Opublikowano 14 grudnia 20195 l W dniu 14.12.2019 o 15:05, Rozi napisał(a): Dobra, (pipi)a mać no, kupiłem na PS4 cyfrę za 195, nie wytrzymałem Ale cyfra jest aktualnie za 216 w przecenie na psnie
Opublikowano 14 grudnia 20195 l W dniu 14.12.2019 o 16:26, chris85 napisał(a): Ostatni na Xboxie było za 180 jakieś deluxe coś tam. Cyfra, czy pudełko?
Opublikowano 14 grudnia 20195 l W dniu 14.12.2019 o 16:55, oFi napisał(a): Ale cyfra jest aktualnie za 216 w przecenie na psnie Plus kod -10%.
Opublikowano 14 grudnia 20195 l No fajna ta młócka, tylko za dużo Claymore'ów. Strzelanie z broni i udźwiękowienie to sztosik (po becie było wiadome). Kamperzy wyzywają przez mikrofon, jak się ich niszczy. Taki stary-nowy CoD.
Opublikowano 14 grudnia 20195 l Czy w kolejnej grze twórcy rotują trybami? Rozumiem, że nie pogram sobie Gunfighta klasycznego obecnie?
Opublikowano 15 grudnia 20195 l Jakby ktos chcial kupic wersje na PC to jest wlasnie duza promocja - okolo 176 zl: https://eu.shop.battle.net/en-us/product/call-of-duty-modern-warfare a ponoc jak sie zmieni 'eu' w linku na 'us' to jest wtedy za 40 dolcow czyli ~ 153zl.
Opublikowano 15 grudnia 20195 l Chciałbym zaprosić wszystkich graczy call of duty (głównie Modern Warfare) do dołączenia na nasz serwer discord. Zaproszenie na serwer discord: https://discord.gg/G3r4pKg Jesteśmy w stanie zapewnić: - Osoby do wspólnej gry. - Odpowiednią ilość kanałów do rozmów. - Miłą, przyjemną i dojrzałą atmosferę. - Dużo specjalnych rang wyróżniających graczy z np. większym KD. - Możliwość stworzenia kanału klanowego. - Rozgrywki 5v5 4fun i turnieje z nagrodami. - Kanał z najnowszymi wiadomościami ze świata Call Of Duty. Pozdrawiam, lider klanu "Heads Of Hydra" i właściciel serwera Call Of Duty Polska.
Opublikowano 15 grudnia 20195 l Czekam aż mnie "system" wrzuci do lepszych graczy, bo w dwóch meczach Kill Confirmed dwa razy byłem MVP z 21 fragami na koncie. Wątpię, że jestem tak dobry w nowej gierce No ale szczerze przyznam, że bawię się świetnie. Gunplay i TTK są idealne. Edytowane 15 grudnia 20195 l przez chris85
Opublikowano 15 grudnia 20195 l Da się jakoś odznaczyć broń z blueprintu? Użyłem wyglądu na PKMie i chciałbym kurde wrócić do klasycznego
Opublikowano 15 grudnia 20195 l W dniu 14.12.2019 o 12:19, chris85 napisał(a): Zagrałem dwa mecze w Hardpoint i w tym momencie BFV dla mnie umarł. bez kitu ostatnio odpaliłem BFV by obadać mapy z dodatku i taki czerstwy jest ten gunplay w porównaniu do MW... kto by pomyślał. @Rozi przecież wystarczy że weźmiesz podstawową broń i zaczniesz na niej montować dodatki, a nie korzystać z blueprinta. Edytowane 15 grudnia 20195 l przez MaZZeo
Opublikowano 16 grudnia 20195 l Chyba coś nadal jest popsute z naliczaniem wyzwań, bo zabiłem z 5 wrogów pistoletem, a naliczyło tylko jednego, kurwa no.
Opublikowano 16 grudnia 20195 l TDM vs KC to jest przepaść jeśli chodzi o przyjemność. Normalnie dwie różne gry. Jaki tryb jeszcze ogranicza liczbę kampe do minimum?
Opublikowano 17 grudnia 20195 l Zrobiłem "Wiatr boczny" z randomami przy zerowej komunikacji. Ja pyerdole, jeszcze mi się łapy trzęsą. Ostatnia faza obrony/ transportu rdzenia, to była makabra. Kiedy śmigłowiec przyleciał byłem sam, a z dwóch stron kolosy w moim kierunku. Nie wiem jak mi się udało dojść do helikoptera
Opublikowano 18 grudnia 20195 l Crasha trochę zmienili i jest ciut inny flow na tej mapie niż w COD4, ciekawe czy też na Vacant namieszają.
Opublikowano 19 grudnia 20195 l No na Shipmencie rodzisz się często pół metra od wroga, czasami w 10 sekund nie zdążysz odrodzić się ani razu.
Opublikowano 19 grudnia 20195 l W dniu 19.12.2019 o 13:04, Rozi napisał(a): No na Shipmencie rodzisz się często pół metra od wroga, czasami w 10 sekund nie zdążysz odrodzić się ani razu. Tak jakby na poprzednim było lepiej
Opublikowano 19 grudnia 20195 l Ta mapa to typowy meat grinder - raz na jakiś czas dobra odskocznia. W sumie CoD zawsze miał w swoim repertuarze takie "skondensowane" mapy. W tej edycji przydadzą się do levelowania broni :V
Opublikowano 19 grudnia 20195 l Dla mnie mogłoby jej nie być albo tylko w wersji 2v2, wszystko powyżej, to już masochizm. Shoothouse nie jest dużo lepszy. Taka przypominajka map dla wiewiórek z każdej części od czasu BO. Niektórzy nawet przestali grać gdy tylko wywalili ją z 24/7
Opublikowano 20 grudnia 20195 l Pytałem już, ale zapytam jeszcze raz: doprawdy nie ma nigdzie opcji zwiększenia slotów ustawiania różnych broni? Przydało by się więcej niż pięć Kiedyś dodatkowe sloty dostawało się za prestiże, a teraz...nie wiem