jaro 77 Opublikowano 17 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2020 Regimenty coś jak klany, dzięki temu grając w teamie można zdobyć więcej PD. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 21 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2020 Nawet kwikłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 3 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2020 Słuchajta, powiedzta jak prawidłowo wykonać wykończenie w Multi? U mnie odbywa się to tak, że staję za plecami pacjenta, naciskam prawą gałkę od góry i zamiast animacji fatality mój operator niemal za każdym razem wyprowadza cios z kolby Kilka razy weszło wykończonko, ale tak naprawdę nie wiem od czego to zależy, od odległości, od czegoś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 3 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2020 Trzeba przytrzymać melee? I co to znaczy wciskam prawa gałke do góry xD Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 3 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2020 1 godzinę temu, Czezare napisał: Słuchajta, powiedzta jak prawidłowo wykonać wykończenie w Multi? U mnie odbywa się to tak, że staję za plecami pacjenta, naciskam prawą gałkę od góry i zamiast animacji fatality mój operator niemal za każdym razem wyprowadza cios z kolby Kilka razy weszło wykończonko, ale tak naprawdę nie wiem od czego to zależy, od odległości, od czegoś jeszcze? jak to do góry? Wciskasz prawą gajgę i animacja wskakuje. Jak jestes zza daleko albo w biegu (lub przeciwnik lezy) to wtedy nie wchodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 4 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2020 (edytowane) poprawka - jak przeciwnik leży to jest specjalna animacja również (wczoraj widziałem jak ziomeczek dostał na killkcamie jak był LMS. Edytowane 4 marca 2020 przez oFi Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 8 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2020 Tryby objective z randomami są niegrywalne, każdy ma w dupie latanie za celem skoro większość Kampi na fragi. W sumie to w tej grze mamy do wyboru albo bieganie adhd na trybach z mapami typu shipment/rust/shoothouse albo pozostałe czyli każdy sobie siedzi w swoim kącie i czeka aż jakiś frajer wybiegnie mu pod celownik xD tryby typu kill confirmed kończą się przez upływ czasu z wynikiem 40:30 bo nikt się nie rusza z miejsca. Ehh powoli mi brakuje cierpliwości do tego typu gier, ale tu kamperstwo jest plagą plus mapy idealnie do tego przystosowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 8 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2020 Ja juz olałem. Brak map, jakies ligi wewnatrz gry + wkradająca sie nuda. Bylo fajnie, ciekawe czy dwojka będzie jeszcze lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2020 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2793731807348336&id=375458449175696 No i to jest wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 9 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2020 Cross play z pecetowcami? chyba jakiś filtr będzie? bo jak nie to... Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 9 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2020 ale tragiczny jest multiplayer w tej grze w innych trybach niż S&D, próbowałem pograć w jakąś dominację czy sztab to znalezienie normalnej mapy graniczy z cudem a jak już się uda to odpala się gra 10v10 i zaraz zaczynają latać samoloty nad głowami, ekran się trzęsie, ale niesamowity kapsztal Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 9 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2020 2 godziny temu, YETI napisał: Cross play z pecetowcami? chyba jakiś filtr będzie? bo jak nie to... Przecież crossplay z PC jest w tej grze od premiery. Możesz to wyłączyć, nie wiem jak w tym trybie BR. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 9 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2020 To spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 9 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2020 ale bedzie golenie skoro to wersja F2P xd Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 9 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2020 150 osób na jednej mapie. Ale będzie pawciowanie jak w małpexie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 10 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2020 12 godzin temu, bartiz napisał: Przecież crossplay z PC jest w tej grze od premiery. Możesz to wyłączyć, nie wiem jak w tym trybie BR. Obawiam się, że zrobią jak Ground War - crossplay obowiązkowy, czyli na konsolach ten tryb nie miał za dużo sensu. A szkoda, bo był imho najfajniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 10 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2020 Czy tak ciężko dodać crossplay wyłącznie ps4-Xbox one? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
popi_91 0 Opublikowano 15 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2020 Znajdzie sie tu jeden albo dwoch chetnych zeby pograc razem w tego battle rogala? Ja gram na PC na padzie, ale jest cross-play wiec platforma nie ma znaczenia, a gadac ze soba mozna chyba bezposrednio w samej grze nawet jesli gramy na roznych platformach? PS. Nie wiem czemu to jest takie glupie, ze trzeba czekac do samego konca gry zeby zaliczylo XP, dwa razy wyszedlem wczesniej bo zginalem i pomimo, ze bylo podsumowanie ile zdobylem XP to potem w glownym menu na tym kółku z postepem rangi w prawym gornym rogu w ogole mi nie dodalo tego XP... Cytuj Odnośnik do komentarza
Wilk_Zly 960 Opublikowano 17 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2020 Jeżeli czyta to niejaki DUDEK_PL to wiedz kolego, że zazdroszczę Ci cierpliwości. Siedzieć na dupalu przez 5 min., aby "wszedł" Ci frag w celownik trzeba umieć. Chapeau Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 20 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2020 Się pochwalę. Udało mi się wreszcie zdobyć wszystkie złote kamuflaże w Marksman Rifles i Sniper Rifles, a tym samym zdobyć platynowe camo na wszystkich tych broniach Nie ukrywam, fhui czasu i zachodu mnie to kosztowało, ale przez to mój e-penis pogrubiał i wydłużył się Poleciało też na pysk ratio, bo pod koniec nie dbałem już o to, czy mnie ktoś za rogiem udupi tylko dbałem o to, żeby polować na podwójne kille np z kuszy, co uwierzcie mi na słowo, proste nie jest... Po tych wielu godzinach spędzonych w tym niezrównanym Multi powoli odczuwam już jednak zmęczenie materiału. W zasadzie to chciałbym jeszcze splatynować shotguny .Gdyby nie ten nowo dodany VLK Rogue już bym to zrobił, bo brakowało mi naprawdę niewiele. Poza tym dokończę obecny sezon (mam 88lvl) i chyba będę się z gierką żegnał. Dla mnie to najlepszy CoD w historii. Tylko BO2 wcześniej równie mocno mnie wciągnął, choć biorąc pod uwagę czas poświęcony grze to MW2019 zdecydowanie o kilka długości prowadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 24 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2020 Platyna w shotgunach wpadła wczoraj. Sezon drugi zakończony (100lvl). Ranga wbita do 154 i mówiąc szczerze nie chce mi się nawet dobijać do max 155, po raz trzeci z resztą. Stopień nasycenia grą osiągnął takie rozmiary, że mam jej kompletnie dość i to na długo. Szczerze mówiąc to gdyby była taka możliwość to oddałbym pierwszemu chętnemu 1300 CP na następny sezon, których na pewno nie wykorzystam, gdyby tylko istniała taka możliwość. Genialna gra, najlepszy CoD w historii, ale co za dużo to nie zdrowo...PASSS... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 24 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2020 2 godziny temu, Czezare napisał: Platyna w shotgunach wpadła wczoraj. Sezon drugi zakończony (100lvl). Ranga wbita do 154 i mówiąc szczerze nie chce mi się nawet dobijać do max 155, po raz trzeci z resztą. Stopień nasycenia grą osiągnął takie rozmiary, że mam jej kompletnie dość i to na długo. Szczerze mówiąc to gdyby była taka możliwość to oddałbym pierwszemu chętnemu 1300 CP na następny sezon, których na pewno nie wykorzystam, gdyby tylko istniała taka możliwość. Genialna gra, najlepszy CoD w historii, ale co za dużo to nie zdrowo...PASSS... ciśnij w Warzone Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 24 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2020 55 minut temu, jaro napisał: ciśnij w Warzone Nieeee. Warzone jest świetny, najlepszy batl rojal ze wszystkich jakie istnieją. Fajne patenty (Gułag!), ale już patrzeć na to nie mogę, tym bardziej,że na tej byczej mapie można znaleźć mapki z normalnego Multi jak np Vacant czy Atlas Superstore Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 24 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2020 Teraz, Czezare napisał: Nieeee. Warzone jest świetny, najlepszy batl rojal ze wszystkich jakie istnieją. Fajne patenty (Gułag!), ale już patrzeć na to nie mogę, tym bardziej,że na tej byczej mapie można znaleźć mapki z normalnego Multi jak np Vacant czy Atlas Superstore No cała mapa to zlepek z innych istniejących lub mających się ukazać map niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 24 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2020 Ja byłem entuzjastycznie nastawiony do Warzone jednak po ograniu stwierdzam, że słabizna ten BR z dwóch powodów - bardzo niskiej jakości serwery z odświeżaniem 12 ticków oraz audio. Nie pamiętam shootera który miał tak niedokładny dźwięk. Strzały za rogiem często słychać z podobną głośnością jak strzały 200 metrów dalej. Niby wydali to jako Beta więc będę miał oko na updaty ale na tą chwilę wole sobie zwykłe multi pyknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi