście dni temu mecze kill confirmed w większości kończyły się czasem, przy wyniku 30 do 40 bo każdy ma w dupie blachy. To chyba pierwszy taki CoD w historii, żeby takie wyniki były w blaszkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 5 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2019 Jak to jest z tym karnetem bojowym, bo nie do końca rozumiem. Wiadomo, że tych ikonek do zdobycia jest 100. W tej chwili mój pasek zapełnił się gdzieś tak na ok 6,5. Interesuje mnie to, że ikonka, która jest na 4 i wcześniejsze są "pod kłódką" czyli powinienem już to co się pod nią kryje zdobyć, a tymczasem odkryty mam tylko żeton PD i schemat broni. WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 5 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2019 Widocznie do odblokowania tych potrzebujesz jednak karnetu bojowego bo wychodzi na to, że nie wszystko jest za Free. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 5 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2019 7 minut temu, easye napisał: Widocznie do odblokowania tych potrzebujesz jednak karnetu bojowego bo wychodzi na to, że nie wszystko jest za Free. No ale nowa broń miała być przecież za free, tymczasem jedna jest bodaj pod 26-tym numerem, a druga pod 31-wszym. Oczywiście teraz są pod kłódką. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 5 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2019 (edytowane) Nie to są blueprinty, 2 nowe bronie są darmowe. Edytowane 5 grudnia 2019 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 5 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2019 1 godzinę temu, Czezare napisał: No ale nowa broń miała być przecież za free, tymczasem jedna jest bodaj pod 26-tym numerem, a druga pod 31-wszym. Oczywiście teraz są pod kłódką. nowa bron jest na podajże 25 i 31 lvl karnetu dodatkowo przecież jak wejdziesz w karnet masz nad danym lvlem karnetu napisane za darmo to wtedy dostaniesz to co tam jest za free bez kupowania karnetu, nie wiem jak można tego nie zrozumieć. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 285 Opublikowano 8 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2019 Kodzik na jakieś popierdółki do multi:Here’s another @CallOfDuty #ModernWarfare item drop code: K9WC-GLYMY-QQZW — You can get one more code to share with friends by following @GameFuel and tweeting @ them with #DoritosDewDrop.How to Redeem Your Code:Step 1: Go to http://www.callofduty.com/redeem and click “Enter Code.”Step 2: Sign up or log in to your Call of Duty account.Step 3: Enter your code and click submit.Step 4: Restart your game. All in-game items will be available post-restart.Limit one code per Call of Duty account. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 9 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2019 hehe kod wykorzystany, nikt nie napisał, że wziął, co za glizda Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 9 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2019 1 godzinę temu, szejdj napisał: hehe kod wykorzystany, nikt nie napisał, że wziął, co za glizda Wczoraj już po godzinie od publikacji jakaś menda się nie raczyła pochwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 9 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2019 norma..dlatego lepiej aby ktos kody dawal na PW choc zdaje sobie sprawe ze tak wygodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 9 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2019 Ciekawy filmik, coś może w tym być. Polecam obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 10 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2019 z matchmakingiem od początku coś jest, codziennie mam tak ze pierwszy mecz zazwyczaj jestem pierwszy w tabeli a później no już nie jest tak kolorowo i często kd poniżej 1.1 schodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 10 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2019 Tak to dokładnie (niestety) działa, że niby ma być wymagająca i satysfakcjonująca rozgrywka. Czyli pierwszy mecz idzie Ci super, gra stwierdza hola za łatwo masz i cyk inne lobby. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 10 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2019 Gra dostosowuje lobby biorąc pod uwagę pięć ostatnich meczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2019 Jeszcze tego nie zmienili? Skutecznie odrzuca to od zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 982 Opublikowano 10 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2019 Chyba tak zwane elo system gracie tak jak wam pozwala skill czyli ujowo. Więc nie bez powodu potem wrzuca na weteranów, żeby wrócić na ziemię. No lipa system. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 10 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2019 Ostatnio Activision opatentowało system skill based matchmakingu, ów patent pewnie jest w użyciu w MW. Jest dużo, dużo bardziej rozbudowany niż dobieranie ludzi z podobnym K/D - bierze pod uwagę to jak grasz na przestrzeni poszczególnych map (twoje hot zone'y), z jakich broni korzystasz (i z jaką skutecznością) i mnóstwa innych rzeczy (reakcje na poszczególne sytuacje etc.) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2019 Z tego co ludzie piszą na Redditcie, to psuje to przyjemność grania ze znajomymi - wrzuca do meczów z wymiataczami, przez co nowicjusze są niesamowicie miażdżeni aż odechciewa im się grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 10 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2019 albo się umie grać albo się nie umie, jak się nie umie to się nie zaczyna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 894 Opublikowano 10 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2019 Akurat mi się to mega podoba, tak samo system znany z Hearthstone czy Dota2. Grasz na poziomie na którym faktycznie jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2019 57 minut temu, szejdj napisał: albo się umie grać albo się nie umie, jak się nie umie to się nie zaczyna Ty jesteś faktycznie głupi. @Ukukuki, mówiłem o przypadku, gdzie Twój znajomy kupuje grę, gracie razem, a on musi zaczynać wśród wymiataczy. Słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 894 Opublikowano 10 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2019 @Rozi Wtedy tak, jednak nikt nie chce grać z gościem który ich klepie dlatego producenci celują tak aby dopierać graczy w taki sposób aby uzyskiwali ratio w okolicach 1:1. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 10 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2019 to był cytat z filmu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi