II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2020 Wyłączenie gry i włączenie ponownie ustawia licznik na miejscu. Ale nie zawsze. Wygląda tak jakby w tle i tak zliczało co zauważyłem pp obserwacji licznika. Inna rzecz że do kuszy trzeba pięć zabójstw z karabinu a w jednym meczu mialem tylko 4 a i tak zaliczyło. Także tego. Problem z tą grą mam taki że wkręca mnie bardzo, na tle innych fpsow wypada imo nieba a ziemia. Głównie dlatego, że lubie militaria jako takie a pif pafy z laserków czy innych gier gdzie pukawki wyglądają jak zabawki to mnie to średnio rusza. A alternatywy nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 442 Opublikowano 7 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2020 Godzinę temu, II KoBik II napisał: Głównie dlatego, że lubie militaria jako takie a pif pafy z laserków czy innych gier gdzie pukawki wyglądają jak zabawki to mnie to średnio rusza. A alternatywy nie ma. O to to. Olałbym już tego coda dawno temu, ten brak wybierania map mnie już męczy, co mecz dobiera nową ekipe i Ci myszkowcy działają na nerwy czasami - ale gra dalej daje satysfakcje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 7 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2020 Ja nigdy nie byłem wielkim fanem multi ale od czasów BF1 (bf v tez nie taki zly ale jednak jedynka duzo lepsza) COD MW po prostu rządzi w tej dziedzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 442 Opublikowano 7 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2020 (edytowane) Godzinę temu, Koleś88 napisał: Ja nigdy nie byłem wielkim fanem multi ale od czasów BF1 (bf v tez nie taki zly ale jednak jedynka duzo lepsza) COD MW po prostu rządzi w tej dziedzinie. no niestety Szwedzi tak skopali BF V, że InifnityWard nie musiało wymyślać koła na nowo, a jedynie usprawnić już to co mieli wypasione poprzednio Edytowane 7 maja 2020 przez oFi Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 442 Opublikowano 7 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2020 koleś robi niezłe montage z codzika, przy tym nawet kwikłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 7 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2020 Infinity Ward właśnie wypuściło małego patcha na wszystkie platformy. Oto niektóre ze zmian:Zbalansowano obrażenia amunicji śrutowej w rewolwerze .357. Naprawiono błąd, przez który na większym dystansie magnum z amunicją śrutową miał zbyt wysokie obrażenia. Zmniejszono pozoim trudności wyzwań związanych z granatami dymnymi.Załatano glitche związane m.in z pojazdami oraz Zainfekowaną Wojną Naziemną. GameBattles: naprawiono błędy, przez który niektórzy gracze nie mogli dołączyć do nowego meczu. Więcej:https://www.infinityward.com/news/2020-05/MW_Patch_Notes_May_7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 7 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2020 6 godzin temu, oFi napisał: O to to. Olałbym już tego coda dawno temu, ten brak wybierania map mnie już męczy, co mecz dobiera nową ekipe i Ci myszkowcy działają na nerwy czasami - ale gra dalej daje satysfakcje. Już dziesiątki razy było to poruszane, iż myślałem, że mamy już to już omówione. Jak któraś mapa wybitnie Ci nie leży to w trakcie rozbiegówki robisz exit i voila. O wiele lepsze niż granie na Hackney Yard, Shipment lub Shooting House na okrągło non stop. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 7 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2020 dokladnie tak jak Czezare pisze, brak wyboru map najlepsze co spotkalo coda w ostatnim czasie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 8 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2020 (edytowane) W dniu 7.05.2020 o 12:06, oFi napisał: O to to. Olałbym już tego coda dawno temu, ten brak wybierania map mnie już męczy, co mecz dobiera nową ekipe i Ci myszkowcy działają na nerwy czasami - ale gra dalej daje satysfakcje. A nie prościej wyłączyć crossplay i grać ze znajomymi? Głosowanie na mapy podobnego do tego jakie było w BF1? Never. Edytowane 8 maja 2020 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 9 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2020 Shipment 24/7 10vs10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 9 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2020 Godzinę temu, Koleś88 napisał: Shipment 24/7 10vs10 Nazwa tej playlisty mówi wszystko... Ale nie ma nic lepszego do wymaksowania broni i podbicia XP Na hardpoint wpada lekko +70 fragów Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 9 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2020 Zgadza się. Niestety lvl mam już max, karnetu chyba 97. Ale większość broni, które chciałem mieć w złocie (w zasadzie to wszystkie) zrobiłem na shipmencie lub shoot house. Cytuj Odnośnik do komentarza
falcon87pl 123 Opublikowano 10 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2020 (edytowane) Kto by pomyślał, że radość z grania przywróci mi COD. I Pani z supportu Vectry Po ponad roku detoksu ze Switchem miesiąc temu mnie naszło i kupiłem XoX'a. Z Game Passa naściągałem przez początkowe 3 tyg chyba ponad 1 TB gier, niektóre po 2 razy żeby dać jeszcze jedną szansę. FH4, Gears itp itd, wszystko super, grafa mega, ale jakoś nie miałem ochoty na single (tak, wiem że te gry mają online, w którym by mnie zjedzono żywcem ). 50 podejście do BF V? Meh, nie to. I znowu mam lekkie opóźnienie jak gram. COD Warzone? Fajnie się strzela, ale nie lubię biegać 10 min, żeby zginąć z rąk pierwszej osoby która mnie zobaczy. No i tu też lekkie opóźnienie. I ten umiarkowany NAT... Dzwonię do Vectry, standardowa gadka, że jak konsola jest za routerem, to już ja muszę się bawić we wszystkie porty, DMZ-ty, UPnP, itp bo na routerze za modemem jest zewnętrze IP. I nagle Pani mówi: "Ale Pan wie, że jak Pan ma modem w trybie bridge to można mieć DWA ZEWNĘTRZNE IP? " Oczywiście, że od 4 lat o tym nie wiem!! Dawaj mnie ten kabel bezpośrednio do modemu!! Jeeeezu NAT otwarty, COD w 4K (niestety bez HDR) i darmowy weekend ze zwykłymi trybami. I przepadłem Kupiłem cyfrę w "świetnej" promocji, gra śmiga aż miło i wróciła radość z grania! Generalnie wiekszość życia grałem BFy, ale B1 i B5 jakoś mi nie podeszły. W CODy zazwyczaj pograłem kampanie, chwilę multi i sprzedawałem. Ale ten siadł mi strasznie, nawet jak trafię na lobby z kozakami i większość meczu leżę, to się nie denerwuję i nie wychodzę tylko patrzę killcamy i obczajam co takie 155-ki robią Edytowane 10 maja 2020 przez falcon87pl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 18 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2020 jutro update z nową mapką 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 18 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2020 (edytowane) O legancko, jeszcze niech dadzą x2 battle pass i będę zadowolony xD Edytowane 18 maja 2020 przez Hubert249 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 18 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2020 na bank bedzie 5 dni przed zakonczeniem sezonu, sam czekam ale juz jestem coraz blizej setki Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 19 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2020 Na razie jestem na detoksie od CoD-a. Nowa mapka mnie raczej nie skusi do powrotu, ale czwarty sezon być może. Wiadomo kiedy jakaś zapowiedź tego czego możemy się po nim spodziewać? Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 19 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2020 na razie gdzieś tam wyszarpali info jakie bronie beda w nowym sezonie (5sztuk) Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 19 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2020 No ja też mam detoks, ponad tydzień (walczę z Nioh). Do tej pory wbiłem 155lvl i chyba 97lvl karnetu. Także zostało mi parę gierek i 100 wpadnie. Potem znów przerwa i czekanko na 4ty sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 19 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2020 ja też na detoksie i gram w samochodówki xD ale pewnie w przyszłym tygodniu wrócę, u mnie chyba 67 lal battlepassa wiec pewnie do końca sezonu dobije do 80-90, w tym sezonie te nagrody sa słabsze niż w poprzednim Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 19 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2020 Ta mapka nowa Hardhat to reskin mapki z dwójki albo trójki MW Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 19 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2020 2 mapy, trochę fixów i 30 gb Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 19 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2020 Jakieś błędy grubsze są? Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 442 Opublikowano 19 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2020 no u mnie ostatnio zabijanko jak w starym filmie akcji z stivenem sigalem Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 26 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2020 Shipment 24/7 + Shoot House 24/7. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi