Skocz do zawartości

Call of Duty: Modern Warfare (2019)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, szejdj napisał:

jedno słowo:

więcej map

dokładnie

W S&D i cyber attack to jest jakiś absurd jeśli chodzi o ilość. Niestety to Activision i już czuje jak w nowej przepustce będzie wymuszone kupienie passa by grać na nowych mapach :sapek:

Opublikowano
42 minuty temu, oFi napisał:

dokładnie

W S&D i cyber attack to jest jakiś absurd jeśli chodzi o ilość. Niestety to Activision i już czuje jak w nowej przepustce będzie wymuszone kupienie passa by grać na nowych mapach :sapek:

Nope. Mapy mają być zawsze darmowe.

• Dzięki 1
Opublikowano
3 godziny temu, czapa napisał:

niby mieli poprawić a special ops mi się znowu ściąga. Już wcześniej ściągałem te 17 gb, Ktoś coś?

mi pomogło usuniecie gry i ściągniecie na nowo

Opublikowano

Battlepass skończony. Drugiego na pewno nie kupię. Nie dlatego, że gra jest zła, ale dlatego, że potrzeba zbyt dużo czasu na odblokowanie wszystkiego.

Gdyby szło dwukrotnie szybciej i podział progresu byłby inny niż(jak mi się wydaje):

50% czas gry

25% wynik

25% zdobyte baretki 

to nie wahałbym się ani trochę, a tak robię przerwę i nie wracam dopóki nie skończę fallen order i death stranding.

Opublikowano

Ja się tłukę z kuszą aktualnie, jednak trzeba troche po onekillować na shipmencie. 

Swoją droga to jedyny tryb gdzie da się w miarę szybko wbić range broni i zdobyć potrzebne rzeczy na s&d lub cyber attack :pechowiec:

Opublikowano (edytowane)

Kurde :[ po ostatnim patchu gra zaczęła ostro świrować. Między innymi wyrzucało mnie do menu, kiedy chciałem odpalić shipment. Odinstalowałem wszystko i zainstalowałem ponownie. Teraz giedy chce odpalić multi gra informuje mnie o brakujacym trybie multi, przerzuca mnie do sklepu, ale tam jest info, że ten multiplayer pack jest zainstalowany :dunno:

E

Restet konsoli pomógł xD 

Edytowane przez chris85
Opublikowano
2 godziny temu, Czezare napisał:
8 godzin temu, chris85 napisał:
Ten shipment 24/7 jak nie działał tak nie działa. 

Dzisiaj? Na Xboxie? Wczoraj wszystko działało jak w dobrze naoliwionym zegarku.

No dzisiaj, wczoraj i tydzień temu. :/

Opublikowano
1 godzinę temu, chris85 napisał:

No dzisiaj, wczoraj i tydzień temu. :/

No ja wczoraj rozegrałem ze cztery mecze na Shimpment i połączenie + rozgrywka tip-top. Zaniepokoiło mnie natomiast co innego. Na tej mapie używam tylko obrzynów chcąc jak ostatnio napisałem je wyplatynować. Otóż po tym ostatnim paczu tak obleśnie znerfili shotguna R9-0, że czyni to zadanie ekstremalnie trudnym:/ Otóż niebywale skrócono jego zasięg. Jakkolwiek bym tego zasięgu nie powiększał za pomocą dostępnych przyrządów tak jest on do du.py. Był on przed patchem powiedzmy na 10 wirtualnych metrów, a teraz jest co najwyżej na 4. To że wiara płakała, że 725-ka szyje za daleko to wiem, i faktycznie tak było, ale R9-0? Nie kumam:frog:

Opublikowano

Raczej konsola + specjalny adapter, żeby konsola myślała, że grasz na padzie. Sól Siege'a od Golda w górę.

Opublikowano
13 minut temu, Rozi napisał:

Raczej konsola + specjalny adapter, żeby konsola myślała, że grasz na padzie. Sól Siege'a od Golda w górę.

Są tacy i tacy. Cod dopuszcza granie na myszce z konsolowcami, ale widziałem i takich co pokazuje, ze grają niby padzie, a ruchy małpy :dunno: 

grunt żeby byli w moim teamie :nosacz3:

Opublikowano

Witam. Mam problem zaliczeniem pierwszego zadania Minotaura. Mam wykonać podwójne zabójstw lecz kiedy je wykonam nie zalicza mi go. O co chodzi z tym zadaniem?