easye 3 333 Opublikowano 29 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2019 (edytowane) Musi mieć, bo jedni wybijają karnet w 3 dni inni po ponad 100h, mały, ale ma, jak widać średnio można skrócić czas o 1/3. Edytowane 29 grudnia 2019 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 29 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2019 Imo nie ma, jedyne co to dużo osób kupiło karnet z odblokowanymi pierwszymi 20lvl, a inni po prostu płaca hajs żeby odblokować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 29 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2019 (edytowane) No ale ja pisze o ludziach ktorzy nie kupowali karnetu, zreszta masz pare stron wczesniej filmik goscia ktory srednio robi po 50-100 kili w meczu i tez tlumaczy, ze całość zajęła mu to znacznie krócej niz 100h. Edytowane 29 grudnia 2019 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 29 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2019 ja nie mam tej przepustki. Najbardziej mnie interesują potyczki bez respawnów gdzie trzeba ogarniać Ale dzieki tym zmiennym trybom codziennym można sobie zrobić fajną rozgrzewkę i to mi się bardzo aktualnie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 29 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2019 1 godzinę temu, easye napisał: Musi mieć, bo jedni wybijają karnet w 3 dni inni po ponad 100h, mały, ale ma, jak widać średnio można skrócić czas o 1/3. A jemu nie chodziło że wbil 100 lvl w 3 dni w sensie 3x24h w grze? Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 29 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2019 7 minut temu, bartiz napisał: A jemu nie chodziło że wbil 100 lvl w 3 dni w sensie 3x24h w grze? To jest realne. Karnet? Małe szanse nawet z 2xp, a gram od początku bez dnia przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 29 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2019 (edytowane) 30 minut temu, bartiz napisał: A jemu nie chodziło że wbil 100 lvl w 3 dni w sensie 3x24h w grze? No tak, a 3x24 to 72h, a nie 100. Widocznie tak jak pisze nadrabial killami w danym trybie gry, zresztą wszyscy na YT potwierdzają, że jednak wyniki i kille też się liczą i że skracają czas wbicia karnetu, a to że mimo wszystko idzie to jak krew z nosa to inna sprawa... Edytowane 29 grudnia 2019 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 29 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2019 (edytowane) Czy wy też w multi macie tak, że nie widzicie typów, a na killcamie wygląda to tak jakby nieraz był parę metrów przed wami? Chyba już za stary jestem i refleks nie ten Edytowane 29 grudnia 2019 przez Metoda Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 29 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2019 15 minut temu, Metoda napisał: Czy wy też w multi macie tak, że nie widzicie typów, a na killcamie wygląda to tak jakby nieraz był parę metrów przed wami? Chyba już za stary jestem i reflrkst nie ten Cały czas nie ogarniają serwerów. Też tak mam, najczęściej na shipment. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 29 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2019 Jak jest gruba zadyma to nie ma mowy by serwer utrzymal ticrate przy latających dronach, wybuchach co sekundę etc. W mw2 tez w tych trybach gdzie sa szybkie respy zdarzalo sie ze dostawalem za ścianą. Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 285 Opublikowano 30 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2019 Działa Wam multi? U mnie Łączenie z usługami online parę minut, potem pobieranie profilu i wywalaError. Z Netem wszystko ok Info, ze coś grzebią na serwerach nie znalazłem. Edit: ok znalazłem problem po ich stronie: Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 1 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2020 Mam to samo od dwoch dni Wczesniej mialem inne zajecia ale dzis wieczorem chcialem sobie popykac i nie daje rady pobrac profilu online Lipa Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 2 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2020 jeszcze nie miałem takiego problemu a gram codziennie wieczorem w CODa Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 285 Opublikowano 2 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2020 To jest random, nie wszyscy maja z tym problem a Ci co maja to tez nie zawsze. Sporo można poczytać o tym codzie błędu w necie. IW wiedza o problemie. Dzisiaj np już połączyło mnie od kopa w kilka seknud. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 2 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2020 U mnie również zero problemów. No, czasem, jak szukam meczu i zmieniam mapy to w końcu wrzuci na mecz przy trzech minutach do końca, ale sporadycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 3 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2020 Ja w zasadzie problemów z połączeniem z grą nie mam (były jakieś drobne zaciachy w Sylwestra) to mam inny kłopot, a mianowicie mam w filtrach ustawione TDM 6-osobowe, TDM 10 -osobowe, oraz Likwidację Potwierdzoną. O ile wcześniej bardzo ładnie mi wszystko mieszało tak teraz wchodzi mi tylko TDM. To tak jakby filtr "zapominał", że mam jeszcze Kill Konfirmed. Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 3 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2020 47 minut temu, Czezare napisał: Ja w zasadzie problemów z połączeniem z grą nie mam (były jakieś drobne zaciachy w Sylwestra) to mam inny kłopot, a mianowicie mam w filtrach ustawione TDM 6-osobowe, TDM 10 -osobowe, oraz Likwidację Potwierdzoną. O ile wcześniej bardzo ładnie mi wszystko mieszało tak teraz wchodzi mi tylko TDM. To tak jakby filtr "zapominał", że mam jeszcze Kill Konfirmed. też mam tak ze jednego dnia wrzuca mnie non stop do dominacji, a drugiego mam prawie wszystkie mecze kill confirmed Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 3 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2020 ja ustawiam tylko jeden filtr najczęściej (w ten który mam ochote akurat grać), bo jak już uczepi się jednego trybu to nie puszcza Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 3 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2020 Bez pakietu bojowego można spokojnie grać i cieszyć się grą?Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 3 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2020 2 minuty temu, Kolos28 napisał: Bez pakietu bojowego można spokojnie grać i cieszyć się grą? Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 3 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2020 2 godziny temu, Kolos28 napisał: Bez pakietu bojowego można spokojnie grać i cieszyć się grą? Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Ten pakiet bojowy to zestaw skórek jedynie. Wbijasz na cyberatak / bomb-defuse i jest ogień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 3 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2020 W dziennych zadaniach, które od czasu do czasu robię dla expa jest zabicie 3x wroga amunicją obalającą. Co to za amunicja i do jakiej broni można ją zastosować? Mam jakieś pociski obalające w M4A1, ale po ich zastosowaniu zabójstw nie zalicza. WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 4 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2020 Czy Wam też w sklepie wyświetla darmowy zestaw do odebrania? Szukam to i nie mogę nigdzie znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 4 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2020 Czy Wam też w sklepie wyświetla darmowy zestaw do odebrania? Szukam to i nie mogę nigdzie znaleźć...Było tam jakieś guvienko, nie pamiętam dokładnie co, ale po wzięciu tego dalej się wyświetla ten baner. Innymi słowy fałszywy alarm... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 4 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2020 (edytowane) 9 godzin temu, Czezare napisał: W dziennych zadaniach, które od czasu do czasu robię dla expa jest zabicie 3x wroga amunicją obalającą. Co to za amunicja i do jakiej broni można ją zastosować? Mam jakieś pociski obalające w M4A1, ale po ich zastosowaniu zabójstw nie zalicza. WTF? Jest to jedna ze specjalności do wyboru, co ładuje sie podczas meczu i można mieć 2 rożne, pasuje do każdej broni. Dokładnie w grze nazywa się to: Ulepszenia polowe Edytowane 4 stycznia 2020 przez Cottage 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi