oFi 2 497 Opublikowano 21 stycznia 2020 Opublikowano 21 stycznia 2020 8 godzin temu, czapa napisał: Palladyn najtrudniejszy. Z randomami to ciężko. Ja miałem w drużynie lekarzy i jak podkładali bombę i próbowaliśmy rozbroić i ginęliśmy to zawsze można było uleczyć. Plus przy drugiej bombie trzeba rozstawić wieże. Jeden gracz może być gdzieś na dachu i tylko uleczyć w razie czego. Mi się udało, aczkolwiek trochę na farcie bo skończyło się odliczanie a bomba nie była rozbrojona, no ale jak się czas skończył to wygraliśmy Wczoraj przy trzeciej bombie prawie sie udalo, tylko bez mikro randomow nie wiem czy ktos z nich biegnie bombe rozbroić i czasem sie dublujemy pod bombą i razem padamy. Przy drugiej bombie byl ogarnięty jeden koles to posiadajac tarcze wszystkie ludziki strzelały stojąc w niego i zaden sie nie kwapił do podłożenia ładunku. Dzisiaj zamierzam uzbroic sie w dwa apache na ostatnią bombe by w czasie tych 90sekund na pewno zaden kolos czy inny gamoń nawet nie polizał naszego ładunku Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 21 stycznia 2020 Opublikowano 21 stycznia 2020 Wczoraj w końcu udało mi się zdobyć setny level karnetu sezonowego i jestem rozczarowany. Fakt, nie wykupiłem za kasę całego sezonu, ale liczyłem, że pomimo tego jakiś przysłowiowy chleb dla konia chociaż wpadnie w nagrodę, a tu nic, np skórka operatora or smth Dziwne w sumie trochę, bo za dojście po raz pierwszy do 155 lvl chociaż schemat do broni dostałem... 1 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 21 stycznia 2020 Opublikowano 21 stycznia 2020 Karnet ogólnie to lekkie rozczarowanie, bo nie ma nic w nim fajnego, wszystkie fajne skórki, emblematy i sygnatury są w płatnych paczkach ja pewnie do tygodnia wbije cały karnet i mocno się zastanowię czy brać kolejny czy za ten hajs który wpadł kupić sobie jakaś paczkę Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 21 stycznia 2020 Opublikowano 21 stycznia 2020 kupisz i karnet i paczkę xd 1 Cytuj
jaro 77 Opublikowano 21 stycznia 2020 Opublikowano 21 stycznia 2020 4 godziny temu, Czezare napisał: Wczoraj w końcu udało mi się zdobyć setny level karnetu sezonowego i jestem rozczarowany. Fakt, nie wykupiłem za kasę całego sezonu, ale liczyłem, że pomimo tego jakiś przysłowiowy chleb dla konia chociaż wpadnie w nagrodę, a tu nic, np skórka operatora or smth Dziwne w sumie trochę, bo za dojście po raz pierwszy do 155 lvl chociaż schemat do broni dostałem... nie kumam twojego zdziwienia o którym piszesz, przecież czarno na białym masz napisane i pokazane co dostaniesz za który lvl. Wbiłeś setny skończyłeś karnet i czego oczekiwałeś więcej? 1 Cytuj
Boomcio 4 159 Opublikowano 21 stycznia 2020 Opublikowano 21 stycznia 2020 Gameplay i multi super, ale musieli coś zyebać i to mocno. Po (pipi)a dawali ten karnet? Każdego to wqrwia. Cytuj
oFi 2 497 Opublikowano 22 stycznia 2020 Opublikowano 22 stycznia 2020 nigdy nie rozumiałem tych przepustek sezonowych w grach typu cod. W takim CS:GO kupuje przepustke za 50zł pierwszego dnia, sprzedaje skrzynki które tam wypadają przez pierwszy tydzień i odzyskuje pieniążki z mała nadwyżką. A tutaj? Po co komu te falbanki? Operatorów zdobywam w coopiku i z kampani. Te wszystkie levele nic nie znaczą, 155 lv wchodzi 6vs6 bez respów, nie zna mapy i czołga się po kontach. Cytuj
jaro 77 Opublikowano 22 stycznia 2020 Opublikowano 22 stycznia 2020 8 godzin temu, MAJOCHEY_PL napisał: Gameplay i multi super, ale musieli coś zyebać i to mocno. Po (pipi)a dawali ten karnet? Każdego to wqrwia. ale co Ci w nim przeszkadza? jak ktoś ma kasę i ma ochotę ją wydać, to ma taką możliwość, tak samo jak kupić sobie jakiegoś skina albo operatora w czym problem dla Ciebie? Ja gram dużo w CODa i jakoś nie kupiłem karnetu i nie mam z tym problemu, że inni kupili i zdobywają sobie jakieś śmieszne niepotrzebne rzeczy 2 Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 22 stycznia 2020 Opublikowano 22 stycznia 2020 Kupowanie karnetu by mieć czasowy dostęp na odblokowanie w nim zawartości to jest wyższa szkoła mikropłatności bo dla niecierpliwych posiadaczy karnetu dają możliwość odblokowania leveli za dodatkową opłatą...Ja rozumiem coś kupić by mieć szybciej, nie rozumiem natomiast aby coś kupić i mieć tylko możliwość odblokowania... Cytuj
jaro 77 Opublikowano 22 stycznia 2020 Opublikowano 22 stycznia 2020 27 minut temu, Kolos28 napisał: Kupowanie karnetu by mieć czasowy dostęp na odblokowanie w nim zawartości to jest wyższa szkoła mikropłatności bo dla niecierpliwych posiadaczy karnetu dają możliwość odblokowania leveli za dodatkową opłatą... Ja rozumiem coś kupić by mieć szybciej, nie rozumiem natomiast aby coś kupić i mieć tylko możliwość odblokowania... ale takie działanie ma zachęcić ludzi do grania w grę i dlatego tego typu karnety są w coraz większej ilości gier. Jeżeli wiesz, że mało grasz to wiadomo że głupotą byłoby wydawanie kasy na ten karnet (chyba że chcesz pierwsze skiny które są zaraz po kupnie karnetu). Przed pojawieniem się karnetu twórcy powiedzieli, że żeby odblokować setny lvl potrzeba ok 100h grania. Dalej podtrzymuje swoje zdanie, że tego typu karnety skrzynki itp są dla ludzi którzy mają za dużo hajsu. Jeżeli kupisz lub nie kupisz karnetu to i tak będziesz się tak samo bawił w tą grę jak po premierze kiedy karnetu nie było w tej kwestii nic się nie zmienia. Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 22 stycznia 2020 Opublikowano 22 stycznia 2020 Ja to rozumiem ale nie zmienia to faktu, że zawartość do odblokowania lvl z karnetu powinna być za free dla każdego, a dla niecierpliwych za prawdziwą walutę... Płacenie za coś co nie daje natychmiastowego dostępu a tylko czasową możliwość na odblokowanie to jest przynajmniej głupie. Cytuj
jaro 77 Opublikowano 22 stycznia 2020 Opublikowano 22 stycznia 2020 7 minut temu, Kolos28 napisał: Ja to rozumiem ale nie zmienia to faktu, że zawartość do odblokowania lvl z karnetu powinna być za free dla każdego, a dla niecierpliwych za prawdziwą walutę... Płacenie za coś co nie daje natychmiastowego dostępu a tylko czasową możliwość na odblokowanie to jest przynajmniej głupie. no OK i na takich głupkach firmy zarabiają miliony, jak masz trochę oleju w głowie to nie kupisz takiego karnetu. Pamiętaj że one są wprowadzane bo ludzie je kupują, gdyby tak nie było to by twórcą nie chciało się wymyślać tych śmiesznych rzeczy. Prosta zasada popyt czyni podaż. Cytuj
oFi 2 497 Opublikowano 22 stycznia 2020 Opublikowano 22 stycznia 2020 (edytowane) 6 minut temu, jaro napisał: no OK i na takich głupkach firmy zarabiają miliony, jak masz trochę oleju w głowie to nie kupisz takiego karnetu. Pamiętaj że one są wprowadzane bo ludzie je kupują, gdyby tak nie było to by twórcą nie chciało się wymyślać tych śmiesznych rzeczy. Prosta zasada popyt czyni podaż. Moim zdaniem to takie sztuczne przedłużanie żywotności marki, bo bys zapłacił, pogram miesiąc i zapomniał, a tak musisz jednak grać codziennie by jeszcze to odblokować. Może to głupie - ale pewnie działa. Przypomnijcie sobie kiedy pierwsze DLC weszły w życie - każdy się w czoło pukał, że to dymanko hur dur i eutanazja dla twórców. Teraz coraz głupsze rzeczy są wymyślane - a ludzie kupują. Mocno marka to się sprzeda, coś jak FUT fifki. Dopóki to jest kosmetyka i nie daje przewagi to mi to lotto. Jak zabijam takiego skórkowca to ładniej po prostu mu się ryj rozwala upadając na krawężnik w kolorach tęczy z mojej perspektywy Edytowane 22 stycznia 2020 przez oFi Cytuj
jaro 77 Opublikowano 22 stycznia 2020 Opublikowano 22 stycznia 2020 2 minuty temu, oFi napisał: Moim zdaniem to takie sztuczne przedłużanie żywotności marki, bo bys zapłacił, pogram miesiąc i zapomniał, a tak musisz jednak grać codziennie by jeszcze to odblokować. Może to głupie - ale pewnie działa. Przypomnijcie sobie kiedy pierwsze DLC weszły w życie - każdy się w czoło pukał, że to dymanko hur dur i eutanazja dla twórców. Teraz coraz głupsze rzeczy są wymyślane - a ludzie kupują. Mocno marka to się sprzeda, coś jak FUT fifki. jest dokładnie tak jak piszesz, sam kiedyś zrobiłem głupotę i kupiłem karnet w Apexie i po prostu grałem pomimo tego że nie miałem za dużej ochoty tylko po to żeby wbić ten 100lvl co jest mega głupie, bo i tak teraz nie gram już w tą grę i co mi po tym skinie na broń która była za setny lvl. Dlatego w CODzie nawet przez myśl mi nie przeszło żeby kupić karnet. Nawet teraz jak za kilka dni wbije już 100lvl karnetu i miałbym wszystko od razu odblokowane to i tak go nie kupie bo wiem, że później przestane grać w tą grę i te wszystkie skiny mi nie będą potrzebne. 1 Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 22 stycznia 2020 Opublikowano 22 stycznia 2020 Ja kupiłem karnet tylko dlatego że przy zakupie cyfrowej podstawki dostałem 3600 CR w prezencie. Tak to bym w życiu nie kupił. Teraz wiem, że mogłem przeznaczyć te wirtualne monety na jakiś fajny pakiet bo nie miałem czasu (zbyt późno kupiłem CODa) by odblokować wszystkie lvl. Obecnie jestem na wyjeździe i mam dopiero trochę powyżej 50tego. Wiadomo, dopóki będą naiwni to takie zagrywki będą coraz bardziej nachalne i w sumie chyba wyczerpaliśmy temat karnetu bojowego Cytuj
jaro 77 Opublikowano 22 stycznia 2020 Opublikowano 22 stycznia 2020 tak jest, dla informacji dodam jeszcze, że dzisiaj wchodzi update, który wprowadzi do gry nową broń - kusze 1 Cytuj
oFi 2 497 Opublikowano 22 stycznia 2020 Opublikowano 22 stycznia 2020 3 godziny temu, jaro napisał: tak jest, dla informacji dodam jeszcze, że dzisiaj wchodzi update, który wprowadzi do gry nową broń - kusze to akurat bym potestowal, tylko chyba mozna to jedynie za gotówke kupic? Cytuj
jaro 77 Opublikowano 22 stycznia 2020 Opublikowano 22 stycznia 2020 2 godziny temu, oFi napisał: to akurat bym potestowal, tylko chyba mozna to jedynie za gotówke kupic? Co broń do gry? Będzie jakieś wyzwanie do zrobienia żeby ją odblokować 1 Cytuj
czapa 677 Opublikowano 22 stycznia 2020 Opublikowano 22 stycznia 2020 właśnie wskoczył update...13gb. To co oni tam dali tą kuszę w 8k czy coś jeszcze mieli dodać? Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 22 stycznia 2020 Opublikowano 22 stycznia 2020 Na koksie jest 18,48 GB apdejtu. Właśnie to siorbię. Nie wiem czy zdążę jeszcze dziś pograć i zobaczyć co tam pozmieniali... Cytuj
elvis004 312 Opublikowano 22 stycznia 2020 Opublikowano 22 stycznia 2020 Nie polecam tego ściągać narazie: https://twitter.com/infinityward/status/1220070063153135616?s=21 Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 22 stycznia 2020 Opublikowano 22 stycznia 2020 Oprócz tego patcha jeszcze muszę ściągnąć multiplayer pack 2 9.1 GB Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 22 stycznia 2020 Opublikowano 22 stycznia 2020 Haha masakra ze popsuli patcha xd Cytuj
elvis004 312 Opublikowano 23 stycznia 2020 Opublikowano 23 stycznia 2020 Można ściągać dalej:https://www.infinityward.com/news/2020-01/Update_Stat_Reset_Error_Prompt_Issue Cytuj
oFi 2 497 Opublikowano 23 stycznia 2020 Opublikowano 23 stycznia 2020 zainstalowałem wczoraj, ale replikacja plików robiła się dłużej niż sciąganie tej paczki mam nadzieje, że nie wywali błedu przy starcie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi