MYSZa7 8 917 Opublikowano 12 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2020 Dopóki MP5 jest za free to reszta może być za hajs Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 13 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2020 21 godzin temu, MYSZa7 napisał: Dopóki MP5 jest za free to reszta może być za hajs Ciężko jest się przestawić na coś po MP5, ale Grau 5.56 jest godna alternatywą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 13 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2020 Polecam Ram-7. Grau też kozak, jakiej specyfikacji używacie? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 13 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2020 Jaka specyfikacja U mnie MP5 praktycznie czyścioch, z wyjątkiem lasera przy lufie. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 325 Opublikowano 15 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2020 Czy ktoś mi może wyjaśnić w jakich trybach można używać nagród za serię? Grałem wczoraj w Dominację i widziałem, że kolesie odpalali heli, radary, ale ja po killstreakach nie widziałem u siebie tych nagród. Czy trzeba coś jeszcze odblokować, żeby móc tego używać? W ogóle to mój pierwszy fps w multi od czasów B3 na ps3, więc bałem się, że będę lamił okrutnie. Na szczęście próg wejścia do CoDa jest dość niski i po kilkunastu rundach można już robić fajne akcje. Kiedyś grałem tylko w trybach hc, tutaj też spróbowałem no i gra się zdecydowanie lepiej, nie ma absurdów typu walisz komuś serie z pepeszy, a ten zdąży się odwrócić i zabić jednym strzałem w klate z pistoletu XD Od razu czuć, że faktycznie liczy się to kto pierwszy pociągnie za spust, gra wydaje się być bardziej "sprawiedliwa". Tryby z opcją "realizmu" też spoko. Wczoraj, po dwóch dniach grania udawało mi się być 1 w kilku rundach, więc jakby ktoś miał podobne obawy do moich to niepotrzebnie Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 15 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2020 musisz ustawić jakie killstreaki chcesz używać, najmniejsza ilość to 3 kile bez zginięcia i wtedy możesz odpalić np swój radar osobisty, kolejne lepsze są za większą ilość killi Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 325 Opublikowano 15 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2020 No tyle to rozkminiłem. Chodzi o to, że w trakcie rozgrywki nie mogę ich użyć, próbuję rozwinąć menu na krzyżaku i nic. Dlatego zacząłem się zastanawiać czy nagrody działają w każdym trybie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2020 Ustaw sobie perk zmniejszający ilość killi potrzebny do odpalenia tych nagród, tak będzie łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 15 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2020 24 minuty temu, number_nine napisał: No tyle to rozkminiłem. Chodzi o to, że w trakcie rozgrywki nie mogę ich użyć, próbuję rozwinąć menu na krzyżaku i nic. Dlatego zacząłem się zastanawiać czy nagrody działają w każdym trybie. no standardowo to masz w prawo na dpadzie. jezeli masz streaka to wysatrczy tylko raz nacisnac i on sie wlacza jak masz kilka nabitych to przytrzymujesz w prawo i wybierasz ktory chcesz odpalic, no ale warunek jeden musisz je mieć zdobyte. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 441 Opublikowano 15 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2020 31 minut temu, number_nine napisał: No tyle to rozkminiłem. Chodzi o to, że w trakcie rozgrywki nie mogę ich użyć, próbuję rozwinąć menu na krzyżaku i nic. Dlatego zacząłem się zastanawiać czy nagrody działają w każdym trybie. jak nie masz kill streaków to prawdopodobnie ustawiłeś specjalizacje rozszerzone, które dają Ci nowe specjalizacje, ale wyłączają za to kill streaki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 325 Opublikowano 15 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2020 12 minut temu, oFi napisał: jak nie masz kill streaków to prawdopodobnie ustawiłeś specjalizacje rozszerzone, które dają Ci nowe specjalizacje, ale wyłączają za to kill streaki. chyba o to właśnie chodzi faktycznie przy tych dodatkowych atutach jest opcja wyłączenia ich, podejrzewam, że właśnie po to dzięki, dzisiaj to sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 19 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2020 ten SKS jaki miód 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 19 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2020 no SKS wymiata całkowicie Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 441 Opublikowano 19 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2020 szkoda ze mozna go kupic tylko za pieniążki Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 19 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2020 8 minut temu, oFi napisał: szkoda ze mozna go kupic tylko za pieniążki NIe wiem o czym mówisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 19 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2020 48 minut temu, oFi napisał: szkoda ze mozna go kupic tylko za pieniążki SKS jest darmowy tylko trzeba go odblokować. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 441 Opublikowano 19 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2020 Godzinę temu, McDrive napisał: SKS jest darmowy tylko trzeba go odblokować. Trzeba miec karnet. Do kuszy nie trzeba było Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 593 Opublikowano 19 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2020 Na 31 lvlu jako DARMOWA NAGRODA Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 19 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2020 ten SKS jaki miód Pokaz swojego SKS? Faktycznie taki kozak? W Warzone tez sie sprawdza? Chyba zabiore sie za niego. Ofi zapewne pisze o tym, ze trzeba kupić karnet, bez tego nie da rady go odblokować. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 441 Opublikowano 19 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2020 8 minut temu, bartiz napisał: Na 31 lvlu jako DARMOWA NAGRODA A sory, nie wiedziałem. zasugerowałem sie po prostu opisem tego (jest trochę nie jasny?). Sprawdziłem i rzeczywiście jest napisane, że będzie darmowy (bez karnetu) Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 19 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2020 5 minut temu, oFi napisał: A sory, nie wiedziałem. zasugerowałem sie po prostu opisem tego (jest trochę nie jasny?). Sprawdziłem i rzeczywiście jest napisane, że będzie darmowy (bez karnetu) Przecież wszystkie bronie i mapy są darmowe. Co ty od wczoraj masz tego CoDa? Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 441 Opublikowano 19 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2020 2 minuty temu, chris85 napisał: Przecież wszystkie bronie i mapy są darmowe. Co ty od wczoraj masz tego CoDa? Mapy wiem, ale nie zgłebiałem się akurat w tego SKSa. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 19 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2020 6 godzin temu, Koleś88 napisał: Pokaz swojego SKS? Faktycznie taki kozak? W Warzone tez sie sprawdza? Chyba zabiore sie za niego. Ofi zapewne pisze o tym, ze trzeba kupić karnet, bez tego nie da rady go odblokować. mam taki build używałbym do Warzone'a też gdyby nie niedobór amunicji do snajperki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 23 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2020 24-27.04 darmowy weekend. 5 map. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2020 Ściąga mi się najnowsza aktualka ok 13 GB. Wiadomo co wnosi? Nie wiem czy to efekt lockdownu i związanej z tym pracy zdalnej wielu osób. Patch ściąga mi się z zawrotną prędkością ok 5MB/sek Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi